UMI Z i analys: En vild terminal med Helio X27 CPU och 13MP selfies

UMI har redan börjat förbereda sin nya sats terminaler för företagets premiumlinje. Om vi ​​nyligen blev mycket positivt överraskade med det nya UMI Plus E, den nuvarande toppen av UMI-sortimentet tack vare dess 6 GB RAM, idag måste vi prata om en annan av husets viktigaste terminaler för 2017, den UMI Z. Denna mobiltelefon sticker ut i en annan lika avgörande komponent: processorn. Presentera en Helio X27-processor med 10 kärnor, vi står inför en av säsongens stora, som också innehåller en fantastisk framkamera med en resolution av 13 megapixlar, sällan sett i dessa delar.

I dagens granskning analyserar vi UMI Z, en kraftfull terminal som erbjuder oss mycket för väldigt lite.

Design och display

På designnivå är UMI Z en smartphone som mycket liknar UMI Plus. Unibody metallkropp med rundade kanter och en riktigt snygg premiumfinish. I det här fallet har den bakre kameran flyttats från mitten till vänster, men resten förblir oförändrad. Om det fungerar, varför ändra det?

Skärmen är 5,5 tum och har FullHD-upplösning (1920 x 1080 pixlar). En kvalitetsskärm med 2,5D välvd panel, under vilken vi hittar en fysisk knapp, som också kommer att fungera som en fingeravtrycksdetektor.

Kraft och prestanda

Prestanda är en av styrkorna hos UMI Z. Den har den bästa Mediatek-processorn idag, den Helio X27 tio kärnor som körs vid 2,6 GHz. För att följa med denna kraftfulla CPU har UMI införlivat 4 GB RAM-minneoch därmed erhåller en hög prestanda som gör att terminalen kan pressas maximalt.

Dessutom innehåller den 32 GB internt lagringsutrymme för våra dokument, foton och videor, medan Android 6.0 tar hand om att hålla alla redskap i schack. Observera: telefonen kommer också att få en uppdatering till Android 7.0 via OTA.

Kamera och batteri

Kameran är en annan styrka hos UMI Z, och mer specifikt dess främre kamera, tillverkad av Samsung. Den har en 13MP-upplösning som gör att vi kan ta några selfies av mycket högre kvalitet till resten av konkurrenterna. Den bakre kameran delar samma upplösning som 13MP än framsidan, lägga till, ja, dubbelt fokus Y Fyr-LED-blixt för bättre bilder.

UMI har alltid karaktäriserats av att ge sina enheter god autonomi, och även om denna terminal inte når 4000 mAh för UMI Plus, är den väldigt nära tack vare det bra batteriet den bär, med en 3780mAh kapacitet och tillverkas av Sony.

Pris och tillgänglighet

Med tanke på egenskaperna hos UMI Z kan vi tyst prata om en telefon som skulle vara cirka 250 euro. Istället har UMI beslutat att marknadsföra denna terminal för ett mycket konkurrenskraftigt pris på 199 € (219,99 $ att ändra).

Terminalen börjar inte sändas förrän den 31 januari, men den finns redan på nästa GearBest-flashförsäljning . En terminal med en närvaro som lovar att bli favorit för många 2017. Bra valuta för pengarna och prestanda långt över genomsnittet.

GearBest | Köp UMI Z

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found