Tronsmart Spunky Pro trådlösa hörlurar: analys och åsikt

Vi tar upp recensionerna på bloggen med analysen av hörlurarna Spunky Pro av Tronsmart. Vid en första anblick ser vi att de är hjälmar som på papper erbjuder en uppsättning egenskaper som liknar Apples AirPods. Om enheten klarar uppgiften kan det vara ett mer än intressant alternativ att överväga, särskilt för dem som inte är villiga att spendera 180 euro på mobila hörlurar. Men frågan är om de klarar uppgiften?

Sanningen är att här har tillverkaren valt att spela det säkert och lagt till många funktioner. Vi har redan sett många av dessa funktioner i Tronsmart-högtalare (som TWS och gestkontroll), så det är förståeligt att de också ville integrera dem i sina nya flaggskeppshörlurar.

Produktegenskaper

  • Äkta trådlös stereo.
  • Bluetooth 5.0-anslutning kompatibel med HSP, HFP, A2DP och AVRCP.
  • Fodral med 400mAh bärbar laddningsfunktion.
  • 6mm drivrutiner.
  • Gestkontroll.
  • Motståndskraft mot svett och regn (IPX5).
  • Kompatibel med röstassistenter som Google Assistant, Siri och andra lokala assistenter för Android.
  • 10 meters räckvidd.
  • Autonomi på 3 och en halv timme (upp till 18 timmar med laddaren i fodralet).
  • 35mAh batteri i varje öronpropp.

En av de största dygderna med dessa Spunky Pro är att det inkluderar att lagra hörlurarna, som ocksåbrukade ladda dem "i farten" när vi inte använder dem, eller när vi har slut på batteriet. Erbjuder upp till 4 laddningar för var och en av hörlurarna. Ett fodral som i sin tur kan laddas via en USB Type-C-port eller med en Qi trådlös laddare.

I hörlurarna ingår också två mikrofoner för att svara på samtal med handsfree-funktionen, och kompatibilitet med Google Assistant och Siri erbjuds.

Användarupplevelse

Efter att ha spenderat flera dagar på att testa Spunky Pro måste vi lyfta fram den goda ergonomi som de presenterar: de passar perfekt i örat och visar mycket bra grepp. Detta hjälper ljudavbrott är nästan perfektoch följaktligen kan du uppskatta alla detaljer i musiken mycket bättre utan att höja volymen.

Det övergripande ljudet sticker ut för tydligheten hos de höga tonerna med väldefinierad bas. Basen för sin del är inte extremt förstärkt, vilket för vissa kan vara en negativ aspekt, men det hjälper också mycket att kunna öka volymen utan rädsla för förvrängning av basen, något som mer än man säkert kommer att uppskatta.

Den stora nyckeln till dessa hörlurar är dock i deras pekpanel. Det finns inga knappar: allt styrs av små detaljer eller pulsationer på hörlurarnas yta. Med en knapptryckning pausar vi eller återupptar uppspelningen, med två tryck på höger hörlurar går vi till nästa låt, 3 tryck på vänster tjänar till att öka volymen och så vidare. Vilket fortfarande är en innovation, men först kan vi få lite problem med att komma ihåg hur många detaljer som var för att göra det här eller det. När vi väl har lärt oss de grundläggande kommandona förändras saker utan tvekan och är de mest praktiska.

När det gäller mikrofonen har vi också testat den med handsfree-funktionen för att ta emot samtal med ett mer än tillfredsställande resultat. Vi har inte heller haft några problem att använda Google Assistant för att göra ett par frågor som kommunicerar via hörlurarna. I slutändan kan vi använda mikrofonen med att veta det vi kommer att höras perfekt.

Yttrande och slutlig bedömning

Generellt sett kan vi säga att material och komponenter som används är av mycket god kvalitet. Även om vi står inför trådlösa hörlurar som vi kan klassificera som ett mellanklass på grund av priset, erbjuder de förstklassiga funktioner och finish. Om du har provat andra enheter från tillverkaren kommer du förmodligen inte bli förvånad över detta. En starkt rekommenderad produkt för dem som vill prova hörlurar av ”AirPod” -typ till ett mycket billigare pris.

Tronsmart Spunky Pro trådlösa hörlurar har för närvarande ett pris på 33,67 euro och är tillgängliga via Amazon, med gratis en-dagars frakt för Prime-användare.

Amazon | Köp Tronsmart Spunky Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found