De 10 bästa apparna att läsa serier gratis på Android - The Happy Android

Gillar du manga, superhjälte serietidningar, underjordiska eller europeiska serier? Om du har en bra Android-surfplatta eller mobil och du är lite som jag, kommer dagens inlägg säkert att intressera dig.

I veckans topplista granskar vi de bästa ansökningarna för läs serier gratis. Som jag alltid säger i den här typen av rankningar, kom ihåg att vi inte inkluderar någon applikation som marknadsför piratkopierat innehåll. Alla 100% lagliga, och anpassade till lagen, som de säger.

De bästa applikationerna för att läsa serier gratis från din Android-surfplatta eller mobil

De stora amerikanska förlagen som Marvel och DC har fortfarande mycket att lära sig för att marknadsföra sina serier i digitalt format (det kan inte vara så att nästan alla betalas och kostar samma som på papper!). Med tanke på framgången är det mer än tydligt att framtiden går genom initiativ som Shueishas ...

Ärm PLUS

Shueisha har revolutionerat komiksektorn med denna applikation. Manga Plus erbjuder helt gratis alla manga som publiceras i Shonen Jump och resten av förlagets tidskrifter samtidigt med att de lämnade Japan.

Om vi ​​vill vara uppdaterad med Dragon Ball Super, My Hero Academia, Boruto, One Piece eller läs om moderna klassiker som Dödsnot, vi kan inte ignorera Manga Plus-förslaget. För närvarande har den en katalog med 56 aktiva publikationer, med veckovisa uppdateringar och under några veckor, många av dem också på spanska. Otvivelaktigt, den bästa appen att läsa manga gratis och kvalitet från mobilen.

Ladda ner QR-kod MANGA Plus av SHUEISHA Utvecklare: 株式会社 集 英 社 Pris: Gratis

WEBTOON

Den stora skillnaden mellan WEBTOON och resten av apparna som publicerar serier som också kommer ut på papper är formatet. Den här appen samlar bara in serier som ursprungligen var avsedda att läsas på en skärm, vilket gör dem mycket lättare att smälta (färre punkter och pratbubblor per sida).

WEBTOON-plattformen samlar in mer än 7000 webbkomikar av olika genrer, allt från action, genom skräck, romantik, komedi och allt vi kan tänka oss. Stilen är också väldigt varierad med amerikanska, manga, manhwa eller superhjälte webbkomikar. Författarna är också de bästa, och vi tyckte att saker var lika intressanta som Sarah's Scribbles av Sarah Anderson. Det bästa programmet att läsa serier gratis och lagligt efter Manga PLUS.

Ladda ner QR-kod WEBTOON Utvecklare: NAVER WEBTOON Pris: Gratis

Tapas - Serier, romaner och berättelser

En annan utmärkt app för att läsa serier och manga från skärmen på mobilen eller surfplattan är Tapas. Eftersom de är webbkomikar är sidorna anpassade till mobilformatet, vilket gör dem mycket lättare att läsa. Det finns många lätta och romantiska romaner, men det berör också genrer som skräck, fantasi eller komedi.

Efter att ha gjort en bra recension av katalogen skulle jag säga att medelnivån är lite mer amatör än WEBTOON, även om den också har titlar av högsta kvalitet. Några av hans mest populära serier är "De säger att jag föddes som kungens dotter”, “Silent Horror Z"Y"Jack: The American Ghost”.

Ladda ner QR-kod Tapas - Serier och romaner Utvecklare: Tapas Media, Inc. Pris: Gratis

Madefire

Madefires stora kännetecken är det innehåller "Motion Books" i sin katalog. Ett innovativt format som ger rörelse och ljud till några av hans serier, vilket skapar en mycket rikare och mer intressant upplevelse för läsaren.

Biblioteket med gratis serier består av publikationer från utgivare som DC Comics, Valiant, Blizzard, IDW, Archie eller Valiant, bland andra. Nästan alla är nummer ett och ett skott, måste betala om vi vill läsa senare utgåvor. Hur som helst är det ett bra ställe att ta reda på om vi gillar en författare eller serie, och därifrån och leta efter kastanjer på egen hand.

Ladda ner QR-kod Madefire Comics & Motion Books Utvecklare: Madefire Pris: Gratis

ComiXology

En av de första och viktigaste plattformarna för att läsa serier i digitalt format. Den har serietidningar från Marvel, Image, DC och den udda mangan. Dess katalog överstiger 100 000 exemplar, även om antalet i den fria versionen är mycket lägre. Den stora skillnaden med Madefire i denna mening - förutom frånvaron av Motion-Books - är att den inkluderar de gratis serier som Marvel publicerar (Spider-Man, X-Men).

Ladda ner QR-Code Comics Utvecklare: comiXology Pris: Gratis

WebComics

Som namnet antyder, en app för att läsa webbkomikar på Android. Den utnyttjar särskilt mangan från den romantiska genren och BL, med titlar som "Somewhere in Time" eller "I was XXX by my idol". Den har mer än 500 författare och en lojal bas med mer än 1 miljon aktiva användare dagligen.

Det är en plattform som mycket liknar Tapas och WEBTOON, men personligen tror jag att serierna som publiceras ligger lite under dessa när det gäller variation och kvalitet på teckningen - med några ädla undantag. I vilket fall som helst är det fortfarande en utmärkt källa till gratis serier riktade till en ganska väldefinierad publik (främst tonåringar).

