Hur du registrerar dig för PlayStation Now beta i Spanien

Sony meddelade just det PlayStation Now, företagets streamingtjänst, kommer äntligen att landa i Spanien. Det finns fortfarande inget officiellt lanseringsdatum, men vi kan redan anmäla oss till Beta-fasen som börjar i februari. Du vill få en inbjudan till PS Now och prova några av de mer än 700 PS4-, PS3- och PS2-spelen som utgör dess katalog? Så här registrerar du dig på mindre än en minut.

Så här registrerar du dig för betaversionen av PlayStation Now (PS Now) för Spanien

PlayStation Now-beta i Europa är begränsad till några länder: Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark, Finland och Sverige. Om vi ​​bor på någon av dessa platser har vi tur. Vi kan anmäla oss till beta! Naturligtvis kommer inte alla som begär en inbjudan att få tillgång.

Vi måste begära det, och om vi har tur och gudinneförmögen ler mot oss, kommer vi att få ett informativt e-postmeddelande från Sony PlayStation med motsvarande instruktioner. Så nu vet du, det är dags att hålla koll på e-postmeddelandet de närmaste dagarna!

Stegen att följa för att registrera och begära en inbjudan till PS Nu testprogram i Spanien och andra graciösa länder är följande:

  • Vi öppnar sidan av PlayStation Now Beta.
  • Vi går ner till "Ange ditt PlayStation Network Online-ID" och ange vårt spelar-ID (på den plats där det står Hjälte21).

Om vi ​​surfar från mobil eller dator och vi inte kommer ihåg vårt PlayStation Network ID kan vi logga in på PlayStation Store (eller gå till konsolen och titta). Identifieraren visas i sidans övre högra marginal.

När vi har angett vårt spelar-ID markerar vi fliken och accepterar sekretessavtalet. Vi klickar på knappen "Skicka in.

Om allt gick bra ser vi ett meddelande på skärmen som visar att vi redan har registrerat oss för att ha en chans att gå in i testprogrammet.

Några vanliga frågor om PlayStation Now

Därefter kommer vi som ett "frågesvar" att försöka klargöra några vanliga tvivel om den här nya streamingtjänsten som redan börjar visa sin tass i Spanien.

På vilka enheter kan PlayStation Now-spel spelas?

Som vi kan se på den officiella Sony-webbplatsen kan vi spela både från en PS4 och från en PC.

Vilka spel utgör PlayStation Now-katalogen?

På tjänstens officiella sida har vi en komplett lista med hela PlayStation-katalogen nu beställd alfabetiskt. Vi kan rådfråga det HÄR. SPOILER: Det finns många bra spel, men långt ifrån hela PS4-katalogen (om det fanns något tvivel).

Kan spelen laddas ner?

Som framgår av Sony kan vi streama vilket spel som helst i katalogen från PC / PlayStation 4 och ladda ner ett stort antal PS2- och PS4-spel på vår PS4. Detta innebär att spel inte kan laddas ner från PC och PS3-spel inte kan laddas ner på konsolen heller. Resten ja.

Hur mycket kostar PlayStation Now-prenumerationen?

Det finns fortfarande inga officiella uppgifter, men det beräknas att det kommer att vara cirka 100 euro per år (cirka 8 euro per månad).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found