Mina 10 favoritfilmer från 2018 - The Happy Android

Idag måste vi göra lite efteråt. Jag har försökt komma ihåg ett par dagar, och jag kan inte tro att 2018 har varit ett så medelmåttigt år när det gäller filmer. Men jag har till och med kämpat för att hitta tio filmer som jag verkligen tycker är värt det! Ganska ledsen, verkligen.

Jag är också medveten om att min smak tenderar mycket mot science fiction, thriller och äventyrsfilmer, så min vision kommer alltid att vara mer begränsad än för en bra film med en monokel och en anteckningsbok. Det finns också många filmer av dem som visas i alla TOP-listorna i år (Rom, KKKlan-infiltratorn, Mandy), men jag har bara inte sett dem ännu, så av uppenbara skäl - liksom beklagligt - är de kvar ur mina «Största hits» för 2018.

Den jag har sett har varit "Blindly", och vilken röra, vänner ... du kan redan säga att det har varit den bästa Netflix-premiären i historien, som för mig kommer att fortsätta att se ut som samma gamla historia med en manus utan överraskningar och en trött Sandra Bullock som vanligt.

Med det sagt går vi med mitt speciella podium över årets bästa långfilmer.

Mina 10 favoritfilmer från 2018

  1. Spider-Man: A New Universe
  2. Förintelse
  3. Avengers: Infinity War
  4. Ready Player One
  5. Bandersnatch
  6. En lugn plats
  7. Godzilla, Monster of Monsters
  8. Balladen om Buster Scruggs
  9. Ritualen
  10. Errementari

Obs! Den här listan är helt subjektiv och personlig. Känn dig fri att ödmjuka mig genom att dela dina favoritfilmer från i år i kommentarområdet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found