De 15 bästa e-postapparna för Android

E-post är ett av de äldsta och viktigaste kommunikationsverktygen online. Före födelsen av sociala nätverk , ltill web 2.0 Y WhatsApp , e-post var den obestridda kungen i utbytet av elektroniska meddelanden. Även om kommunikationskanalerna idag har diversifierats mycket är det fortfarande dags att skicka e-post. Dessutom med ökningen av mobila enheter e-postklienter har multiplicerats som sporer , med allt det positiva som detta innebär för oss användare.

I dagens artikel analyserar vi de 15 bästa e-postapparna för Android-enheter. I slutet av inlägget föreslår vi också några kompletterande e-postverktyg som hjälper oss att hantera e-post mycket mer effektivt (skräppostkontroll, skapande av tillfälliga konton och mer).

De bästa e-postklienterna för Android

Om du hittills bara har känt appar från Gmail eller Syn och du vill veta nya saker, jag uppmanar dig att ta en titt på följande e-postappar för Android . En av de bästa att ge en ny friskhet till din personliga brevlåda.

AquaMail

AquaMail Det är en av de e-postklienterna som har varit med oss ​​i flera år. Stöder alla typer av e-postkonton, inklusive AOL , Yahoo! , Gmail , Syn , iCloud ellerUtbyta och sanningen är att den har en mycket god acceptans bland Android-användare. En mycket hög poäng på Google play och det är mer än 1 000 000 användare de ger god tro på det.

Låter dig göra och återställa säkerhetskopior av våra e-postmeddelanden från molnet (Dropbox, OneDrive, Box och Google Drive) eller genom filer. Göra sig av med Kontakter och kalendersynkronisering för Exchangeoch Office 365, låter dig använda en annan signatur för varje konto, samt aviseringar och svar från rösten för Android Wear, bland många andra funktioner. En av de bästa e-posthanterarna, genom hela livet.

Ladda ner QR-kod Aqua Mail - E-postapp Utvecklare: MobiSystems Pris: Gratis

Blue Mail

Blue Mail är en annan av de riktigt populära e-postapparna i Play Store. Med mer än en miljon användare tillåter Blue Mail dig att konfigurera konton för Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Kontor 365 , Google Apps, Hotmail och Live.com, plus andra leverantörer av e-posttjänster. Vi kan konfigurera Exchange-, IMAP- och POP3-konton på ett smidigt och enkelt sätt.

Den har en enhetlig bricka varifrån vi kan hantera t alla våra e-postkonton.

Det är kompatibelt med Android Wear , den har konfigurerbara menyer och ett anpassningsbart mörkt färgtema. Dessutom har den en låsskärm för att skydda våra privata e-postmeddelanden, mycket extra funktionalitet och är 100% gratis.

Ladda ner QR-kod Blue Mail - E-post och kalender Utvecklare: Blix Inc. Pris: Gratis

Gnista

Om vi ​​tidigare har varit användare av Inbox by Gmail och vi var ganska arg när Google bestämde sig för att stänga appen, kan Spark vara precis vad vi behöver. En mycket komplett e-postklient inriktad på organisation och lagarbete.

Bland dess funktioner lyckas den uppnå en viss ordning inom rörelsen i vilken inkorg som helst: den laddar upp e-postmeddelanden från riktiga människor till första raden så att vi kan se dem före resten och det meddelar oss bara e-postmeddelandena till de människor vi vet att undvika distraktioner. Vi kan också använda andra avancerade funktioner som att skjuta upp skicka e-post, skapa påminnelser, pins, göra smarta sökningar och mer.

Dessutom är det ett utmärkt samarbetsverktyg:

  • Vi kan bjuda in vänner och kollegor att diskutera specifika inlägg och trådar.
  • Det har en redaktör i realtid att skriva e-post tillsammans mellan olika medarbetare.
  • Låter dig skapa säkra länkar till meddelanden eller specifika konversationer som vi sedan kan dela med andra människor.

Förutom Android är det också tillgängligt för iOS och Windows. En sann pärla.

Ladda ner QR-kod Spark Mail från Readdle - Älska din e-post igen Utvecklare: Readdle Inc. Pris: Gratis

Microsoft Outlook

En av de mest använda e-postapparna idag (mer än 100 miljoner nedladdningar). Otroligt populär, särskilt i affärs- och arbetsmiljöer, stöder Exchange- och Office 365-konton, samt inkluderar integration med Soluppgång.

Vi kan också använda den med Gmail-, iCloud- eller Yahoo-konton och synkronisera den med molnlagringstjänster. Den har integrerade gester för att schemalägga, radera och arkivera meddelanden och kalenderhantering eller den klassiska kontorsassistenten.

Outlook-e-postappen har fortfarande några punkter att förbättra, till exempel standardstorlek för teckensnitt och läsning av kedjemailmeddelanden med samma ämne. I vilket fall som helst är det mycket vänligare än skrivbordsversionen.