Ladda ner QR-kod WebComics Utvecklare: WEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED Pris: Gratis

Marvel Comics / DC Comics

Gör inget misstag, Marvel och DC Comics-apparna De är inte det bästa stället att gå för gratis serier. De två förläggarna har ett mycket liknande gränssnitt, med en ganska skakig gratis läsavdelning (som också kräver en inloggning för att ladda ner serierna).

För det enda som verkligen är värt är att ta reda på nästa sagor och nyheter som de marknadsför i sitt antal Marvel förhandsvisningar Y DC Nationrespektive information och intervjuer som kan vara av intresse för fans av den vanliga amerikanska serietidningen. Om vi ​​letar efter gratis superhjälte-serier, till och med enstaka nummer, är det bäst att gå till ComiXology (eller Marvel obegränsat, Netflix av Marvel-serier, även om den gratis katalogen är mycket kortare). Vad kan vi göra…

Ladda ner QR-kod Marvel Comics Utvecklare: Marvel Comics Pris: Gratis Ladda ner QR-kod DC Comics-utvecklare: DC Entertainment Pris: Gratis

CIAYO Comics

Den senaste webcomics-appen som vi inkluderade i listan är CIAYO. Det drar mycket romantisk komedi, men det finns några andra mer än intressanta pärlor i avsnittet Action och äventyr.

Hemmet för serier som Hana & Mr Arrogant, Lovephobia, Blue Serenade eller Soul of neko, bland andra. Applikationen är utvecklad i Indonesien, vilket innebär att nästan alla serier är på engelska (eller på malaysiska, men dessa är minst).

Ladda ner QR-kod CIAYO Comics - Gratis Webtoon Comics Indonesia Utvecklare: Dragon Capital Center, PT. Pris: Gratis

Dark Horse Comics

App för att köpa och läsa serier på Android praktiskt taget identiska med Marvel och DC. Vad skillnaden mellan dessa 2 är att den har en större katalog med gratis digitala serietidningar och på flera språk (även om spanska fortfarande är väldigt lite närvarande). Det har också några brister som frånvaron av bilder eller förhandsgranskningar av serierna. Det är inget att bli upphetsad över, men totalt sett är det ganska bra.

Det amerikanska förlaget Dark Horse är känt för sina anpassningar till sådana välkända franchisevignetter som de av Alien, Battlestar Galactica, James Bond, Stranger Things, Overwatch och många andra. Dessutom publicerar de manga som Bärsärk Y Det odödliga svärdet, och det är hem för legendariska Hellboy.

Ladda ner QR-kod Dark Horse Comics Utvecklare: Dark Horse Comics Pris: Gratis

IDW och BOOM! Studios

Vi närmar oss slutet med IDW och BOOM! Serier som läser appar. Studios. Här hittar vi serierna från Transformers, Power Rangers, Adventure Time, Ninja Turtles, Star Trek Y GI Joe. Katalogen med gratis serier som erbjuds av dessa två utgivare är begränsad som resten av deras amerikanska superhjältekonkurrenter, men åtminstone kräver den inte registrering som i Marvel och DC.

Det bör klargöras att ja, i fallet med BOOM! Studios, förra året beslutade utgivaren att dra tillbaka sin app från Play Store, göra ett ganska drastiskt drag och överföra allt innehåll till Madefire-plattformen (en applikation som vi nämnde några stycken ovan). Det är därför om vi letar efter det i Google Store nu ser vi att det inte längre visas ... men hej, vi har fortfarande IDW-appen!

Ladda ner QR-kod IDW Comics Developer: Idea and Design Works Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Om vi ​​redan har våra egna serier i CBR, CBZ, PDF, etc. Vi kan också välja att installera en läsapp som hjälper oss att läsa och organisera vårt bibliotek bekvämt.

CDisplayEx

Jag träffade den här applikationen i sin version för Windows, och det är ett av de första verktygen som kom ut på marknaden speciellt utformade för att läsa serier, manga och serier i allmänhet (jag träffade det när jag studerade vid universitetet 2000 och jag fortfarande fortsätt att komma tillbaka till henne regelbundet). Lätt att använda, intuitivt och gratis.

Ladda ner QR-kod CDisplayEx Free Comic Reader Utvecklare: Progdigy Software Pris: Gratis

Häpnadsväckande komisk läsare

Jag har läst någon annanstans att Häpnadsväckande inkluderar gratis serier i appen, men ingenting är längre ifrån sanningen. Här finns inga gratis serier, innehållet måste tillhandahållas av oss, men precis som CDisplayEx står vi inför en läsare för mobiltelefoner och surfplattor som är den mest fungerade och perfekt lämpad för att läsa tecknat, vilket också är till nytta för att ha allt vårt material välorganiserad och klassificerad. En starkt rekommenderad applikation.

Ladda ner QR-kod Astonishing Comic Reader Utvecklare: Aerilys Pris: Gratis

Vad tyckte du om den här artikeln? Om du vill fortsätta läsa andra liknande inlägg rekommenderar jag att du tittar på inlägget om de 10 bästa apparna för att läsa PDF-filer på Android eller till den här andra listan med de 10 bästa apparna att läsa böcker gratis. Tack för att du stannade till slutet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found