Hur man tittar på Peacock gratis, NBCU: s nya streamingplattform

Strömmande plattformsmarknad kokar fortfarande och alla vill ha sin egen on-demand innehållstjänst. Om vi ​​inte redan hade tillräckligt med Netflix, HBO, Prime Video, Disney + och många andra har det amerikanska företaget NBCUniversal de senaste dagarna presenterat Påfågel, din helt nya streamingplattform.

En tjänst där vi hittar alla NBC-program, Universal Pictures-filmer och en bra handfull originalinnehåll skapat exklusivt för plattformen. Sanningen är att på en marknad som är mättad som streaming är det inte lätt att få fotfäste, men Peacock har ett ess i ärmen för att skilja sig från resten ...

Hur man tittar på Peacock helt gratis och lagligt

Det stora differentierande elementet i Peacock jämfört med andra tjänster som Netflix, Hulu eller Prime Video är att det har en 100% gratis prenumerationsplan som upprätthålls genom reklam. En plan som innehåller mer än 13 000 timmar innehåll, mellan serier, program och filmer.

Vi måste komma ihåg att ja, det finns också andra planer som betalas, t.ex. Peacock Premium som innehåller mer än dubbelt så mycket som innehållet i grundplanen för 4,99 USD per månad och Peacock Premium Ad-Free vilket är detsamma som Peacock Premium men utan annonser.

Om det som intresserar oss är den fria planen kan vi skapa ett konto helt enkelt genom att gå in pleacocktv.com och klicka på knappen "Börja titta på nu”. Då omdirigeras vi till ett formulär där vi kan registrera oss genom att helt enkelt ange en e-postadress.

När vi väl är registrerade kan vi komma åt plattformens innehåll genom att klicka på "Börja titta på " som vi kommer att se på skärmen eller installera Peackock-appen till Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, iOS, Xbox One Y LG Smart TV-tv. De stora utebliven när det gäller kompatibla enheter är Amazon Fire TV och Roku, för vilken det inte finns någon kompatibel app tillgänglig än.

Ett litet urval av vad vi kan hitta på plattformen.

Varför kan jag inte komma åt Peacock?

Peacock är för närvarande endast tillgängligt i USA. Detta innebär att om vi inte är bosatta kan vi inte registrera oss om vi inte använder en VPN-anslutning. För närvarande finns det ganska intressanta gratis VPN-applikationer som kan vara till nytta för detta ändamål, till exempel Windscribe. Du kan också hitta andra lika giltiga alternativ i inlägget "De 9 bästa gratis VPN-tjänsterna från 2020".

Vilka serier och filmer kan ses på Peacock?

Peacocks gratisprenumeration ger tillgång till ett stort antal blockbusterfilmer och serier av erkänd prestige, såsom Parks and Recreation, Saturday Night Live, Battlestar Galactica, Downtown Abbey, Matrix, Bourne saga eller Jurassic Park. Tillsammans med dessa kommer också en 24-timmars nyhets- och sportkanal att erbjudas.

Premiumversionen av Peacock å andra sidan utökar garderoben med mer innehåll som Two and a Half Men, House, Frasier, Cheers, Law & Order, Shrek-filmer och andra. Dessutom kan vi i premiummodellen också se Premiere League-matcher, något som utan tvekan kommer att locka ett stort antal fotbollsfans.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found