Ladda ner QR-kod Microsoft Outlook Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

Edison E-post

Den här e-postklienten som utvecklats av Edison Software är en av vinnarna av förra årets Android Excellence Program. Mycket hyllad av specialiserade medier som The Verge («Den snabbaste e-postappen«) Eller Android Authority («Användbara funktioner och ett bra användargränssnitt«), E-post Det presenteras som den stora relevanta nyheten i denna fråga att skicka och hantera e-post från mobilen eller surfplattan.

Den stöder ett stort antal e-postleverantörer och låter dig hantera obegränsade konton. Förutom det:

  • Den har en integrerad intelligent assistent.
  • Gruppera efter kategorier.
  • Kompatibel med Android Wear.
  • Gestkontroll.

Allt detta och mer, i en applikation med en elegant design och snabbt som det ensamma.

Ladda ner QR-kod E-post - Lightning Fast & Secure Mail Developer: Edison Software Pris: Gratis

Gmail

Vi kan inte heller utesluta Gmail i den här listan. Förmodligen den mest använda e-postappen på Android-enheter med mer än 1 000 miljoner installationer. Så säkert kommer jag inte att upptäcka något nytt som pratar om Googles e-postklient för livet, låt mig berätta om Gmail Go.

Gmail Go är en ny version av Gmail utvecklad av Google, men mycket lättare. Detta gör det till det perfekta alternativet för de enheter som har lite resursbrist och behöver något lättare.

Det har en smartare inkorg, mindre skräppost (låser den innan den når inkorgen) och 15 GB gratis lagringsutrymme.

Ladda ner QR-kod Gmail Go Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Newton Mail

Newton Mail är en kraftfull e-postklient känd för sina smarta sökningar, användargränssnitt och förmåga att integreras med andra applikationer som Pocket, EverNote eller OneNote.

Bland dess enastående egenskaper erbjuder den möjligheten att skydda vår inkorg med ett lösenord, förutom många andra funktioner.

Allt detta har dock ett pris: efter de första 14 dagarna av gratis provperiod blir appen betald ($ 49,99 per år, eller vad är detsamma, cirka $ 4 per månad).

Ladda ner QR-kod Newton Mail - E-post & kalender Utvecklare: CloudMagic, Inc. Pris: Gratis

Mail.Ru E-postapp Spanien

Även om namnet på spanska lämnar mycket att önska, är Mail.Ru mail-appen en av de mest populära och bäst rankade på Android. Dess användare framhäver dess användarvänlighet och möjligheten att kunna använda flera konton centralt och samtidigt utan att äta för mycket på våra huvuden.

Stöder e-posttjänster från Microsoft (Hotmail, Outlook, MSN Live, Office 365, Exchange), Gmail, Yahoo Mail, Orange E-post, MixMail, iCloud, Mail.Ru -klart- och Yandex, förutom andra e-posttjänster med IMAP eller POP3.

Ladda ner QR-kod E-postapp Spanien från Mail.ru Utvecklare: Mail.Ru Group Pris: Gratis

K-9 Mail

Den mest populära open source e-postklienten för Android. Den stöder Exchange 2003/2007, IMAP- och POP3-konton och innehåller de typiska funktionerna hos alla e-postklienter som används. Det gör det möjligt att märka med flaggor, spara e-post i SD, PGP / MIME, signaturer och mer.

Om du förespråkar fri programvara, K-9 Mail är din e-postklient.

Ladda ner QR-kod K-9 Mail Developer: K-9 Dog Walkers Pris: Gratis

Proton Mail - krypterad e-post

Proton Mail är världens största krypterade e-postklient med över en miljon nedladdningar. Denna applikation skapades av CERN-forskare 2013, och sedan dess erbjuder den end-to-end PGP-kryptering för Android-användare gratis.

Detta innebär att ett e-postmeddelande endast kan läsas av avsändaren och mottagaren. Även om e-postmeddelandena lagras på en server är det också krypterat, så inte ens Proton Mail-ägare kan komma åt dem. Låter dig skicka självförstörande e-post, hantering genom gester och andra typiska funktioner för alla e-postklienter värda sitt salt.

Ladda ner QR-kod ProtonMail - Krypterad e-postutvecklare: Proton Technologies AG Pris: Gratis

SkrivApp Mail

TypeApp-e-postklienten är perfekt för dem som får många e-postmeddelanden per dag. TypeApp grupperar dem alla efter avsändare och låter dem sedan läsas separat genom att svepa åt sidan. Om vi ​​söker ordning framför allt kan det här vara en app som är värt att ta en titt på. Stöder Exchange, Gmail, Yahoo-konton, AOL, Outlook, Office 365 och mer.

Det är också kompatibelt med push-e-post med de tjänster som stöder det. En annan mycket intressant funktion är att låter dig markera e-postmeddelanden som "KLAR" en gång hanterats. På detta sätt försvinner de från inkorgen, utan att vi behöver arkivera dem för hand genom användning av smarta filter.

Ladda ner QR-kod E-postadress - TypeApp Mail Developer: TypeApp LLC Pris: Gratis

Min post

Min post är ett annat e-postverktyg som gör det möjligt att förena alla våra konton i en enda app . Den stöder Exchange, POP3, IMAP och SMTP och har ett av de enklaste att använda gränssnitt vi kan känna till. Han har fortfarande några saker att förbättra sig på, men han är generellt riktigt bra.

