Första avboxning och granskning av Doogee Shoot 1-kameran

Doogee det är ett annat märke. Om vi ​​letar efter en mellanklassterminal så billig som möjligt är det mycket troligt att vi har stött på en smartphone från företaget under vägen. Men vad som gör att Doogee-telefonerna sticker ut är det Varje ny serie smartphones som de släpper ut på marknaden har alltid ”något” som gör dem speciella. Olika från resten av konkurrenterna.

Ett av de bästa exemplen är Doogee Shoot 1, en smartphone som anger den omsorg som tillverkaren har behandlat alla aspekter relaterade till kameran Av enheten: dubbel bakre kamera med dubbel blixt och en vidvinkel fram. Känner du till något annat märke som erbjuder liknande funktioner för drygt $ 100?

Unboxing Doogee Shoot 1

Jag räknar redan med att resten av telefonens aspekter, t.ex. design, display Y mjukvaran De följer perfekt med den fantastiska dubbla kameran som denna Shoot 1 såg, men inget bättre än att titta på första videon av terminalens avboxning så att vi kan uppskatta mer i detalj det allmänna konceptet för telefonen och de känslor som den överför till oss:

Som vi kan se i videon, Doogee Shoot 1 har en skärm med FullHD-upplösning5,5 tum, MT6737T Quad Core 1,5 GHz-processor, 2 GB RAM, 16 GB intern lagring, en generös 3300mAh batteri, och naturligtvis:

  • A 8MP främre kamera vid vinkel.
  • Dubbel 13MP + 8MP bakre kamera med dubbel blixt.

Vid denna tidpunkt skulle vi prata om en mobiltelefon som borde vara cirka 150 euro. Detta är just en av dess styrkor, och det är att även om det vanliga priset redan är sänkt (123 €, cirka 129 $ att ändra), för närvarande vi kan få en Doogee Shot för endast € 106 (eller $ 109 att byta). Ett uppriktigt svårt pris att slå för smartphones med liknande egenskaper.

Dubbel kamera och dubbel blixt

Det råder inget tvivel om att kameran är huvudterminalen för denna terminal, och inte konstigt. Dess dubbla bakre kamera har 2 linser, en 13MP och en andra 8MP-kamera, som utför supportuppgifter. Den sekundära kamerans primära funktion är ingen annan än fånga information om bilddjup när vi tar ett stort bländarskott.

När vi använder det breda bländarläget har vi möjlighet att justera den bländaren, vilken gör att vi kan uppnå några effekter bokeh mycket fulländad och av kvalitet. Effekten bokeh är den fotografiska tekniken som gör att delar av bilden kan suddas ut (som till exempel bakgrunden) genom linsen för att markera föremål och människor, och detta är en funktion som vi kan arbeta mycket bekvämt med denna terminal tack vare den fantastiska kvaliteten på dina linser.

Var uppmärksam eftersom om vi täcker någon av linserna med fingret, visas en varning på skärmen. Underteckna att vi använder en dubbel kamera med alla lagar.

Främre kamera, 8MP vidvinkel 88 ° och läge skön

Den främre kameran på Shoot 1 sticker också ut mycket med egenskaper som är omöjliga att se hos någon annan konkurrent i sortimentet. Det normala skulle vara att hitta en 5MP-kamera som är lite mer än funktionell, men som jag sa i början har Doogee lagt mycket omsorg och engagemang i kameran på Shoot 1 och det visar: den främre kameran har 8MP, med en vidvinkelobjektiv som uppnår en 88 ° synvinkel.

Tack vare linsens kvalitet kan vi också ta bilder med mycket lite ljud även i svagt ljus. Det erbjuder möjligheten att ta foton när vi ler och till och med en fingeravtryckarlucka. För att avrunda kamerans funktioner, innehåller den också ansiktsigenkänning, tack vare vilket vi kommer att kunna göra "skönhetsuppkopplingar" med en otrolig nivå av personalisering.

Dessa justeringar tjänar inte bara till att förbättra våra selfies utan tillåter oss också ändra läppfärg, lägg till ögonskugga, ändra frisyr och olika typer av anpassningar så populär bland unga kvinnor idag. För att ge dig en idé kan vi till och med utföra en bröstförstoring!

Det råder ingen tvekan om att tillverkaren har arbetat mycket mycket med utvecklingen och utvecklingen av selfie-kameran. Bevis på detta är det också kan anpassa sig efter hudfärg, särskilt om personen framför dig är färgad.

Yttrande och slutlig balans för Doogee Shoot 1

Som vi kommenterade i början Doogee Shoot 1 är den första smarttelefonen i serien Skjuta, som sticker ut för sitt goda värde för pengarna, erbjuder tekniska specifikationer till ett pris som är svårt att matcha med resten av sortimentet konkurrenter (kom ihåg att priset är mycket snäva € 106, cirka $ 109 att ändra). Men om vi måste titta på något om denna Doogee Shoot 1, är det dess kamera. En fantastisk bakre kamera med dubbla linser, dubbla blixtar med fantastiska bokeh-effekter och en self-kamera med hypervitamin som är svår att se här.

Positiva aspekter

  • Solid och kvalitetsfinish
  • Dual-SIM-stöd
  • MicroSD aktiverad
  • Dubbel kamera
  • Fingeravtrycksläsare på framsidan
  • Bra valuta för pengarna

Negativa aspekter

  • USB typ C stöds inte
  • Högtalarna är lite lösa

Vad tycker du om Doogee Shoot 1? För att prata om detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att gå igenom kommentarrutan.

Doogee | Köp Doogee Shoot 1

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.