Chuwi H12: Tablet PC med en 12-tums 2K-skärm och ett kraftfullt batteri

Chuwi är ett företag som grundades 2004 i Shenzen (Kina) och är specialiserat på utveckling och produktion av datorer och rengöringsrobotar. Men vad Chuwi verkligen sticker ut för är tillverkningen av tabletter och 2-i-1-hybrider. Med flera modeller på marknaden (Chuwi V8, Chuwi Hi8, Chuwi Hi10), idag kommer vi att fokusera vår uppmärksamhet på företagets spjutspets ., den Chuwi H12. En 2-i-1 Tablet PC med Windows 10 och Android 5.1, med en enorm 12-tums skärm av verkligt anmärkningsvärd kvalitet.

Chuwi H12 recension: en 2-i-1 av obestridlig kvalitet

De Chuwi H12 Det är toppen av sortimentet av linjen av Tablet PC-datorer i huset. Med ett pris som knappt är cirka 200 euro, erbjuder mer än attraktiva funktioner. Det kan vara ett bra alternativ för dem som vill ha något något mindre än en ultrabook , men de behöver något mer kraftfullt och produktivt än en enkel surfplatta med ett system Android.

Display och design

En av styrkorna med H12 är dess otroliga 12-tums IPS-skärm och 2K-upplösning på 2160 × 1440 pixlar. Vi står inför en stor skärm, överlägsen de flesta surfplattor, och det tack vare sin bildkvalitet uppnår den perfekta kombinationen: storlek och högupplöst bild.

När det gäller design har Chuwi H12 en grå unibody metallkropp, som även om det inte ger den förstklassiga känslan som vi kan få med andra avancerade enheter (vi har i åtanke att detta inte är en Macbook), men det är mer än övertygande. Framför allt med hänsyn till hårdvaran som följer med Chuwi H12, tillverkad med komponenter av en kvalitet över genomsnittet.

Kraft och prestanda

Den översta delen av Chuwi-huset erbjuder en processor Intel Atom-X5 64bit 1,84 GHz och 14 nm-teknik, som åtföljs av ett 4 GB DDR3L RAM. För att flytta grafiken har de valt en 8: e generationens Intel HD 500 MHz GPU, tack vare vilket vi flytande kan spela spel som Diablo III eller Hjärtsten (grafik på medelnivå, ja).

Dessutom innehåller den 64 GB intern lagring, som vi kan njuta av så mycket med Android 5.1 som en Windows 10 100% funktionellt och det hjälper oss att bli mer produktiva när vi arbetar med kontorsapplikationer och verktyg. Hur kan det vara annars, det har också tangentbordsstöd. Införandet av kameran, ja, är bara personligt, med en ganska rättvis definition på 5,0 MP (ganska vanligt förekommande, å andra sidan, i de flesta mellanklasser).

Trummor

Autonomi är en annan av Chuwi H12s styrkor. Vi är inte vana vid att se batterier 11000mAh i dessa typer av surfplattor, och det är något som visar. Vi kommer att kunna navigera, lyssna på musik och arbeta under perioder av 7 timmar lugnt och utan att behöva ansluta strömkabeln.

Portar och anslutningar

En annan faktor som Chuwi kan vara stolt över är dess anslutning. Till skillnad från andra enheter med liknande egenskaper har H12 ett stort antal portar. MicroHDMI-, USB 2.0-, USB 3.0- och microUSB-portar, plus kortläsare, hörlursuttag och en andra högtalare. I den meningen har det inget att avundas de flesta av dagens bärbara datorer.

Pris och tillgänglighet

De Chuwi H12 Det har ett pris som vanligtvis är cirka 250 dollar (cirka 230 euro) men som för närvarande säljs och vi kan få det för $ 229,99 , cirka 206 euro att byta.

Förutom den här modellen kan vi hitta rabatter på andra Chuwi-surfplattor på GearBests webbplats .

Om du funderar på att ta språnget till en kraftfullare surfplatta som gör att du kan arbeta med Windows gör den här Chuwi H12 det väldigt enkelt för dig.

GearBest | Chuwi-enhetsrabatter

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found