Dessutom är det e-postapplikationen för alla som har ett kort @ my.com-konto (dotterbolag till Mail.Ru , det näst största onlineföretaget i Ryssland). Bland dess funktioner har den anpassningsbara push-meddelanden enligt scheman, "Tyst tider" för varje konto -för att bättre kombinera arbete och privatliv-, PIN-skydd, kedjepost och mer.

Ladda ner QR-kod myMail - Mail för Hotmail, Gmail och Orange Mail Developer: My.com B.V. Pris: Gratis

GMX Mail

En annan ganska populär e-postklient på Android, och som fortsätter att få konstanta uppdateringar den här dagen är GMX Mail en molnlagringstjänst som heter GMX MediaCenter där vi kan spara dokument och multimediafiler som foton, videor, musik etc.

Utöver det: PIN-skyddade e-postmeddelanden, push-meddelanden och en snabbmeddelandeservice som heter FreeMessage. Det är helt gratis, även om det erbjuder köp i appen för vissa ytterligare tjänster.

Ladda ner QR-kod GMX - Mail & Cloud Developer: GMX Pris: Gratis

Nio

Nine är en annan fantastisk e-postapp, särskilt om du älskar säkerhet och Syn . Använder inte någon server eller molntjänst , anslut helt enkelt din enhet direkt till din e-postserver.

Stödjer Byt ActiveSync och har funktioner som selektiv synkronisering , att kunna välja vilka mappar vi vill synkroniseras med vår e-postserver.

Den kostnadsfria versionen har en testperiod på två veckor, därifrån, om vi är nöjda med tjänsten, måste vi gå till kassan.

Ladda ner QR-kod Nine - E-post och kalender Utvecklare: 9Folders Inc. Pris: Gratis

Boxare

Den sista e-postklienten i listan är Boxer. En postchef vars huvudsakliga dygd är dess intuitiv design och användning av gester för att navigera så smidigt som möjligt. Detta verktyg är en 3-i-1, eftersom det låter dig styra din e-post, kontakter och kalender på ett centraliserat sätt.

Bland dess funktioner hittar vi användningen av massiva åtgärder, konfigurerbara snabba svar, anpassningsbara rullningsgester och frakt tillgänglighet. Appen har fortfarande några kanter att polera, men den uppdateras ständigt och syftar till att vara ett av de bästa alternativen i framtiden.

Ladda ner QR-kod Boxer - Workspace ONE Utvecklare: Boxerpris: Gratis

Kompletterande verktyg för att förbättra och förbättra e-posthantering

Som vi nämnde i början av inlägget finns det några riktigt användbara appar för Android som fungerar fantastiskt som ett komplement till vår vanliga e-postklient. Med dem får vi nya funktioner som vi knappast kommer att se i vanliga postapplikationer. Tappa inte ur sikte!

Cleanfox

Cleanfox är en app som ansvarar för att automatiskt befria oss från all skräppost, reklam e-post och nyhetsbrev som översvämmer vår postlåda. Normalt, för att avsluta prenumerationen på denna typ av e-post måste vi manuellt begära avprenumerationen.

Med Cleanfox kan vi dock automatiskt söka i alla e-postprenumerationer som lagras i vår e-post. Så att vi,avsluta prenumerationen och ta bort alla dessa e-postmeddelanden med ett klick. Viktigt att göra en bra rengöring då och då. Dessutom är det 100% gratis.

Ladda ner QR-kod Cleanfox - Ladda ner och eliminera e-post och skräppost. Utvecklare: Foxintelligence Pris: Gratis För varje prenumeration visar det oss också antalet e-postmeddelanden som mottagits och öppningsgraden.

Direkt e-postadress

Detta fantastiska verktyg tillåter oss skapa tillfälliga e-postkonton. Fullt fungerande e-postkonton som vi kan använda för att skicka och ta emot e-post, och som är praktiskt för att registrera dig för plattformar eller tjänster som kräver ett e-postkonto för att registrera dig.

Det är också mycket praktiskt om vi inte vill ge vår riktiga e-post till en person (av brist på förtroende eller av någon annan anledning) men vi måste ange en giltig e-postadress. En gratis, mångsidig och rekommenderad applikation.

Ladda ner QR-kod Direkt e-postadress Utvecklare: kukusama Pris: Gratis

MessageLOUD

Som namnet antyder är MessageLOUD ett program som tar hand om läs e-postmeddelanden högt (fungerar även med SMS, WhatsApp, Skype och Facebook). Ett verktyg som rekommenderas framför allt för att undvika problem eller störningar under körning.

Applikationen har ett högt betyg på 4,2 stjärnor på Google Play, även om det bör noteras att det är en premiumbetald app ($ 1,99 / månad). Naturligtvis har den en 14-dagars provperiod där vi kan använda den och se om det verkligen är värt prenumerationen.

Ladda ner QR-kod ping: text till tal. Meddelanden, e-postmeddelanden högt! Utvecklare: pingloud Pris: Gratis

Och vad tror du, vad är din favoritapp för din mobiltelefon? Känner du till några tillägg eller ytterligare verktyg som är värda det?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found