Hur man tittar på Disney + gratis (lagligt, naturligtvis) - The Happy Android

Disney + är på väg att landa i Spanien de närmaste dagarna (24 mars), och när vi granskade alla lagliga metoder för att titta på Netflix gratis, eller titta på HBO för stiftet, kommer vi idag att göra detsamma med streamingtjänst som välkomnar superhjältarna Marvel, Star Wars, Pixar och många andra franchisearbetare som allmänheten älskar. Finns det något sätt att titta på Disney Plus gratis?

Vi stannar alltid inom lagen och utan att dra i pirater eller konstiga saker, vi har sammanställt alla knep eller "lagliga hack" till vårt förfogande för att se Disney + utan att spendera ett öre. Det är uppenbart att vi inte kommer att upptäcka någon mirakulös magi, men åtminstone kommer det att hjälpa oss att vara tydliga om var vi kan dra nytta av alla fördelarna som denna nya streamingplattform erbjuder. Vi började!

Trick nr 1: Dra nytta av den kostnadsfria provperioden

Liksom många andra gratis provtjänster erbjuder Disney + också 7 dagars fri tillgång. Under den första veckan kan vi se alla serier och filmer som vi vill medan vi bestämmer oss för om vi prenumererar eller inte. Något som är fantastiskt, men tyvärr när detta inlägg skrivs (13 mars) är det bara tillgängligt i USA från DENNA LÄNK.

I vilket fall som helst, även om detta alternativ ännu inte finns i Spanien, situationen kan förändras från och med den 24 mars. Anledningen? Eftersom Disney nu erbjuder en speciell förhandsregistrering (en årlig rabatt på 10 euro) överväger den inte denna typ av erbjudande, men var försiktig, för om vi går in i Disney + Help Center ser vi att det nämns direkt och specifikt för 7-dagars gratis provperiod. Därför är det mer än troligt att vi från och med den 24 mars kommer att kunna njuta av denna fördel.

För resten har vi alltid möjlighet att använda en VPN-anslutning och registrera oss från USA för att få tillgång till testveckan som erbjuds av Donald Duck-företaget.

UPPDATERAD !! : Faktum är att Disney + idag öppnade officiellt i Spanien, och som vi misstänkte gratis testvecka erbjuds också (efter 6,99 € per månad). Du kan kontrollera det på Disney + välkomstsida HÄR.

Trick nr 2: Delade konton

När vi har slutfört den kostnadsfria provperioden har vi inget annat val än att hitta någon som är av ljus som är villig att dela sitt konto med oss. Disney + stöder för närvarande samtidig uppspelning på upp till 4 enheter, vilket innebär att om vi har en familjemedlem eller nära vän som har kontrakterat tjänsten, kanske de inte har något emot att dela den med oss.

Naturligtvis är det tillrådligt att bjuda in vän till ett mellanmål då och då och vara trevlig mot honom för att hålla honom lycklig. För resten, om vi delar utgifterna mellan 4 personer, kostar månadsabonnemanget mindre än 2 euro per månad, vilket inte är dåligt heller.

Trick nr 3: Kontrollera Disney +-erbjudanden från operatörer och företag i ditt land

Disney är en av de stora underhållningsjättarna över hela världen, och många teleoperatörer och plattformar erbjuder redan Disney + -paketet i sin produktkatalog.

Således, i Storbritannien, har Disney nått en överenskommelse med Sky om att erbjuda sitt innehåll genom en dedikerad app på Sky Q-avkodaren och även via streaming från Now TV. I Frankrike har Disney + nått ett liknande avtal med Canal +, och när det gäller Spanien har man också nått ett avtal med Movistar att erbjuda Disney + gratis i vissa paket Fusion av operatören. På detta sätt kommer kunder från Fusión Total, Fusión Total Plus och Fusión Selección Plus Ficción att inkludera sin Disney + -prenumeration utan extra kostnad.

Om vi ​​är Movistar-användare och vi inte har några av dessa paket kan vi också få Disney + genom att hyra paketet med Movistar Cinema. Detta paket är värt 10 euro, men med införandet av Disney Plus kommer det att vara värd 15 euro från april: nu, om vi prenumererar nu kommer vi att ha de första 6 månaderna av prenumerationen till 10 euro, vilket för praktiska ändamål är som om vi det var gratis (ja, Movistar Cine-paketet skulle vi fortfarande betala för det).

Det första kapitlet i The Mandalorian gratis och öppet i Cuatro

En annan ganska överraskande nyhet som vi har känt de senaste dagarna är att TV-kanalen Fyra kommer exklusivt att sända det första kapitlet i The Mandalorian, stjärnserien i Disney + just nu.

Det är ännu inte känt om de bara kommer att sända det första avsnittet eller om det kommer att bli mer, eftersom Fotogramas indikerar att detta kan vara en marknadsföringskampanj för att locka nya kunder och uppmuntra dem att hyra tjänsten. Hur som helst, även om det inte finns något släppdatum ännu, är det här det enklaste sättet att se vad Disney plus har att erbjuda utan att behöva spendera pengar på ett abonnemang.

Obs! Kom ihåg att vi också kan se innehållet i Mediaset (Cuatro, Telecinco, etc.) online från mobilen med appen Min TV.

Ett sista tips: prova andra plattformar

Vi lever i oroliga tider. Tidigare hade vi knappt Netflix och lite annat, men nu är det omätliga utbudet av streamingtjänster för att titta på serier och filmer överväldigande. Därför kan vi alltid prova andra plattformar som HBO Spain som fortfarande erbjuder 2 veckors fri tillgångeller Amazon Prime Video med en hel månad prövning till noll kostnad.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found