Analys av elefonterminaler: Är de värda det? Vilken är bäst?

Elephone är ett kinesiskt varumärke som har gett mycket att prata om i några år nu. Smartphones med bra funktioner, som alltid går mellan medelstora och höga räckvidd, men justera priserna till det maximala . På detta sätt har det lyckats föra ut flera terminaler på marknaden som blivit autentiska bästsäljare på sina egna meriter. Vi har Elephone S3, den Elephone P9000, den M2 och flera fler modeller i sin katalog. Med så många olika modeller och namn är det bekvämt att göra en liten granskning och placera var och en på motsvarande plats i tabellen. I dagens granskning ska vi se vilka egenskaper som Elephone har och om det verkligen är värt att få en av dessa terminaler.

Granskning av de viktigaste Elephone-smartphonesna

Elephone P9000

Elephone P9000 är företagets topp. Och är inte för mindre: Helio P10-processor 8-kärnig 2,0 GHz, 4 GB RAM, 32 GB intern lagring, USB typ C för snabb laddning, fingeravtrycksdetektor, 3000 mAh batteri och en kamera 13,0 MP bak och 8 MP för selfies. Med en 5,5 tums skärm och stöds av Android 6.0, är ​​det ett underverk när det gäller kraft.

När det gäller design, dess tunna tjocklek av 8 mm och några små sidoramar på skärmen på knappt 1,6 mm.

Elephone P9000 Lite

Lite-versionen av Elephone P9000 har samma egenskaper som P9000, med undantag av den främre kameran, som råkar ha bara 5 MP. Är också förlorad NFCtrådlös laddning Y fingeravtrycksdetektor. Annars är det en terminal som behåller samma kraft angående sin äldre bror.

Elephone S3

En av de första sakerna som fångar ögonen på Elephone S3 är skärmen. Inte för att det är särskilt bra (vilket det är) utan för att det inte finns några kanter på sidan. Det bästa är att du ser bilden:

Det är en riktigt trevlig mobil.

När det gäller kraft har den en processor 8-kärna 1,3 GHz Mediatek, 3 GB RAM, 16 GB internt minne och bakre kamera 13 MP med en framsida av 5 MP.

Elephone M2

Det är en terminal mycket lik S3 när det gäller kraft: upprepa 8-kärnig 1,3 GHz Mediatek-processor och den 3 GB RAM-minne. Den interna lagringen, ja, går upp till 32 GB. När det gäller den främre och bakre kameran är det inga förändringar, 13 Y 5 MP respektive.

Förändringen är i designen. Vi är framför en terminal mycket större än S3, mått 15,50 x 7,70 x 0,74 cm Och den har inte den skärmen utan ramar som kännetecknar den andra modellen så mycket. Istället antar den en design som påminner om vissa Huawei-modeller, vilket inte är dåligt heller.

Är Elephone-terminaler värda det? Vilken är bäst?

En av de saker som Elephone sticker ut mest är i utformningen av sina terminaler. Om du är en av dem som lägger vikt vid en bra finish eller en cool skärm, kommer du säkert att njuta av en av deras smartphones.

När det gäller kraft är de i allmänhet ganska välutrustade, men om vi letar efter maximal prestanda, är Elephone P9000 det skulle vara vårt val utan tvekan. Om vi ​​letar efter estetik och inte bryr oss så mycket om grov kraft, Elephone S3 Det är en av de vackraste terminalerna som vi kan hitta på marknaden.

Priser och tillgänglighet

Som jag nämnde i början är Elephone mycket trogen mot sin policy för justerade priser, och vi kommer inte hitta någon terminal som överstiger $ 200. Det är en faktor att uppskatta, eftersom som du kan se har terminalernas egenskaper en mycket bra nivå och ligger i det övre området av mellanområdet.

För närvarande kan vi få Elephone P9000 till $ 179 , Y både Elephone S3 och M2 till $ 139 . Om vi ​​redan drar efter terminaler med lägre prestanda skulle vi till och med gå under $ 100, där vi kan hitta terminaler för rent funktionellt bruk.

Vad är din favorit? Har du haft någon av dessa terminaler i dina händer? För det och allt annat du vill dela, gärna ge dig själv en volt för kommentarrutan.

Fynd på GearBest | Se priser och rabatter på Elephone

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found