Cubot Manito, en terminal på mindre än $ 100 och 3 GB RAM

Känner du märket Cubot ? Under några år har de börjat tillverka mobiltelefoner, först från nationell nivå för att bli ett av de största framväxande företagen i Kina. Om något sticker ut är Cubot i förhållandet kvalitet / pris på sina terminaler. Vi vet alla att kinesiska mobiler alltid försöker justera priserna, men i detta går Cubot längre. Det kommer inte att ge dig en superkraftig terminal, men ja, den kommer att erbjuda ett oslagbart pris.

Men låt oss inte bli förvirrade, Cubot är inte ett av de okända märkena på högen, de gör inte kopior eller versioner låg kostnad av ögonblickets smartphone. I detta företag levererar de billiga mobiltelefoner, men erbjuder kvalitetskomponenter och ger mycket noggrann design. Den perfekta smarttelefonen för dem som bara behöver chatta, installera några appar och ta några bilder då och då.

Cubot Manito: 3 GB RAM för mindre än $ 100?

Cubot har precis lanserat en ny terminal på marknaden, Cubot Manito. En mellanklass-smartphone som kommer att tävla om ledarskap i “mobiler under 100 dollar”.

Egenskaper och tekniska specifikationer

Cubot Manito har mer än intressanta funktioner: 3 GB RAM-minne, a 13 MP bakre kamera med Samsung-sensor (5 MP på framsidan), 5-tums HD-skärm och 16 GB intern lagring som kan utökas upp till 256 GB med kort. Med dessa korgar kan vi installera och köra praktiskt taget alla appar smidigt och ta bilder av acceptabel kvalitet.

Med dessa egenskaper skulle vi prata om en smartphone som skulle lätt närma sig $ 200. Sedan,i vad som minskar Cubot Manito till att kosta hälften? Inte överraskande, i processorkraft och batteri. Processorn är en 1,36 GHz Mediatek fyrkärna och har ett batteri på 2350 mAh. Det här är inte en mobil för att spela GTA och senaste generationens spel, men för allt annat fungerar det perfekt. Dessutom, med en processor med medeleffekt, förbrukar inte batteriet så snabbt och det kompletterar perfekt med resten av hårdvaran. Klokt val.

Dessutom har den en Bluetooth-anslutning, 4G, dubbelt SIM, accelerometer och resten av de vanliga egenskaperna som vi kan hitta i alla terminaler idag. Allt detta, insvept under paraplyet av Android 6.0

Pris och tillgänglighet

För närvarande är Cubot Manito i förförsäljningsfasen och kommer officiellt inte på marknaden förrän nästa månad. Dess officiella startpris är $ 109,99 men om vi får det i förförsäljningen kan vi få det $ 20 billigare, till $ 89,99.

Om det vi letar efter är en billig men funktionell mobil med en bra design och egenskaper över genomsnittet hos sina konkurrenter, är Cubot Manito en mer än intressant smartphone.

Fynd på GearBest | Köp Cubot Manito

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found