15 lätta och roliga Android-spel under 25 MB

I dagens artikel kommer vi att ta en titt på det avsnitt som är tillägnad spel som tar lite plats på vår Android-telefon eller surfplatta. De kraftfulla AAA-spelen från Marvel eller den klassiska Call of Duty väger mycket, så om vi vill spela något nytt och inte spendera mycket lagringsutrymme måste vi välja ett lätt spel. Att det också finns och mycket roligt också.

15 ljuslekar under 25 MB

Google Play Store har en liten sektion som är avsedd för spel obehagligt när det gäller lagringsutrymme. Det är de typer av spel som inte överdrivet använder visuella artefakter, men som utan tvekan har djävulsspel. Lätta spel (mindre än 25 MB), enkla att installera och generellt låg batteriförbrukning. 3 × 1, kom igen!

2048

Ett riktigt pussel i den renaste Sudoku-stilen. I det här fallet måste vi flytta de olika rutorna för att förena nummer. När två identiska nummer möts slås de samman och ökar antalet exponentiellt. Som namnet antyder, målet är att nå 2048. Ett riktigt beroendeframkallande spel som inte ens når 10 MB.

Ladda ner QR-kod 2048 Utvecklare: Androbaby Price: Gratis

aa

Herregud. Jag har sällan provat sådana beroendeframkallande spel. Mekaniken är väldigt enkel: sätt fast stift i en boll som roterar utan att stoppa. Allt detta var noga med att inte kollidera med någon av stiften som tidigare drivits in i bollen.

Författarna säger att det är som ormspelet för dagens mobiler. Jag vet inte om den kommer att bli så ikonisk, men den har mer än 50 miljoner nedladdningar och den väger knappt 6 MB. Ett under.

Ladda ner QR-kod aa Utvecklare: General Adaptive Apps Pty Ltd Pris: Gratis

Strålande försvar

Ett spel som använder 25 MB utmärkt, det väger för att erbjuda mer än acceptabel grafik. Detta är ett tornförsvarsspel, i rymden, där vi måste bygga olika försvar för att stoppa vågorna av främmande attacker.

Ladda ner QR-kod Radiant Defense Developer: HEXAGE Pris: Gratis

PewPew

Den typiska martianska arkaden, men med en mycket sliten och modern retroestetik. Den har en frenetisk takt, online-läge och ett stort antal nivåer. En av de bästa i genren med bara 20 MB vikt.

Ladda ner QR-kod PewPew Utvecklare: Jean-François Geyelin Pris: Gratis

Dr. Parkering 4

Alla typer av bisarra simulatorer har länge blivit moderiktiga. Detta är en extremt populär klassisk parkeringssimulator (människor har för närvarande kul med vad som helst) - mer än 50 miljoner nedladdningar - för Android som väger lite och erbjuder många timmars kul. Det är inte dåligt alls.

Ladda ner QR-kod Dr. Parking 4 Utvecklare: SUD Inc. Pris: Gratis

Robotek

Ett annat spel på bara 20 MB med grafik som inte är dåligt alls. I det här fallet är vi i en strid mellan robotar, vars attacker är etablerade enligt en chansroulett. Mer än 200 nivåer för ett spel som blandar strategi, RPG och action på ett mycket originellt sätt.

Ladda ner QR-kod Robotek Utvecklare: HEXAGE Pris: Gratis

Schack

Det klassiska brädspelet för de mest alerta intelligenser. Det som är bra är att det knappt väger 5 MB, så om vi är schackfans är detta en oumbärlig app som inte ens tar bort lagringsutrymme på telefonen eller surfplattan. Mer än 10 miljoner nedladdningar och en mycket positiv utvärdering av användarna.

Ladda ner QR-kod Schackutvecklare: Chess Prince Pris: Gratis

Lep's World

Lep's World är en populär arkadplattform för Android, med en typisk gameplay av 16-bitars spel från 90-talet. Spelet väger bara 23 MB vilket gör det till den perfekta kandidaten om vi har lite ledigt lagringsutrymme på vår telefon eller surfplatta. På grund av sin stora popularitet har utvecklarna redan släppt flera uppföljare, inklusive en mest nyfiken zombieplattform.

Ladda ner QR-kod Lep's World 🍀 Utvecklare: nerByte GmbH Pris: Gratis

Anger of Stick 5

14MB gav aldrig så mycket. En blodig beat'em'up där karaktärerna är dockor som Bic-pennarnas maskot. Underhållande actionspel med mycket roligt och humor.

Ladda ner QR-kod Anger of stick 5: zombie Utvecklare: NESM Pris: Gratis

Hoplite

Den här knappt 5MB-titeln är ett strategispel med RPG och pusselvridning. En roguelike av de som hakar i dig och du kan inte lägga åt sidan. Enkel grafik som påminner om dagarna med 16-bitars konsoler. Rekommenderas för älskare av bra utmaningar.

Ladda ner QR-kod Hoplite Utvecklare: Magma Fortress Pris: Gratis

Fysikfall

Vi börjar med ett spel där vi måste rita linjer och polygoner för att få en liten röd boll till sin "korg". Ett spel där fysik och vår förmåga att förutsäga bollens väg.

Ladda ner QR-kod Physics Drop - Physics Puzzles Utvecklare: IDC Games Pris: Gratis

Ett relativt pedagogiskt spel med 18 fysikproblem att lösa.

Pixel Dungeon

Pixel Dungeon är ett typspel roguelike eller utforska fängelsehålan med en markerad pixelkonststil som kommer att glädja fans av RPG och retrospel. Vi måste bekämpa monster, samla föremål, använda magi och allt detta för att få den legendariska amuletten till Yendor.

Ladda ner QR-kod Pixel Dungeon Developer: watabou Pris: Gratis

Ett spel med hög svårighet där vi måste svettas blod för att övervinna vissa komplicerade nivåer.

Sky Fighter 3D (Sky Fighters)

Mer eller mindre realistiskt 3D-kampspel med verkligt enastående grafik om vi tar hänsyn till att spelet bara väger 19MB (når drygt 30MB en gång installerat i systemet). Den har tio olika plan och mer än 40 nivåer med strider och fiender som anländer till sjöss, land och luft.

En titel högt uppskattad av samhället, med 4,2 stjärnor och mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Sky Fighter 3D Utvecklare: Doodle Mobile Ltd. Pris: Gratis

Tic Tac Toe Glow

Den klassiska 3 på rad för livet, men med ett mycket attraktivt spelgränssnitt och en "Tron" -design. Enligt utvecklarna har den en ganska kämpande AI, med 3 olika svårighetsgrader och möjligheten att spela mot en andra spelare.

Ladda ner QR-kod Tic Tac Toe Glow Utvecklare: Arclite Systems Pris: Gratis

Om du gillar det här spelet kan du också prova de tre i rad dolda i Googles sökmotor.

Mentala spel

Som namnet antyder har det här lilla tunga spelet för Android ett urval av små spel för att skärpa vår mentala skärpa. Det är på spanska, men tyvärr är översättningen inte så bra som den borde vara. Det har också en hel del inbyggda annonser.

I alla fall en mängd ganska intressanta mentala övningar så att våra hjärnor inte rostar.

Ladda ner QR-kod Mind Games Utvecklare: Mindware Consulting, Inc Pris: Gratis

Vad tycker du om dessa 15 lätta spel för Android? Nu kan du inte säga att du inte har utrymme att prova dem. Vad är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found