Leawo Video Converter Ultimate, otrolig videoomvandlare för PC

Videoformat har blivit mycket diversifierade de senaste åren. Och inte bara det, enheterna som läser och spelar multimediafiler slutar inte växa, vilket innebär att vi ofta befinner oss med problem med att spela vissa typer av filer på våra enheter. Varför?

Inte alla spelare accepterar något format eller codec, och det i slutet av dagen kan vara en riktig huvudvärk. Den härledda matematiska formeln lämnar inget utrymme för tvivel:

Många format * (Många enheter / selektiv uppspelning) = Du behöver en bra videokonverterare

Under åren, och efter att ha försökt otaliga applikationer för att konvertera videofiler, de format som har gett mig mest problem har utan tvekan varit .MKV- och .MP4-filerna. Lyckligtvis har jag äntligen lyckats hitta ett program som tillåter göra en effektiv omvandling av dessa och andra format, inklusive många andra extra egenskaper som lyfter denna applikation till podiet av det väsentliga. Idag pratar vi omLeawo Video Converter Ultimate.

Leawo Video Converter Ultimate: den perfekta videokonverteraren

Den slutgiltiga versionen eller slutlig av videokonverterare utvecklad av Leawo Det är inte bara begränsat till att ändra formatet på våra videor, serier eller filmer utan innehåller ett paket med extra funktioner som kompletterar varandra perfekt. Och det är det förutom konvertera praktiskt taget alla videoformat, detta verktyg gör det möjligt att bränna, kopiera och rippa DVD / Blu-Ray, Ladda ner videofilmer av de viktigaste internetströmmingsplattformarna och till och med har en liten redaktör för att göra lite multimedia-tinkering.

Konvertera videor till vilket format som helst (MKV, MP4, AVI, MOV)

Det största problemet med videokonverterare är vanligtvis frånvaron av vissa videoformat eller codecs. Leawo Video Converter Ultimate låter oss anpassa praktiskt taget alla funktioner i en videofil:

Video anpassning

 • Utmatningsformat: MKV, MP4, AVI eller MOV.
 • Läs alla typer av format.
 • Urval av olika videokodek för varje utdataformat.
 • Möjlighet att välja upplösningsnivå. Vi kan välja att behålla originalupplösningen eller ändra den till en annan efter eget val (1024×768, 960×540, 800×480, 720×480, 640×480, 480×320, 320×240 eller 176×144).
 • Ändring av bithastighet (Kbps): från 100 Kbps till 3000 Kbps, beroende på utdataformat.
 • Urval av bildförhållande: vi kan behålla det ursprungliga utseendet eller ändra det till 4:3 eller 16:9.

Ljudanpassning

I ljudavsnittet kan vi också göra olika justeringar:

 • Ljudkodek: Välj mellan AAC, MP3, AC3 eller en kopia av ljudet.
 • Bithastighet: Från 64Kbps till 192Kbps.
 • Samplingshastighet (Hz): Användaren kan ändras från 22050Hz till 48000Hz.
 • Kanal: Slutligen kan vi också välja stereo- eller mono-utgång.

Dessutom, om vi inte vill göra en röra med konverteringen av codec och andra, för varje videoformat har vi förmågan att välja en standardkonvertering med låg, medium eller hög kvalitet.

HD- och 4K-kvalitetskonverteringar

Som om detta inte var tillräckligt, Leawos omvandlare erbjuder också möjligheten att konvertera i HD och 4K, i händelse av att vi vill arbeta med videor av högre kvalitet. En stor poäng till förmån för verktyget, eftersom dessa format blir allt vanligare.

Val av anpassat format enligt enhet

Som jag nämnde i början av inlägget finns det fler och fler enheter som kan spela upp videor, vilket vanligtvis orsakar allvarlig huvudvärk när det gäller de mest lämpliga formaten för var och en av dem. Vi har redan sett denna funktionalitet i andra omvandlare, men här är den ännu en grädde. Väldigt framgångsrik.

Vi måste välja standardformat för bland annat Apple-, Sony-, Samsung-, HTC-, Motorola-, LG-, Nokia- och Microsoft-enheter. Vill vi konvertera en video för att titta på den på vår PS Vita, iPhone eller Samsung Galaxy? Inga problem.

Språk och undertexter

Detta är vanligtvis en känslig fråga, eftersom även de bästa videokonverterarna tenderar att ha problem med språkspåret eller undertexterna. Lyckligtvis verkar det som om Leawo i det här fallet har lyckats hantera valet väl.

När vi väl har valt videon som vi vill konvertera erbjuder applikationen oss två rullgardinsmenyer som vi kan välja mellan:

 • Om vi ​​vill behåll undertexterna som videon ger som standard, ta bort dem eller lägg till nya sub. Jag har kollat ​​det med ett par .MKV- och .MP4-filer med inbäddade undertexter och jag försäkrar dig att jag inte har haft några problem. Hurra!
 • Ja det finns flera språk, kan vi välja med vilka av dem vi vill göra omvandlingen.

Lista över in- och utdataformat som stöds

Leawo Video Converter Ultimate videoredigerare

En annan intressant detalj i Leawo Video Converter Ultimate är att vi kan redigera videorna innan vi konverterar dem. Applikationen innehåller en liten redigerare från vilken vi kan utföra olika funktioner, från att klippa en video, justera ljusstyrka, kontrast, mättnad, inklusive vattenstämpel eller konvertera video till 3D och ge den djup att se den med motsvarande färgade glasögon.

Ladda ner videofilmer

Som om detta inte var tillräckligt, inom själva programmet hittar vi en flik med en liten webbläsare inkluderad, varifrån vi kan ladda vilken sida som helst med inbäddade videor och ladda ner dem till datorn.

Jag har provat olika videoplattformar som Youtube, DailyMotion eller Vimeo, och i dem alla har jag kunnat ladda ner filmerna direkt och enkelt.

Sanningen är att utformningen av gränssnittet för nedladdning av videor och resten av applikationen i allmänhet är ganska bra löst och hjälper på ett mycket positivt sätt att ha en uppriktigt tillfredsställande användarupplevelse.

Fler extrafunktioner: Skivbrännare

Leawos definitiva omvandlare lämnar inget åt fantasin, och beviset på detta är att vi också har en komplett brännare eller skivinspelare till vårt förfogande. Som en intressant detalj att kommentera det vi kan anpassa menyskärmen DVD / BD, som också kan välja bildförhållande (16: 9 eller 4: 3) och Bithastighet.

Gör kopior av skivor

Slutligen, om det vi vill göra är en enkel kopia av en skiva, Leawo Video Converter Ultimate har också sådan funktionalitet.

Kort sagt, ett av de mest kompletta verktygen som jag har sett på senare tid, mycket mer än en enkel videokonverterare att använda.

Leawo Video Converter Ultimate kostar 69,95 dollar, men om vi får det kan vi vara säkra på att det kommer att vara väl investerade pengar. Om vi ​​inte är helt tydliga applikationen har också en version rättegånggratis att ladda ner, var vi kan testa applikationen och se om den uppfyller våra behov. Du kan ladda ner både testversionen och hela ansökan från Leawos egen webbplats .

Förresten, om du har provat många omvandlare och ingen av dem övertygar dig, rekommenderar vi att du läser Leawos topp 10 videokonverterare , där utvecklarna av applikationen rullar bort några av de bästa omvandlarna som vi kan hitta på webben idag.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found