Xiaomi Mi A1 landar i Europa av Geekbuying

Öppningen av en fysisk butik i Madrid av Xiaomi representerar ankomsten av det asiatiska företaget i vårt land. Det är förmodligen en av de mest explosiva nyheterna på senare tid, särskilt för älskare av Xiaomi och de stora smartphones av kinesiskt ursprung i allmänhet.

Xiaomi Mi A1 förbereder landningen i de spanska butikerna i Geekbuying

Vi vet fortfarande inte vilka modeller som kommer att marknadsföras i Spanien, men det vi vet är det Geekbuying har redan Xiaomi Mi A1 för dina europeiska lager. Xiaomis första rena Android är nu tillgänglig för bokning i motsvarande lager i Spanien, Tyskland och Italien i den välkända onlineförsäljningsbutiken.

Xiaomi Mi A1, Xiaomis första rena Android och en av de bästa mellanklasserna för tillfället

Xiaomi Mi A1 är en av säsongens mobiltelefoner, inte bara för att den är en oerhört balanserad enhet och med en av de bästa kamerorna för tillfället, utan också för att den är den första Xiaomi-smarttelefonen som blir av med MIUI-anpassningsskiktet att krama Android One.

Xiaomis MIUI är en version av Googles operativsystem som antingen du älskar det, eller så tycker du det är enormt uppförsbacke. Smakämne utan tvekan. Vid bedömning av a Android-lager eller "ren", men den allmänna uppfattningen är vanligtvis ganska enhällig: en framgång. Ett flytande system som gör det möjligt för oss att få ut det mesta av egenskaperna hos vår smartphone. Så enkelt som det.

Tekniska specifikationer för Xiaomi Mi A1

När det gäller att prata om komponenterna och specifikationerna för Xiaomi Mi A1, finner vi hårdvara som liknar den för den framgångsrika Xiaomi Mi 5X:

 • 5,5 ”Full HD-skärm och 403ppi.
 • Snapdragon 625 octa-core CPU som körs på 2,0 GHz.
 • GPU Adreno 506.
 • 4 GB RAM-minne.
 • 64 GB intern lagring som kan utökas med kort.
 • 12,0 MP dubbelkamera bak, vidvinkel och 2X optisk zoom.
 • 5.0MP främre kamera.
 • 3080mAh batteri.
 • Android One operativsystem (Android 7.1).
 • Dubbel SIM (nano SIM + nano SIM).
 • Metallisk kropp.

Kort sagt, en av de bästa telefonerna vi kan få idag i intervallet 200 euro.

Pris och tillgänglighet

Som vi nämnde i början är Xiaomi Mi A1 redan tillgänglig på Geekbuying för ett pris på 211,47 € från lager i Spanien, Tyskland och Italien, med alla fördelar som detta medför.

LeTV LeEco Le Max 2 med 2K-skärm och Snapdragon 820 CPU går in i förförsäljningsfasen

Om vi ​​är anhängare av LeTV-märket, en tillverkare som precis som Xiaomi specialiserar sig på att erbjuda mellanklass-smartphones till skandalpriser, kommer vi säkert att vara glada att veta att den nya LeTV LeEco Le Max 2 gjorde precis ett utseende.

En smartphone med en 5,7-tums 2K-skärm, Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM, 32 GB internt minne, en stor 21,0 MP-kamera, 3100 mAh-batteri och USB Type-C med snabb laddning.

En enhet som Det är redan i förförsäljningsfasen för ett välsmakande 150,56 €, eller vad är detsamma, ungefär $ 177,99 att ändra. Pris som vi fortfarande kan sänka lite mer med hjälp av följande rabattkupong:

KUPONKOD: TRGVNPYQ

En terminal med lyxutrustning till ett pris som är svårt att slå.

Geekbuying | Köp LeTV LeEco Le Max 2

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.