AllConnect - Spela och strömma, streaming från Android är så enkelt - The Happy Android

Idag ger vi dig en applikation som, som ger dig en chans, kan bli en viktig app på dina Android- och IOS-enheter. Det är sant att inom butiken kan vi hitta ett brett utbud av applikationer som är avsedda för att dela innehåll från våra terminaler till andra enheter, men inte alla lyckas göra det så enkelt och effektivt som AllConnect.

Verkar streaming vara en röra för dig? Enkelhet som en flagga

Utvecklad av TuxeraInc , den här applikationen låtsas som i några steg och på ett mycket enkelt sätt kan vi dela multimediainnehåll med andra enheter vår mobila terminal i realtid. Dessutom är den kompatibel med de flesta (om inte alla) tillgängliga streamingtekniker, AirPlay, DIAL, DLNA, Google Cast-enheter, Apple TV, AirPort Express, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Freebox, Samsung, smart-TV från Samsung och Philips, Bose, Philips och Denon trådlösa högtalare, Kindle, Xbox, etc.

Så här streamer du med AllConnect

När du öppnar AllConnect vi ser att i den nedre delen visas vår terminal, i tur och ordning i den övre delen så många enheter är anslutna i samma nätverk. Sökningen efter enheter är en automatisk process som genomförs av applikationen så snart den startas, i händelse av att applikationen inte hittar någon, kommer den att visa oss ett meddelande som indikerar att vi ser till att de alla tillhör samma Wi -Fi-nätverk.

För att spela mediefiler på en annan enhet är allt vi behöver göra att välja den genom att klicka på den och på nästa skärm välja kategorin för filen som ska spelas.

Vi kan hitta fler standardkategorier av typen video, ljud, fotografering och andra inte så standard som moln , vilket ger oss möjlighet att spela direkt från en molntjänst (till exempel Dropbox), mediaserver och kanske det mest intressanta uppkopplad. Detta sista alternativ tillåter oss sända videor från olika onlineplattformar som YouTube, Vimeo, Dailymotion, etc. . För att göra detta kommer en webbläsare att öppnas för att komma åt plattformen, söka efter en video och spela upp den mot till exempel TV.

Det bör noteras, även om det kanske inte är ett särskilt intressant alternativ, att applikationen också kan användas som en lokal multimediaspelare, det vill säga på samma sätt som vi sänder innehåll kan vi reproducera det på egen hand.

Som du ser AllConnect är ett program som på mycket kort tid och på ett mycket enkelt sätt (utan att göra inställningar eller något liknande) tillåter oss att sända all multimedia på vår enhet över andra.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod AllConnect - Play & Stream Developer: Tuxera Inc. Pris: Gratis