De 15 bästa offline-spelen för Android (2020)

Många spel och mobilapplikationer kräver idag en internetanslutning för att fungera. Det här kan vara inget annat än anekdotiskt om vi är vana vid att ha bra täckning och vi bor i ett stadscentrum. Men saker förändras när vi lämnar vår komfortzon. Dessutom, om vi rusar med våra månatliga Gigas, är vi säkra på att vi inte är mycket nöjda med att turn-game äter några byte under vägen.

I det här inlägget granskar vi 15 anmärkningsvärda Android-spel som inte kräver en internetanslutning att kunna spela dem lugnt. Dessa är då några av de bästa offline-spelen för Android idag.

De 15 bästa offline-spelen för Android som inte kräver WiFi eller data för att fungera

Det bör noteras att de bästa offline-spelen som vi kan hitta i Play Store idag betalas. Det finns många gratisspel, men när det gäller kvalitet, om vi letar efter ett bra offline-spel som Gud tänkt, måste vi oundvikligen - förutom några få undantag - gå igenom rutan.

Limbo

Limbo är en indieklassiker för PC som har överförts till Android med stor omsorg. Det är en 2D-plattform med monokrom design och estetik, där vi sätter oss i skorna av en ung man som letar efter sin syster.

En titel med en mycket speciell atmosfär, som har genererat en mängd hyllningar och kopior mer eller mindre inspirerade de senaste åren.

Ladda ner QR-kod LIMBO Utvecklare: Playdead Pris: 5,30 € Ladda ner QR-kod LIMBO demo Utvecklare: Playdead Pris: Gratis

Täck eld

I Cover Fire kommer vi att vara en del av motståndet mot den onda Tetracorp. En första person militärskjutare där vi måste hindra fienden från att ta över det värdefulla elementet 115.

Den har ett berättelseläge med 60 uppdrag som vi kan spela med flygplansläget aktiverat utan att behöva ansluta till Internet. Den har imponerande grafik och flera spellägen. Ett av de bästa offline skjutspel för mobiler.

Ladda ner QR-kod Cover Fire: gratis skjutspel Utvecklare: Genera Games Pris: Gratis

Street Fighter IV: Champion Edition

En av de mest klassiska stridsarkaderna i historien har också sin egen titel för Android. Street Fighter IV: CE krävde en permanent internetanslutning, men Capcom bestämde sig för att ta bort denna dumma begränsning för ett tag sedan. Vi kan äntligen spela utan att behöva vara beroende av data eller täckning.

I den fria versionen av spelet kan vi bara spela med Ryu mot Chun-Li, Guile och Zangief. Om vi ​​går till proversionen - som är värt cirka 5 euro - låser vi upp hela tupp där vi hittar resten av de klassiska karaktärerna och några nyare ansikten. Det bästa offline-arkadkampspelet för Android.

Ladda ner QR-kod Street Fighter IV Champion Edition Utvecklare: CAPCOM CO., LTD. Pris: Gratis

Asfalt 8: luftburet

Asfalt-sagan behöver ingen introduktion. En av racing spel för Android mest populära med 100 miljoner plus nedladdningar. All realism utesluts i strävan efter det mest galna och obehindrade roliga. Bra spel.

Ladda ner QR-kod Asphalt 8: Airborne: Fast Online Races Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Riktigt dåligt schack

Ett schackspel som är bortom normen. Reglerna gäller för livet, men varje spelare börjar med slumpmässiga bitar på brädet. Kan du tänka dig att spela ett schackspel med 3 drottningar, 4 tårar och 1 biskop? Det finns magin och det roliga med denna titel.

Under spelen kommer vi att tävla mot spelets AI, men om vi betalar för premiumversionen kan vi låsa upp versus-läget (lokala spel med vänner).

Ladda ner QR-kod Really Bad Chess Developer: Noodlecake Studios Inc Pris: Gratis

XCOM: Fiende inom

XCOM IP har också sitt mobilspel. XCOM: Enemy Within är ett strategispel där vi måste röra oss på en karta infekterad med utomjordingar som vill döda oss.

Grafiken är bra och mekaniken är lätt att lära sig, men den har i vissa fall en ganska hög svårighetsgrad. En utmaning utan tvekan för älskare av taktiska spel.

Ladda ner QR-kod XCOM®: Enemy Within Developer: 2K, Inc. Pris: 5,49 €

En gång på ett torn

En gång på ett torn vänder den klassiska berättelsen om prinsen som går för att rädda den fångade prinsessan i ett torn. Här är prinsen död, och det är den modiga prinsessan som söker sitt liv för att komma ner från tornet, inför många monster och onda djur.

Ett vertikalt äventyrsspel där vi måste gräva oss fram till utgången. Ganska intressant grafik och ett bra soundtrack.

Ladda ner QR-kod Once Upon a Tower Developer: Pomelo Games Pris: Gratis

Minecraft

Utvecklarna av Minecraft har lyckats överföra en del av magin i originalspelet från PC till Android. Vi kan skapa nya världar och spela i dem offline i kreativt eller överlevnadsläge och göra praktiskt taget vad vi vill.

Mojangs spel kostar 6,99 € och kommer också med köp i spelet (endast skinn för karaktärer).

