Så här laddar du upp foton till Instagram från PC / Mac / Linux - The Happy Android

Första gången jag försökte Instagram det använde min Android-telefon. Men jag jobbar mycket med min stationära dator, och efter några dagar föll det på mig att ladda upp ett foto från datorn. Tyvärr, Instagram har inte en version för PC eller Mac, eller för webbläsare, eller något liknande. Kan du ladda upp foton till Instagram från en stationär dator då? Naturligtvis, men vi måste vara lite mer resursstarka och hitta kastanjer för oss själva. Låt oss gå dit!

Så här laddar du upp foton till Instagram från en stationär dator

Om vi ​​vill redigera ett foto med ett professionellt verktyg innan vi laddar upp det till Instagram eller för enkel bekvämlighet är det enklast att kunna göra det från en dator.

För att ladda upp bilder till Instagram använder vi en emulator för Android som hjälper oss att övervinna denna barriär. Ett bra alternativ kan vara applikationen Bluestacks, men sanningen är att vi kan använda vilken annan Android-emulator som helst för PC.

Här en lista med de bästa Android-emulatorer för PC.

Skicka foton på Instagram med Bluestacks-metoden

För att ladda upp ett foto till Instagram från PC med Bluestacks måste vi följa följande steg:

  • Vi installerar och öppnar Bluestacks-applikationen för PC på vår dator (ladda ner HÄR).
  • Vi går till Bluestacks applikationscenter och installerar Instagram.

  • Vi öppnar Instagram och loggar in med vårt konto.

  • Klicka på ikonen Lägg till bild. Vi får ett meddelande om att "inte kan ansluta till kameran." Klicka på "Att acceptera”.

  • Nu, i den övre rullgardinsmenyn ändrar vi "Galleri" för "Övrig”.
  • I fönstret "Öppna från"Vi väljer"Välj från Windows”Och vi väljer det foto vi vill ladda upp.

  • Vi skär bilden, redigerar den, lägger till filter och klickar på "Nästa”. Vi lägger till motsvarande etiketter och beskrivning och klickar på "Dela med sig”.

Det är så enkelt och så enkelt. Android-emulatorer används för mycket mer än bara att spela enkla spel och ha kul ett tag. Vi kan också ladda upp bilder till Instagram från datorn utan några komplikationer!

Obs! Instagram har sin egen applikation för Windows, men tyvärr tillåter den bara att ladda upp bilder som tagits med webbkameran. Om vi ​​vill ladda upp en bild som vi har redigerat eller retuscherat är det mest praktiska att använda ett program som nämnda Bluestacks eller någon annan Android-emulator för PC.

Så här laddar du upp foton till Instagram från Mac och Linux

Om vi ​​har en Mac kan vi också använda Mac-versionen av Bluestacks, eller prova någon annan emulator för Android som Genymotion eller Andyroid. Andyroid är förresten också tillgängligt för datorer som körs under en Linux-distribution.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found