UMI Max i analys: En premium, ekonomisk och mycket intressant terminal

Det välkända asiatiska företaget UMI överraskade redan lokalbefolkningen och främlingar på sin tid med de mäktiga UMI Super, en riktigt attraktiv terminal. Nu presenterar UMI en ny smartphone UMI Max, en phablet som på grund av dess egenskaper kan vara ännu mer intressant än själva UMI Super.

Kinesiska smartphones kännetecknas av att de alltid ligger efter när det gäller justerade priser, men det som är mest slående med UMI Max är det Premium finish och enastående kraft som skatter för ett pris som inte överstiger $ 160. Men det bästa är att vi ser vilka egenskaper det har för att kunna bedöma det på ett så objektivt sätt som möjligt. Gör dig bekväm I dagens granskning analyserar vi UMI Max 4G Phablet.

UMI Max 4G Phablet-funktioner

Som du ser vid första anblicken de tekniska specifikationerna har inget att avundas för många av de avancerade eller övre medelstora smartphonesna av de mest kända varumärkena.

Design och finish

Designen på den här telefonen är en av dess styrkor. Den har en Premium-finish och den visar att den är av kvalitet eftersom den inte vrålar eller det finns konstiga rörelser när den trycks in. Den är gjord av aluminium med två små plastytor (för att förbättra täckningen) på övre och nedre delen av ryggen.

Kraft och prestanda

Sanningen är att det är förvånande att en terminal med dessa funktioner kan uppnås till ett så överkomligt pris. Det har 3 GB RAM och en processor Helio P10 8-kärnor med 1,8 GHz. Har också 16 GB intern lagring, en kapacitet mer än tillräckligt, som också kan utökas upp till 256 GB via SD-minne.

Med 3 GB RAM kan vi spela spel med hög resursförbrukning utan problem, även om vissa mycket krävande spel som GTA kan kräva en liten minskning av grafikens kvalitet för att undvika enstaka fördröjning. När det gäller resten av Android-appar fungerar de med total flyt.

Dessutom tillverkas många av terminalens komponenter av varumärken på högsta nivå, vilket ger oss viss säkerhet angående enhetens övergripande kvalitet.

Kamera

UMI Max-kameran har 13 MP-upplösning, och med bra ljusstyrka tar den mycket detaljerade och kvalitetsfoton. På natten å andra sidan, och som vanligt i den här typen av terminaler, drabbas fotokvaliteten särskilt, vilket ger ljud till bilden.

Kameraapplikationen har standardfunktionerna, men ingenting som inte kan fixas genom att installera en app som förbättrar dess möjligheter, t.ex. Camera Zoom FX.

Jag älskar designen av denna terminal ...

Trummor

Det här är en annan punkt där killarna på UMI kan få ut bröstet. Dess batteri har en effekt på 4000 mAh, vilket ger en varaktighet på upp till 2 dagar för användare med måttlig aktivitet. Den enda nackdelen är att batteriet inte kan tas ut. Att sätta inbyggda batterier minskar storlek och ökar prestanda, men du kan inte ha allt. I den här videon gör de en jämförelse mellan batteriets livslängd UMI Max vs iPhone 6S gör ett praktiskt test:

När det gäller resten av funktionerna, nämn att UMI Max fungerar under Android 6.0, den har en vikt på 204 gram och måtten 15,08 x 7,50 x 0,85 cm. En riktig godbit för älskare av stora terminaler.

Priset på UMI Max är vanligtvis runt $ 150 - $ 160, men idag från 18:00 är terminalen på GearBest och i tre dagar kan den fås för endast 139,99 $.

Kampanjer på GearBest │ Köp artikel

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found