Ladda ner QR-kod Minecraft Utvecklare: Mojang Pris: 6,99 €

Till de döda

Into the Dead, förutom att vara gratis och låta oss spela utan behov av en Internetanslutning, är det ett av de bästa actionspel för Android. Det är ett zombieöverlevnadsspel där vi måste springa så länge som möjligt innan vi fångas och ätas av de odöda.

Den har en uppföljare, och i båda fallen ser grafiken riktigt bra ut. Om du gillar att klara ögonblick av ångest och känsla av lite skräck, detta är ett spel som du kommer att ha kul med.

Ladda ner QR-kod till de döda utvecklarna: PIKPOK Pris: Gratis

Crossy road

Kommer du ihåg Frogger, spelet av grodan som var tvungen att korsa en väg infekterad med fordon? Crossy Road är densamma men för mobil. Ett riktigt framgångsrikt spel där vi kliver in i en retro-pixel kyckling (eller en dinosaurie, en pingvin och så vidare upp till 100 olika karaktärer) och försöker övervinna alla hinder som står i vår väg.

Förutom att arbeta offline har det också flerspelarläge, den är kompatibel med Android TV och dessutom är den gratis. Det har köp i spelet, men de är rent kosmetiska, så vi kan spendera hela titeln utan att spendera en enda euro.

Ladda ner QR-kod Crossy Road Developer: HIPSTER WHALE Pris: Gratis

Soulcraft

Många tror att Soulcraft är en av de bästa RPG-spelen för närvarande på Android, och de har rätt. Även om den har funnits i Play Store i några år, behåller den typen riktigt bra. Ett actionrollspel med slagsmål och utforskning av fängelsehålan. En hel klassiker.

Ladda ner QR-kod SoulCraft - Action RPG Utvecklare: MobileBits GmbH Pris: Gratis

NBA Jam

En av de bästa sportarkaderna som vi kan hitta på Android. 2v2 basketmatcher där vi måste göra allt för att vinna. Den har lokalt och online flerspelarläge, även om vi också kan spela utan att behöva vara ansluten till WiFi eller data.

Det är kompatibelt med Android TV, gamepad och sanningen är att spelet i allmänhet ger en mycket beroendeframkallande doft av kul. Här måste vi komma överens med Electronic Arts. Ja: NBA Jam är ett utmärkt mobilspel.

Ladda ner QR-kod NBA JAM av EA SPORTS ™ Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: 5,49 €

Regerar: Hennes Majestät

Regerar och dess uppföljare, Regerar: Hennes magesti de är ett andetag av frisk luft och originalitet. I grund och botten är det ett RPG där vi är kungen (eller drottningen) och vi måste fatta beslut i en typisk miljö tinder, accepterar eller avvisar förslag.

Beroende på vad vi väljer kommer vi ibland att dö och ibland inte, men det bästa av allt är spelets svarta humor och den tecknade designen, vilket gör allt mycket mer attraktivt för den avslappnade spelaren. Naturligtvis fungerar det offline.

Ladda ner QR-kod Reigns: Her Majesty Utvecklare: Devolver Digitalpris: 3,19 €

Crashlands

I Crashlands sätter vi oss i skorna av Flux Dabes, en galaktisk lastbil som kraschar på en främmande planet. Vårt mål är att bygga en bas, samla in varor och eliminera några fiender på vägen.

Den har en mycket bra nivå design, kryddat med humor och bra spel. Ett spel som har vunnit många priser och fått höga betyg av Google Play-communityn.

Ladda ner QR-kod Crashlands Utvecklare: Butterscotch Shenanigans Pris: 7,49 €

Hill Climb Racing

Vi avslutar listan över de bästa offline-spelen med en klassiker från Google Play Store. Ett körspel där fysik spelar en nyckelroll. Det har ett stort antal nivåer och förbättringar att låsa upp. Först kan det verka dumt, men det är ett av dessa spel som du slutar klia och du slutar inte förrän du spelar det.

Ladda ner QR-kod Hill Climb Racing Utvecklare: Fingersoft Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Jag skulle inte vilja avsluta inlägget utan att rekommendera dessa andra spel som också fungerar utan internetanslutning, och som också spelar andra genrer som vi inte har diskuterat hittills.

Sonic dash

Sonic Dash är den typiska oändliga löparen med kameran placerad precis bakom huvudpersonen. En speldynamik som anpassar sig perfekt till den blå igelkottens idiosynkrasi, med en frenetisk gameplay där vi också kan spela med andra karaktärer från franchisen som Tails and Knuckles. En rolig titel där det finns, som förresten också har en uppföljare.

Ladda ner QR-kod Sonic Dash Utvecklare: SEGA Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Sonic Dash 2: Sonic Boom Utvecklare: SEGA Pris: Gratis

Tiki taka fotboll

Om du är en av dem som gillade fotbollsmatcher på 90-talet, de första 8 och 16-bitars titlarna som segrade på tidens konsoler och arkader, innan PES och FIFAs högkonjunktur, bör du definitivt prova. på det här spelet. En fotbollsarkad med den mest intressanta pixelkonstestetiken.

Ladda ner QR-kod Tiki Taka Soccer Utvecklare: Panic Barn Pris: Gratis

Tveka inte att lämna dina rekommendationer i kommentarfältet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found