Mer än 3 500 Kindle-böcker att ladda ner helt gratis

Gillar du att läsa böcker i digitalt format? I så fall är det möjligt att du har en Amazon Kindle - eller någon annan elektronisk bläckbok - för att läsa e-böcker bekvämt från soffan, i sängen eller när du reser med tunnelbanan. I det här fallet är dagens inlägg särskilt tillägnad dig, eftersom vi tar med en lista med mer än 3500 digitala böcker i Kindle-format som vi kan ladda ner helt gratis.

Det enda kravet för att kunna ladda ner alla dessa böcker är att vi är registrerade hos Amazon och har ett giltigt konto. Det är inte nödvändigt att vara registrerad i Kindle Unlimited (Amazons Netflix-typtjänst för att läsa böcker) eller göra ytterligare utlägg.

Det bör också noteras att även om vi inte har en Kindle-enhet kan vi läsa den här typen av bok utan problem från vår smartphone, PC eller Mac med Amazon-appen. Här är en länk till Kindle-appen för Android.

Ladda ner QR-kod Kindle Utvecklare: Amazon Mobile LLC Pris: Gratis

Å andra sidan, om vi redan har en bra PDF-läsare och tändformat är ett problem, kan vi också använda en PDF- eller EPUB-omvandlare när vi har laddat ner e-boken på vår enhet för att läsa den som bäst passar oss (MOBI, PDF , EPUB, FB2, CBZ). Det finns online-omvandlare från Kindle till PDF, även om vi också kan använda en omvandlare för Android som E-bokomvandlare.

Ladda ner QR-kod Ebook Converter Utvecklare: OnlineKonverteringspris: Gratis

Över 3 500 gratis nedladdningsbara Kindle-böcker av olika genrer och epoker

Som sagt kan du komma åt listan och ladda ner någon av de mer än 3 650 gratis böcker som Amazon har genom följande LÄNK.

Nämn som Amazon erbjuder en annan lista med böcker beroende på vårt land. Länken som vi har bifogat lite ovan motsvarar Amazon Spanien, men du kan också se katalogen för Amazon Mexiko HÄR, Amazon USA HÄR, eller ersätta Amazon-domänen som visas i alla dessa länkar med den som motsvarar Amazon-domänen eller URL-adressen i ditt land.

Teman kunde inte vara mer varierande: från science fiction-romaner, genom romantik, programmeringsböcker, den udda serietidningen (The Walking Dead, till exempel), romaner av Stephen King (Laurie), erotiska, historiska ("Under två flaggor" av Arturo Pérez-Reverte) och mycket mer.

I den här listan hittar vi mer än 240 sidor med gratis e-böcker ordnade efter relevans. Och var uppmärksam, för vi har inte bara klassiska böcker i det offentliga området: det mesta av materialet är nya publikationer. Romaner och aktuella böcker som har funnits på marknaden under en kort tid och säljs under en viss tid. Om du ser en som intresserar dig, tveka inte att ladda ner den så snart som möjligt!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.