De bästa IPTV-spelarna att titta på TV på Android

Förkortningar IPTV tillhör Internetprotokoll-TV, en tjänst som används för att återutsända TV-signalen från en kanal eller station över Internet. För att kunna se denna typ av innehåll används de vanligtvis M3U-listor, en filtyp där IP-adressen som används av varje TV-kanal för att sända sin signal i nätverket anges.

Vi gör dock ingenting om vi bara har M3U-listan med data från online-sändningen. För att kunna se de olika TV-kanalerna behöver vi också en IPTV-spelare eller klient kan läsa dessa typer av filer. I dagens inlägg kommer vi att granska några av de bästa IPTV-apparna för att titta på live-tv via Internet. Låt oss gå dit!

De bästa IPTV-apparna för Android

Innan vi börjar bör man komma ihåg att IPTV-spelare är just det, spelare. Om vi ​​till exempel vill se spanska DTT genom en IPTV-applikation behöver vi ladda ner motsvarande fil med anslutningsdata och ladda in den i vår spelare.

Obs: Om du har några frågor om hur hela processen fungerar, ta en titt på det här andra exemplet, där vi förklarar hur du kan titta på gratis och laglig TV från din mobil med KODI.

Rekommenderat inlägg: Lista över gratis och lagliga TV-kanaler online för Latinamerika

GSE Smart IPTV

Med mer än 5 miljoner installationer är GSE Smart IPTV en av de mest framstående IPTV-klienterna för att titta på Internet-TV. Spelaren stöder mer än 45 videoformat och 5 streamingformat, erbjuder kompatibilitet med Chromecast, automatisk återanslutning, undertextstöd, dynamisk språkändring och olika anpassningsskinn. Dessutom har det ett ganska lättanvänt gränssnitt, vilket kan vara ett verkligt plus om vi är förstagångsanvändare.

Ladda ner QR-kod GSE SMART IPTV Utvecklare: droidvision Pris: Gratis

IPTV Smarters Pro

En av de mest kompletta och bäst rankade IPTV-klienterna från Android-communityn. Med den här gratis applikationen kan vi spela live-tv genom M3U-filer eller Internetwebbadresser (URL: er).

Spelaren är kompatibel med Android TV, mobiler och surfplattor, möjliggör upprättande av föräldrakontroll, innehåller undertexter, erbjuder integration med andra externa spelare och stöder EPG.

Ladda ner QR-kod IPTV Smarters Pro Utvecklare: WHMCS SMARTERS Pris: Gratis

VLC

VLC är en av de bästa multimediaspelarna med flera plattformar och öppen källkod som vi kan hitta, och sanningen är att de har varit vid foten av kanjonen i årtionden. Hur kan det vara annorlunda, Videolan-applikationen för Android stöder också IPTV-protokollet.

För att göra detta måste vi bara öppna spelaren, klicka på menyikonen, ge knappen "Att avge och ange webbadressen till TV-kanalen som vi vill se på mobilen.

Ladda ner QR-kod VLC för Android Utvecklare: Videolabs Pris: Gratis

Lata IPTV

Lätt IPTV-klient som inte tar upp mycket utrymme i det interna minnet på vår Android-enhet. Liksom resten av de nämnda apparna ingår ingen förinstallerad video eller spellista. Allt vi behöver göra är att lägga till webbadressen till vår IPTV-länk så kommer spelaren att göra resten. Perfekt för att titta på live-TV, filmer, YouTube-videor och mer.

Lazy IPTV stöder M3U-filer, HTTP / HTTPS-länkar, UDP och YouTube-länkar, såväl som internetradiospel. Den innehåller också en föräldrakontrollmodul och olika teman för anpassning.

Ladda ner QR-kod LAZY IPTV Utvecklare: LazyCat Software Pris: Gratis

Perfekt spelare IPTV

En annan spelare som vi inte kan ignorera på grund av den stora uppsättningen funktioner som den erbjuder. Inte bara tillåter det att IPTV-innehåll spelas upp: det stöder också lokal videouppspelning, har fjärrkontroll via Perfect Cast IPTV, kan läsa M3U- och XSPF-listor, och det stöder också EPG-format XMLTV Y JTV.

Som i tidigare spelare erbjuder det inte förinstallerat innehåll, men som en IPTV-spelare är det det mest kompletta vi kan hitta i mitten av 2019.

Ladda ner QR-kod Perfect Player IPTV Utvecklare: Niklabs Software Pris: Gratis

Andra IPTV-spelare

Jag skulle inte vilja stänga den här listan utan att nämna vad jag anser vara den bästa spelaren som för närvarande finns på Android, och det är ingen annan än KODI. Det är inte en applikation dedikerad till IPTV uteslutande, men den har ett komplement till att spela TV online som är ett verkligt under. Om du vill veta hur det fungerar, ta en titt på länken som jag bifogade i början av inlägget.

Relaterat inlägg: Lista över lagliga IPTV-tjänster för att titta på TV online och gratis på mobilen

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found