Justice League (Official Trailer # 1) - The Happy Android

För några dagar sedan lanserades Warner Bros. Spain den första officiella trailern av den helt nya blockbuster som för första gången samlar alla medlemmar i Justice League i samma film.

I den här första trailern, som fungerar som gruppens korta brev, ser vi hur Läderlappen rekrytera de mest kraftfulla metahumanerna på planeten, Wonder Woman, Cyborg, Flash Y Aquaman, för att bekämpa ett mörkt hot som syftar till att släppa loss kaos och förstörelse på jorden.

Vad handlar Justice League om?

Som vi kan läsa i filen till Justice League-filmen på IMDB:

«Motiverad av hans återvunna tilltro till mänskligheten och inspirerad av Supermans död, börjar Bruce Wayne samarbeta med sin nya allierade, Diana Prince, aka Wonder Woman, för att konfrontera en fiende med oberäknelig kraft. Tillsammans kommer de att arbeta för att hitta och rekrytera ett team av metahumaner som kan hantera detta nya hot. Även om det är en kraftfull allians av hjältar - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och Flash - som aldrig sett förut, kan det vara för sent att rädda planeten från ett angrepp av katastrofala proportioner.»

Filmgjutning

Justice League regisseras av Zack Snyder och spelar Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amber Heard (Mera), Amy Adams (Lois) Lane) och Henry Cavill (Superman).

Utgivningsdatum: 17 november (2017)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found