City of Brass (EpicGames) och Obduction (GOG) gratis under en begränsad tid

Epic Games Store, den virtuella butiken för skaparna av Fortnite, presenterar med jämna mellanrum spel som vi kan ladda ner helt gratis. Den här veckan fick vi en riktigt intressant titelCity of Brass.

Vad handlar City of Brass om?

City of Brass är ett förstapersons actionäventyr inspirerat av berättelsen om tusen och en natt, utvecklad av skaparna av Bioshock. I spelet kommer vi att kontrollera en otrygg tjuv beväpnad med en scimitar och en piska som vi kan ta tag i, slå ner, avväpna, bedöva eller förstöra.

Vi kommer också att behöva piska, skära, locka och fånga horder av odöda för att nå utgången från varje nivå innan tidens sand tar slut och samla skatter för att få förbättringar i våra vapen och rustningar.

För att kunna ladda ner det här spelet till ett värde av 15,99 € gratis och kunna spela vissa spel på vår dator behöver vi bara ett Epic Games-konto.

Epic Games Store | Ladda ner City of Brass gratis

Förutom City of Brass, om vi är GOG-användare, har vi också den här veckan en Obduction-kampanj, som vi kan lägga till i vårt bibliotek utan kostnad de närmaste två dagarna (fram till 1 juni 13:00 UTC).

Vad handlar om bortförande?

Obduction är ett science fiction-äventyr som utvecklats av Cyan, indiestudion bakom Myst. Medan vi tar en promenad på sjön en molnig natt, faller en konstig artefakt från himlen och transporterar oss genom universum. Vi befinner oss i en främmande miljö med konstiga tider och platser som tillhör jorden.

Den konstiga världen av bortförande avslöjar sina hemligheter när vi utforskar, upptäcker och noterar de ledtrådar vi stöter på under vägen. En skönhet av gåtfulla landskap som påminner oss om att de beslut vi fattar får betydande konsekvenser för historiens utveckling.

För att kunna ladda ner Obduction gratis behöver vi bara gå in i GOG via följande länk.

GOG | Ladda ner Obduction gratis

När vi är inne klickar du på «Gå till giveaway». På den här nya skärmen letar vi efter Obduction-marknadsföringsbannern och klickar på den gröna knappen som säger "GET IT FREE".

På detta sätt kommer spelet att läggas till i vårt GOG-bibliotek.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.