Redmi Note 7 i analys, den nya "flaggskeppsmördaren" i mellanklassen

Xiaomi Redmi Note 7 eller "Redmi Note 7" för att torka. Det spelar ingen roll, det spelar ingen roll. Från och med nu anses Xiaomis mellanklass vara ett helt oberoende varumärke. Något som Huawei "Honor" -telefonerna. Och det är inte för mindre, eftersom vi står inför en smartphone som lyser med sitt eget ljus, som vi diskuterade i det senaste inlägget om de bästa kinesiska telefonerna från 2019.

I dagens granskning analyserar vi Xiaomis Redmi Note 7, det nya flaggskeppet där resten av sortimentskonkurrenterna kommer att ses från och med nu. Det är på höjden?

Redmi Note 7 i granskning, premium mellanklass med Snapdragon 660, 48MP kamera och 4000 mAh batteri

Som vanligt ligger terminalens största attraktion i dess pris. För 200 repade euro eller mindre har vi en riktigt konsekvent telefon som levererar både i prestanda såväl som i kamera och autonomi. Men låt oss gå igenom delar ...

Design och display

Redmi Note 7 monterar en skärm av 6,3 tum med Full HD + upplösning (2340 x 1080p) och en pixeldensitet på 409ppi. Det monterar en kropp med ett metallhölje och glas som ger den en ganska premium touch för ett mellanklass, och i allmänhet kan det fastställas att dess utseende är det mest attraktiva. Delvis tack vare en nästan ramlös skärm som tar upp större delen av fronten. Panel som också förstärks av det nu vanliga skåran i form av en droppe vatten.

På designnivå finns det inte många nackdelar som vi kan lägga på terminalen: den ser elegant ut och dess vikt är tillräcklig. Med 186 gram, när det gäller en 6,3-tums mobil, kan vi säga att vi står inför en ljusterminal - och lite stor - som inte stör i fickan.

Den har mått på 75,2 x 159,2 x 8,1 mm och finns i svart, fuchsia och metallblått.

Kraft och prestanda

Om vi ​​gräver in i tarmen i not 7 hittar vi en mycket söt hårdvara. Vi har en SoC Snapdragon 660 Octa Core vid 2,2 GHz med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring utbyggbar via SD. En kombination som är svår att slå när det gäller prisvärda mobiler. Det bör naturligtvis nämnas att det också finns varianter med 3 GB + 32 GB och en annan med 128 GB internt utrymme (med motsvarande prisökning eller minskning). Operativsystemet är Android 9.0 Pie med MIUI 10 anpassningsskikt.

För prestandaändamål mot väloljade maskiner med mer än tillräckligt med kraft för att dra dagligen och erbjuda en smidig upplevelse. För att ge oss en uppfattning har det ett benchmarkingresultat i Antutu på 144 599 poäng. En siffra som överstiger något i prestanda Xiaomi Mi A2, den andra stora mellanklassen för den asiatiska jätten. Det är inte dåligt alls.

Kamera och batteri

Medan prestanda för Redmi Note 7 är ganska lika med Mi A2, i vad de inte liknar alls finns i kameran. Där ger not 7 ett suveränt slag till A2. Å ena sidan har den en bakre kamera med en 48MP huvudlins med bländare f / 1,8 och en pixelstorlek på 0,800 µm, åtföljd av en sekundär lins på 5MP med 1.120 µm. Selfie-kameran har å sin sida en upplösning på 13MP med bländare f / 2.2 och en pixelstorlek på 1.120 µm.

När det gäller autonomi monteras terminalen ett 4000 mAh batteri med Quick Charge 4.0 snabb laddning via USB typ C. Ett batteri som erbjuder en användningstid på mellan 1 och 2 dagar.

Anslutning

Xiaomi Redmi Note 7 har en dubbel SIM-kortplats (nano + nano), en 3,5 mm minijack för hörlurar och en Bluetooth 5.0-anslutning. Den har också dubbelband WiFi (2.4G / 5G), WiFi AC och USB OTG, FM-radio. Förutom infraröd och VoLTE-sensor.

Pris och tillgänglighet

I skrivande stund prissätts Redmi Note 7 till cirka 199,00 € på webbplatser som Amazon, i sin standardversion på 4 GB + 64 GB. Du kan också hitta billigare modeller i dess lätta version av 3 GB + 32 GB runt 170 euro (cirka 190 USD att ändra) på andra webbplatser som AliExpress.

[P_REVIEW post_id = 13753 visual = ’full’]

Generellt sett är en terminal med utmärkt valuta för pengarna och specifikationer som, även om de bjuder in att fokusera intresset för den fotografiska delen, inte lämnas kvar i det som verkligen betyder något, vilket är trummans prestanda och varaktighet. Därför, om vi till allt detta lägger till en bra skärm och en modern och elegant design, har vi ett av årets viktigaste förslag inom mitten av mobiltelefoni.

Amazon | Köp Redmi Note 7 (blå, 4 GB + 64 GB)

Amazon | Köp Redmi Note 7 (svart, 4 GB + 64 GB)

AliExpress | Köp Redmi Note 7 (svart, 3 GB + 32 GB)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found