Mina poäng: Live sportscores för Android

De av er som verkligen känner mig vet att jag inte brinner för sporttävlingar. Det är så det är. Jag är en mer inre robot och mina hobbyer går i andra riktningar. Detta tar inte bort från att kunna känna igen en vara sportapp när jag har det framför mig. Om det också görs med omsorg och skicklighet, som det är fallet med Mina markörerJag kan bara betala er mina uppriktiga respekt.

Kollar du en app för Android som visar resultaten av alla fotbollsmatcher (eller andra sporter) live, med deras foul, förändringar, anpassningar och andra? Välkommen till Mina markörer.

Ladda ner QR-kod FlashScore FlashScore Utvecklare: FlashScore Pris: Gratis

Mina poäng: Live sportscore och mycket mer

Det första att säga till förmån för denna applikation är att den är väldigt lätt att använda och att den är väldigt lätt att navigera mellan dess olika sektioner och gränssnitt. Det är en app som hanterar sportresultaten för cirka 30 sporter och mer än 5000 tävlingar.

Det är mycket data och därför krävs en design att matcha så att navigering inte blir förvirrande. I denna aspekt kan vi vara lugna, eftersom även de mest nybörjare inom mobiltelefoni kan använda applikationen utan problem. Allt väl organiserat och allt på sin plats. Peka för appdesignerna.

När det gäller innehållet som sådant tillåter Mina bokmärken oss att för tillfället veta resultaten av fotbollsmatcherna från alla tävlingar, divisioner och länder. Du gillar inte fotboll men älskar basket, tennis eller hockey? Inga problem! Appen innehåller också resultat från dessa och många andra sporter som volleyboll, handboll, baseboll, golf, boxning, hästkapplöpning, cykling eller dart bland andra.

Sökningar efter lag, uppställningar och statistik

Det bra med den här appen är att den har ett brett utbud av kompletterande information. För varje spel kommer vi att kunna se uppställningar, förändringar, målskott, bollinnehav etc.. och en flik där vi kan se kommentarer som anger hur partiet har utvecklats.

Ett annat viktigt element är din sökare. I det kan vi söka efter vårt favoritlag och hitta all information just nu utan att behöva navigera mellan appens olika menyer.

Glasyren på kakan: vadslagning

En annan viktig punkt i denna app är satsningarna. Applikationen har ett litet avsnitt där du kan se och placera vad för de olika matchningarna som visas i Mina bokmärken. Appen omdirigerar oss till webbplatsen för Bet365, Bwin och William Hill varifrån vi kan satsa små belopp för att få lite extra pengar.

Kort sagt är det en väldigt komplett app där alla faktorer som kan vara av intresse för en sporttävlingsentusiast har beaktats: resultatet, matchdata, detaljerna och bonusen på vadet. Just på grund av denna sista punkt, frågan om vadslagning, skulle jag bara rekommendera Mina bokmärken till en vuxen publik. Jag vet inte i vilken utsträckning det rekommenderas att ett barn hanterar en applikation där det finns en viktig spelfaktor.

Hur som helst, en fantastisk app, med mer än en miljon installationer på Android och högt uppskattad av samhället. Förmodligen det mest kompletta när det gäller sportresultat. Och det är också gratis! Om du alltid vill bli informerad om matcherna i ditt favoritlag vet du, Mina markörer .

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found