De bästa racingspelen för Android - The Happy Android

Jag älskar tävlingsspel. Speciellt bilarna. Det kommer att bli ironiskt för många, särskilt med tanke på att jag inte har ett körkort och inte heller tänker jag få det snart. Ändå älskar jag att köra spel. De roar mig mycket!

Om jag var tvungen att hålla fast vid ett par skulle det vara Blur (PS3) och Mario Kart 8 (Wii U). Jag är inte ett sådant fan av simulatorer, men lägg en MotorStorm framför mig så kommer du att underhålla mig under lång tid. Det är bra och bra, men vad sägs om Android?

De 10 bästa gratis bil- och racingspelen för Android (2018)

På mobila enheter är utbudet av tävlingsspel stort eftersom det annars inte kunde vara. Det finns många enkla spel som inte utgör någon utmaning, och de är praktiskt taget kvartsmästare. Men vi hittade också en bra handfull arkadkörning, motorcykelracing, bil- och vagntitlar som verkligen lönar sig.

Så här går du 10 av de bästa bilspel för Androidfri tillgänglig 2018. Vilken väljer du?

Asfalt Xtreme

Asphalt Extreme är ett rallyspel utvecklat av Gameloft. Ja, de är desamma som Asphalt 8, ett racingspel för mobiler som redan fick en hel del erkännande på sin tid.

Med Xtreme har de förbättrats i allt: multiplayer-tävlingar, mer än 400 evenemang och 50 bilar Bland dessa kan vi välja mellan monsterbilar, buggies, pickups och till och med lastbilar.

Det är ett freemium-spel med över 10 miljoner nedladdningar och 4,5 stjärnor på Google Play.

Ladda ner QR-kod Asphalt Xtreme: Rally Racing Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Real Racing 3

En av de mobila tävlingssimulatorerna mest populära genom tiderna. Den har utvecklats av Electronic Arts och har mer än 100 miljoner nedladdningar, och även om den har funnits på marknaden sedan 2013 fortsätter den att vara en av de bästa gratis att spela av genren.

Det erbjuder många spellägen: tidsförsök, standardlopp och till och med multiplayer. Än idag fortsätter den att ta emot uppdateringar och lägga till nya bilar och evenemang.

Ladda ner QR-kod Real Racing 3 Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Beach Buggy Racing

Förmodligen det närmaste vi kan hitta Mario Kart på mobila enheter. 6 spellägen och 15 spår fulla av vapen, power-ups och förbättringar för att ställa in vår kart. Som en nyfikenhet har den också ett flerspelarläge som gör att upp till 4 personer kan spela samtidigt på en delad skärm.

En mycket rolig galenskap med 4,5 stjärnor på Google Play och över 50 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Beach Buggy Racing Utvecklare: Vector Enhetspris: Gratis

CSR Racing 2

CSR Racing 2 är det som kallas en dra racer. Ett spel där vi måste förbättra vår bil lite efter lite, personalisera den och ständigt sätta nya mål. Det har ett kampanjläge och ett online-läge, och dess grafik är det bästa vi kan se idag i mobilkörningsspel.

Den har bilar från märken som Ferrari, McLaren, Bugatti eller Lamborghini och referenser till Fast and Furious-filmerna (närmare bestämt The Fate of the Furious). Ett freemium-spel med över 10 miljoner nedladdningar och ett högt betyg på 4,7 stjärnor.

Ladda ner QR-kod CSR Racing 2 Utvecklare: NaturalMotionGames Ltd Pris: Gratis

Behov av hastighet: Inga gränser

Detta är inte det enda Need for Speed-spelet för Android, men det är det mest populära. En gratis titel med betalningar i spelet som vi kan undvika genom att övervinna utmaningar och komma in i spelet varje dag. Bra grafik och spel som kräver våra bästa rörelser bakom ratten i de mest krävande ögonblicken.

Ladda ner QR-kod Need for Speed: NL Las Carreras Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Asfalt 8: luftburet

De från Gameloft är kungarna för körspel för Android. Asphalt 8 är en 100 miljoner + nedladdad spårbrytare som dike realism till förmån för direkt kul.

Presenterar högpolerad grafik med olika spellägen, inklusive online. När vi går framåt kan vi låsa upp nya spår, bilar och få förbättringar. En klassiker.

Ladda ner QR-kod Asphalt 8: Airborne: Fast Online Races Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Grand Prix Story 2

En rolig simulator eller "management RPG" med tecknad stil utvecklad av japanska Kairosoft. I det här spelet kommer vi att vara chefer för ett racingteam, där vi måste träna våra förare, leta efter sponsorer och få delar till våra bilar.

En mycket lättare titel än MotorSport Manager, men lika roligt för fans av denna typ av spel.

Ladda ner QR-kod Grand Prix Story 2 Utvecklare: Kairosoft Co., Ltd Pris: Gratis

Horizon Chase - World Tour

Ett racingspel inspirerat av arkadklassiker från 80-talet Vad Springa om eller Rusa, men med en uppdaterad estetik. Vi måste kämpa för att få den första positionen i var och en av de 73 kretsarna som denna Horizon Chase består av. Allt detta medan vi försöker få tag på var och en av de 16 bilarna som erbjuds av denna intressanta titel.

Ladda ner QR-kod Horizon Chase - World Tour Developer: Aquiris Game Studio S.A Pris: Gratis

Tummen glider

Ett enkelt racingspel som vi kan spela med en hand. Med mindre realistisk grafik än de flesta titlar på den här listan presenteras Thumb Drift med en attraktiv nöje för de stunder då allt vi letar efter är ett snabbt spel. Den har mer än 100 fordon som vi kan låsa upp genom att betala eller genom att övervinna utmaningar i spelet.

Ladda ner QR-kod Thumb Drift - Furious Car Drifting & Racing Game Developer: SMG Studio Pris: Gratis

Racing feber

Ett racingspel som inte är lika tungt som andra i samma färg, men som håller polerad grafik som kliar på en mycket bra nivå. Den har nyfikna detaljer, såsom möjligheten till aktivera "slow motion" -läget för att bättre fånga kurvorna.

Den har 4 spelmiljöer, med 4 olika typer av lopp, leaderboard, förbättringar, online-läge och mer. En arkad som är värt att prova.

Ladda ner QR-kod Racing Fever Utvecklare: Gameguru Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Normalt sett granskar jag vanligtvis inte betalda spel, men i det här fallet är det nödvändigt att göra ett undantag. Som ett hedervärd omnämnande, här är ett par racingspel för Android som vi inte heller kan förbise:

Repulse

Rekommenderad titel för pod racing fans, svävare och spel som liknar den legendariska Wipeout-sagan på Playstation. Futuristiska miljöer, med hög svårighetsgrad vid vissa tider och 24 kretsar för att trotsa tyngdkraften.

Ladda ner QR-Code Repulze Utvecklare: Pixelbite Pris: 1,79 €

Riptide GP: Renegade

Olaglig jetski racing! Från början är förutsättningarna ganska coola, men det är också att spelet är "flytande" som få andra och kretsarna visar att de är mycket arbetade. Dynamiska hinder, gigantiska vågor, genvägar och mycket mer för en betald titel som har fått ett välförtjänt rykte genom ansträngning. För intresserade, vet att det redan har en uppföljare i Android PlayStore.

Ladda ner QR-kod Riptide GP: Renegade Utvecklare: Vector Enhetspris: 2,69 €

Vad tycker du om dessa tio racingspel för Android? Tveka inte att lämna dina preferenser och rekommendationer i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found