DOOGEE MIX i analys: mobil med 6 GB RAM och premiumfinish

DOOGEE ett tag nu går han bättre och bättre. Även om den har en bred katalog av smarta smartphones med lågt eller medelstort utbud, har det här året tagit ett betydande kvalitativt steg och presenterat alltmer välskötta och kraftfulla terminaler. Det är fallet med DOOGEE MIX, en gränslös smartphone med 6 GB RAM, som kom ut i början av sommaren och som sveper vart den än går.

DOOGEE MIX-analys: ge människorna vad de ber om

De tre stjärniga funktionerna som lyckas mest i år i mobiltelefonivärlden De är ramlösa mobiler, dubbla kameror och det alltid önskade 6 GB RAM-minnet. Om en tillverkare satsar på något av dessa tre förslag garanteras de uppmärksamhet. Så varför inte inkludera dem alla?

I dagens granskning tittar vi på DOOGEE MIX, en terminal med ett avundsvärt kvalitetspris-förhållande och en hårdvara som matchar, vilket kommer att göra mer än en droppe en tår längs vägen. Vi började!

Display och layout

Utan tvekan är en av styrkorna med DOOGEE MIX dess design och fin finish. Med en unibody-kropp gjord av metall erbjuder den den premiumkänslan som så många letar efter i en mobil. Det hjälper också dess slående kantlösa skärm, som upptar 93% av frontpanelen, med en storlek på 5,5 ". En AMOLED HD-skärm från Samsung.

Fingeravtrycksläsaren är en DTouch på framsidan, med en hastighet på 0,1s och 360 ° -identifiering. Slutligen, när det gäller storlek, har terminalen mått på 76,2x144x7,95mm och en vikt på 193g.

Kraft och prestanda

När det gäller ström kommer denna DOOGEE MIX laddad i alla sektioner. Å ena sidan har vi en av de bästa Mediatek-processorerna, a Helio P25 64bit Octa Core körs på 2,6 GHz, ett Mali-T880-diagram, 6 GB LPDDR4X RAM och 64 GB intern lagring som kan utökas upp till 1 TB med kort. Allt detta tillsammans med Android 7.0 Nougat.

Enheten har Freeme OS-anpassningsskikt. Det är en praktiskt taget ren Android, men med några tillagda inställningar (som om vi inte gillar det kan vi alltid bli av med dem). I allmänhet är det ett under av flytande och prestanda, och vi kommer knappast hitta något problem att köra någon app eller ett spel som vi bestämmer oss för att installera på denna DOOGEE MIX. I den meningen rekommenderas det helt.

Kamera och batteri

I den fotografiska aspekten hittar vi också ett bra "godis" för användaren. A16MP + 8MP dubbel bakre kamera med F2.0-bländare, Samsung ISOCELL-teknik och 0.1sPDAF (fasavkänning autofokus). En kamera för att uppnå den berömda bokeh-effekten och med en kvalitet något över genomsnittet, så länge vi har bra belysning. I den främre delen hittar vi dock en helt enkelt korrekt 5MP selfie-kamera med F2.2-bländare och 88 ° vidvinkel.

När det gäller autonomi har denna DOOGEE ett inbyggt 3380mAh batteri som ger ganska tillfredsställande resultat och når upp till 7 timmars aktiv skärm.

Pris och tillgänglighet

När det gäller priset ligger DOOGEE MIX vanligtvis i intervallet 200 euro, och nyligen presenterar Amazon en hel del erbjudanden för denna terminal. Den finns för närvarande i två versioner:

  • DOOGEE MIX6 GB RAM + 64 GB för 219,99 euro.
  • DOOGEE MIX4 GB RAM + 64 GB för 199,99 euro.

Kort sagt, det är en enhet som har alla komponenter för att sopa mellanområdet: bra RAM, bra skärm och en dubbel bakre kamera som kommer att glädja mer än en.

Amazon | Köp DOOGEE MIX 6 GB RAM + 64 GB

Amazon | Köp DOOGEE MIX 4 GB RAM + 64 GB

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found