Realtids ansiktsfilter med MSQRD - The Happy Android

På senare tid har appar som låter dig spela för att ändra ansikte blivit väldigt fashionabla. Sedan den Michael Jackson-klassikern "Black or White", där vi för första gången kunde uppskatta dygderna med tekniken som kallas "morphling", att kunna spela för att vara en virtuell plastikkirurg har alltid varit något som har gjort oss galna. Att se att appar som FaceFilm, FaceMorph, FaceSwitch och så många andra appar för Android och iOS är framgångsrika blir helt förståeligt. Vem vill inte se ansiktet förvandlas till en björn, smält med Leonardo DiCaprio eller bytas mot hans bästa vän?

Appen som vi ska granska idag handlar om MSQRD(finns på Android och iOS), och består i grunden av att "sätta på masker" i realtid.

Titta hur trevligt, vänta lite och vi har redan inrättat djurparken

Det räcker att fokusera med kameran och appen känner automatiskt av vårt ansikts position. Därifrån måste vi bara prova maskerna som visas precis under bilden. Vi kan välja mellan apor, gorillor, tigrar, små dödsfall och några clown ansikten. Den minst framgångsrika masken kommer förmodligen att vara den här, clown ansiktet, men sanningen är att resten uppnås ganska bra. Det finns till och med en som låter oss göra ett "byte" och utbyta ansikten med en annan person bredvid oss ​​i realtid (prova, du kommer verkligen att skratta med den).

MSQRD låter dig också spela in montagen på video, eller ta en bild och dela den på Facebook, Twitter, WhatsApp eller något annat socialt nätverk. Du behöver bara välja bilden eller videoikonen och sedan trycka på delningsknappen.

Barn med vuxna ansikten, tack MSQRD! / Bild: Daily Mail

Som du kan se är det en väldigt enkel app, men effektiv, och vad lite det gör gör det bra, vilket blir en mycket rolig app för att ha det bra. Bevis på detta är att det redan har mer än 5 000 000 nedladdningar och är en av de mest populära apparna i Google PlayStore.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found