Xiaomi VR Virtual Reality 3D Glasses Review: Virtual Reality Glasses för Android - The Happy Android

Virtual reality-upplevelser blir mer fashionabla och inget bättre än VR-glasögon för att vår smartphone ska ta det första nybörjarsprånget in i världen virtuell verklighet. Kartongglasögon har varit det länge Google CardBoard de finns på internet till ett överkomligt pris. Vad skulle du säga om jag sa att vi kan få ännu billigare glasögon med en högre kvalitet och mer hållbar finish? Förra veckan fick jag virtual reality-glasögonen Xiaomi VR Virtual Reality 3D-glasögon Och idag kommer jag att ta tillfället i akt att göra en analys av dem, se om de verkligen är värda det och för övrigt rekommendera några virtual reality-appar. Jag säger redan att jag verkligen gillade dem ... låt oss gå!

Analys av Xiaomi VR Virtual Reality 3D-glasögon

Det första som fångar uppmärksamheten hos Xiaomi VR-glasögon är den eleganta svarta lycrafinishen som den har för glasögon som inte kostar mer än $ 16. Dom är mjuk vid beröring och prisvärt motstånd, och sanningen är att i den aspekten överträffar den klassiska kartong Google CardBoards.

Mått

På framsidan har de en dragkedja där vi, när de väl är uppackade, kommer att placera vår smartphone. Det är viktigt att klargöra att dessa glasögon är kompatibel med smartphones (både Android och iPhone) med skärmar mellan 4,7 och 5,7 tum. Med andra ord är den kompatibel med de flesta medelstora enheter på marknaden.

Slipremsor

En annan positiv punkt är att de har placerat 2 gummilister på framsidan för att förhindra att det glider, och sanningen är att de gör sitt jobb perfekt. Efter flera vassa huvudvarv har smarttelefonen inte flyttat sig en millimeter.

Justera banden väl

Xiaomi VR-glasögon kommer med justerbara remmar för att placera dem på huvudet. Det kan tyckas dumt, men om vi inte placerar dem på rätt sätt kan glasögonens vikt vara obalanserad och vi kan känna tryck på näsan. Ett tips: justera mittbandet väl. Det är nyckeln.

Linser

Linserna har en bra finish och inga brister som kan försämra användarupplevelsen. Du märker ingen kant när vi har telefonen väl placerad och känslan av att vara helt nedsänkt, även om det är tillrådligt att ta på sig hörlurar om vi vill att upplevelsen ska gå ett steg längre.

Appar som är kompatibla med Xiaomi VR Virtual Reality 3D-glasögon

Det mest frustrerande med dessa virtual reality-glasögon kan vara temat för apparna. Mer specifikt för appen designad speciellt för dessa Xiaomi VR.

Inuti glasögonen kommer en QR-kod varifrån vi kan ladda ner Xiaomi virtual reality-appen. Det ser bra ut, men det är synd eftersom det är helt på kinesiska.

Men oroa dig inte! Glasögonen är kompatibla med både Google CardBoard-appen och alla andra virtual reality-appar som du hittar i Google Play Store.. Min rekommendation är att du går från Xiaomi-appen och dyker direkt in på Google Play eller de många VR-videor som du kan hitta på YouTube.

Jag har fortfarande många VR-appar att upptäcka, men några av de som jag gillade mest har varit:

  • Google CardBoard: Idealisk app för att visa eller ta bilder i 360 grader och visa dem bekvämt.
  • VR-städer: App med VR-bilder av många städer i världen.
  • ART360: Bra app med många VR-videor som ständigt uppdateras.
  • InCell VR: Virtuellt verklighetsspel där du befinner dig i människokroppen och måste undvika röda blodkroppar, blodplättar etc. Det typiska racingspelet, men i virtuell verklighet. Känslan av att vara med i spelet är mycket anmärkningsvärd.

Är dessa Xiaomi VR värda att köpa?

Om du aldrig har provat virtual reality-applikationer eller spel, Xiaomi VR Virtual Reality 3D-glasögon de är en mycket bra start. Bekväm, motståndskraftig, bra användarupplevelse och ett mycket överkomligt pris. Enligt min mening, mycket mer rekommenderas än kartong Google CardBoards.

Just nu du kan få virtual reality-glasögonen från Xiaomi VR för endast 12,99 USD .

Om du redan har provat dem eller har några frågor, var inte blyg och lämna din åsikt i kommentarfältet. Vad har varit din erfarenhet?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.