De 7 bästa skämtapparna för Android - The Happy Android

Gillar du korta skämt? Och hur är det med absurda skämt, berusade skämt eller gamla skämt från Jaimito? I dagens inlägg kommer vi att ägna några rader att granska de bästa humorapparna för att ge oss ett gott skratt från vår Android. Vi började!

De bästa skämtapparna för Android

Det första vi har märkt när vi testar de olika skämtapparna som finns tillgängliga i Play Store är att de flesta har ett ganska dåligt gränssnitt på estetisk nivå. Det som räknas här är kvaliteten på skämt de innehåller, så i den här listan har vi bara fokuserat på det: innehållet. Ändå är humor en av de mest subjektiva sakerna i livet, så om vi har lämnat någon app i rörelsen som du anser är nödvändig, tveka inte att lämna oss din rekommendation i kommentarområdet.

10000 skämt

En av de mest kompletta skämtapplikationerna för Android som finns. Appen har en meny där alla skämt visas klassificerade efter kategorier: från advokater, djur, berusare, kannibaler, läkare och datorskämt bland många andra.

Både korta skämt och längre skämt samlas in, och sanningen är att även om det finns mycket äldre material än hunger, har andra sin nåd. De kommer säkert att få dig att skratta högt, även om det är ofrivilligt.

Ladda ner QR-kod 10.000 skämt Utvecklare: LunaSoft Pris: Gratis

Jajapp

Denna skämtapp sticker ut över resten tack vare sitt vackra gränssnitt. En elegant och modern design som samlar mer än 5000 skämt klassificerade efter kategorier (affärsmän, skämt, tandläkare, sport, grymt ...).

Jajapp låter dig dela skämt, samt bokmärka de som gör oss roligare eller ser slumpmässiga skämt. Om jag var tvungen att rekommendera någon skämtapp ovanför resten skulle det nog vara det.

Ladda ner QR-kod JaJapp! 5000+ Skämt Utvecklare: Kangoo Apps Pris: Gratis

Rolig Rex

Chistoso Rex är en skämtapp som innehåller 122 skämt i komiskt format. Presentationen är ganska original, eftersom vi ser den en Tyrannosaurus Rex i en monologplan berätta sin repertoar inför en publik hårdare än en sten. Alla skämt följer frågesvarformatet som "Vet du varför ...?" eller "Hur säger du ...", och även om vissa skämt är mycket dåliga andra är verkligen roliga.

Applikationen är väldigt enkel: det tillåter inte att du bokmärker, men det tillåter oss att dela skämt i JPG-format via WhatsApp, sociala nätverk och andra.

Ladda ner Rolig QR-kod Rex Bad and Funny Jokes Utvecklare: argensoft Pris: Gratis

Stenhuggarna

Program som samlas in mer än 600 klassiska fraser från The Simpsons, direkt från de hundratals kapitel i serien. Här hittar vi audios av Milhouse, Homer, Bart, Lisa och resten av karaktärerna som vi kan återge och dela med våra vänner.

Listan innehåller legendariska fraser som "Ner med hangarfartyget!", "Se upp, Radioactive Man!", "Doctor Zaius, Doctor Zaius", "Hej du, öl mig" och många många fler.

Ladda ner QR-kod Los Canteros: Fraser och ljud Utvecklare: guillefix Pris: Gratis

Korta skämt

Denna skämtapplikation för Android har sin goda del och dess dåliga del. Den dåliga delen är att den har mycket fler annonser än resten av apparna på den här listan, så det kan vara väldigt tröttsamt om vi tillbringar en bra tid inne i appen.

Det som är bra är att skämten i allmänhet berättas med mycket nåd och salt, och att deras kvalitet gränsar till en högre nivå, över genomsnittet (vilket inte betyder att det också finns mycket dåliga skämt). Det inkluderar spetälska skämt, svärmorsskämt, baskiska skämt, skämt från "mamma mammaoch andra klassiska genrer.

Ladda ner QR-kod Korta och bra skämt Utvecklare: Radiostationer FM AM Music Online Nyheter ImaFrapps Pris: Gratis

Philosoraptor

Kommer du ihåg velociraptor memes ställa sig själv filosofiska frågor? Om du gillar denna typ av skämt som går från det absurda till det smarta kan du inte ignorera den här appen. Applikationen samlar 116 Filosoraptor-skämt och innehåller en delningsknapp som gör att vi kan skicka de roligaste skämt via WhatsApp, Telegram, e-post, etc.

Det har inte mycket innehåll, även om materialet det sammanställer inte alls är dåligt. Perfekt att installera, spara memes som vi gillar mest och bli av med det (tyvärr ger det inte mycket mer).

Ladda ner QR-kod Filosoraptor coola roliga skämt Utvecklare: argensoft Pris: Gratis

Skämt för alla

"Skämt för alla" är en ny version för alla publik i Chyster, en skämtapp som blev mycket populär på Google Play. Appen innehåller djurskämt, sport, forskare, korta skämt och andra klassiska humorgenrer.

Som en nyhet jämfört med andra liknande appar, nämn att varje skämt har en ljudknapp som läser skämtet högt för oss. Idén är original, men det skulle vara intressant om utvecklarna gick ett steg längre och i framtida uppdateringar använder ”mänskliga” inspelningar för att läsa skämt istället för att använda Loquendos så hackade röst. I vilket fall som helst, en humor-app med mycket material för att få ett gott skratt.

Ladda ner QR-kod Skämt för alla, skämt bra skämt gratis Utvecklare: MTheorySoft Pris: Gratis

Tack för att du stannade till slutet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found