Android-teman: Venom - Anpassa din mobil! - The Happy Android

Äntligen filmen av Gift och från vad det verkar som kritikern får henne att falla från en åsna. Jag väntar personligen på att hon ska få en åsikt om det (även om de säger att hon spelar i samma liga som Green Lantern, Daredevil och 4F ... dåliga vibbar).

Vad jag kan säga är att Venom är en av mina favorit-Spider-man-karaktärer, varför vi ägnar detta eleganta tema för Android. Jag påminner dig om att alla ikonpaket och widgets som används är gratis och att det naturligtvis inte är nödvändigt att ha mobiltelefonen rotad eller konstiga saker för att anpassa vår telefon på följande sätt.

Anpassa din Android med Venom-temat

Denna lilla GIF som vi ser ovan motsvarar det ovan nämnda Venom-temat. Det är ett mörkt tema med transparenta glasikoner och ett par widgets som ger det en viss «New York-bo«.

Launcher

Launchern som används är Nova Launcher, en av mina favoriter för denna typ av inställning. Nova är konfigurerad med oändlig kubformad rullning, mörkt utseende och en applåda som öppnas genom att svepa upp från bryggan.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

Ikoner

Ikonpaketet som används är «Glaspaket gratis«. Det finns också en betald version av samma paket, men med gratisversionen har vi mer än tillräckligt.

Widgets

För detta ämne har vi inkluderat två widgets:

  • Googles sökmotor: Denna widget finns i katalogen förOcea för KWGToch hans namn är "Kvana 36”.
  • Dag, timme, tid och batteri: Den här andra widgeten kommer också in i Ocea-repertoaren och kallas ”Kustom 37”.

För att kunna använda Ocea för KWGT-widgetar är det nödvändigt att installera widget-redigerarenKWGT Kustom Widget Maker.

Tapet

Venom tapeten finns i Zedge, en mycket populär applikation som har många bakgrundsbilder och andra anpassningselement och är helt gratis.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found