GoPro HERO CHDHA-301, en av de bästa actionkamerorna för 52,99 €!

Ingen tvivlar vid denna punkt på det GoPro sportkameror De är förmodligen det bästa alternativet på marknaden när det gäller actionkameror. Ett varumärke som har gjort sig ett gott namn baserat på produkter av enastående kvalitet. Ett riktmärke.

Tyvärr, som det är logiskt och förståeligt, talar vi inte om en billig serie av kameror exakt. Den sportkamera vi pratar om idag, den GoPro HERO, kostar cirka 200 euro på Amazon. Men det är ingenting! Andra modeller i HERO-linjen når till och med € 500 med knappast någon krångel. En premiumprodukt i varje regel. De bästa actionkamerorna i världen.

GoPro HERO, en 1080P 30 fps vidvinkel sportkamera

Om GoPro har lyckats bli ett riktmärke har det varit just på grund av deras stora tekniska egenskaper. GoPro HERO är en av de mest prisvärda modellerna i GoPro-linjen, med funktioner så väl profilerade som dessa:

  • Vidvinkelobjektiv med F2.8-bländare.
  • Videoupplösning: 1080P vid 30fps, 720P vid 60fps SuperView, 720P vid 60fps.
  • Fotoupplösning: 5MP (2592 * 1944).
  • Burst-läge: 10 foton på 2 sekunder.
  • H.264 / MP4-format.
  • Micro USB-port.
  • 1180mAh litiumbatteri.
  • Vikt 111 gr.

Utöver detta har GoPro HERO en inbyggd mikrofon nedsänkbar i vatten upp till 40 meter, accepterar externa minneskort upp till 32 GB och är kompatibelt med mer än 60 GoPro-märkesplug-ins och tillbehör.

Original GoPro HERO CHDHA-301, GoPro-modellen som är värd mindre än 60 euro

Denna actionkamera kostar som sådan drygt 200 euro i butiker som Amazon. Så hur är det möjligt att det kan fås för mycket mindre än hälften av sitt pris?

På den kinesiska marknaden är det vanligt att hitta kloner av mycket framgångsrika enheter, även om metoden i det här fallet har varit annorlunda. Original GoPro Hero CHDHA-301-kameran är helt original. En äkta, helt ny, okonditionerad GoPro HERO. Tillbehör, tvärtom, även om de är desamma, bär inte husets signatur. Så enkelt som det.

På det här sättet, med Original GoPro Hero CHDHA-301-paketet, kommer vi att få en USB-kabel, en bas, ett tillbehör för en hjälm och en annan för en cykel, med motsvarande instruktionsbok vars enda nackdel är att de inte bär GoPro täta.

Pris och tillgänglighet

Original GoPro HERO CHDHA-301 har för närvarande ett pris på 58,03 € på Tomtop, cirka 69,08 dollar att ändra. Erbjudande som gäller under hela förförsäljningen av enheten, det vill säga till nästa november 5.

Som alltid kan vi också få en bra tweak från slutpriset genom att använda följande rabattkupong:

KUPONKOD: GPCM6

Pris med kupong: 52,99 €

Om vi ​​funderar på att skaffa en sportkamera är detta utan tvekan en unik möjlighet att ta hem ett av de bästa alternativen på marknaden. Ett bra exempel på detta är det stora antalet reservationer som denna GoPro HERO har samlat sedan sin avgång för bara några timmar sedan på TomTop. Tappa inte ur sikte.

Tomtop | Köp Original GoPRO HERO CHDHA-301

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found