LeTV Leeco Le 2 Pro i analys, den stora kinesiska juvelen - The Happy Android

Le 2 Pro är fortfarande en bra mobil efter två år på marknaden, men dess version av Android börjar bli lite föråldrad

Om du fortfarande inte känner till varumärket LeTV du borde veta att vi är tidigare en av de mest innovativa tillverkarna på den asiatiska marknaden. De var de första att anta USB typ C, är också närvarande i utvecklingen av terminaler utan 3,5 mm minijack och de främjar för närvarande teknik VoLTE för att förena data- och rösttjänster. Alla visionärer som länge har lyckats i Kina med sina avancerade smartphones till mycket rimliga priser. I dagens granskning analyserar vi en av de bästa telefonerna i huset, LeTV Leeco Le 2 Pro, en pärla som ännu inte har pratats tillräckligt på den europeiska marknaden. Låt oss gå dit!

Design och display

De Le 2 Pro räkna med en elegant rundad kantdesign och metallkropp med en tunn premiumfinish. Till skillnad från de flesta konkurrerande smartphones, tillverkaren har placerat fingeravtrycksläsaren strax under den bakre kameran, lovar större lätthet när du låser upp terminalen (de av oss som har detektorn på terminalens framsida har vanligtvis en ganska svår tid att låsa upp telefonen med en hand, så denna designidé att sätta läsaren på baksidan kan vara ett bra alternativ).

5,5-tums skärm och FullHD-upplösning med 401 PPI (pixlar per tum), har den innovativa In-Cell-tekniken vilket lovar att erbjuda bilder av bättre kvalitet genom att eliminera mellanfilmer och erbjuda direktkontakt mellan skärmen och pekskiktet.

Kraft och prestanda

När det gäller makten är vi framför allt en underverk av det övre mellanområdet. Helio X20 10-kärnprocessor som körs med en frekvens på 2,3 GHz, Mali T880 GPU och 4 GB RAM under Android 6.0-paraplyet. När det gäller lagringsutrymme har vi 32 GB internt, inte utbyggbart.

Vi står inför en terminal med en prestation långt över genomsnittet från sina konkurrenter. För att ge oss en idé, har en poäng på 94.345 i Antutu-riktmärket och därmed pulveriserar prestandatesterna för andra terminaler som iPhone 6 eller någon annan terminal som för närvarande är cirka 200 euro / dollar.

Det säger sig självt att med dessa komponenter LeTV Leeco Le 2 Pro du kommer att kunna flytta kraftfulla spel och köra flera appar samtidigt utan problem. I den aspekten kan vi vara lugna, eftersom systemet ger oss en helt kontrasterad tillförlitlighet.

Kamera och batteri

Kameran genomgår också en förbättring jämfört med tidigare modeller av företaget och ger oss en kraftfull bakre lins med blixt med en upplösning på 21MP och en 8MP selfie-kamera. Långt över 13MP-upplösningen som vi är vana vid att se i andra liknande enheter. Bildkvalitetssäkrad.

När det gäller autonomi är modellen Le 2 Pro är utrustad med ett generöst 3000mAh inbyggt batteri.

Andra funktioner

LeTV Leeco är ett företag som visar stort intresse för innovation, och ett bra exempel på detta är införlivandet av VoLTE-teknik som gör det möjligt att kombinera data- och rösttjänster för att leverera en högre samtalskvalitet än vanligt.

Den har också 4G-anslutning, hörlursuttag, Dual SIM-stöd och laddare Typ-C USB, vilket innebär att vi kan njuta snabba batteriladdningarså att du kan tanka hälften av terminalens batteri på mindre än 30 minuter.

Pris och tillgänglighet

LeTV Leeco Le Pro 2 kostar cirka 200 dollar. Med hänsyn till dess egenskaper är det ett mer än frestande pris som visar ett uppriktigt prisvärt kvalitet / prisförhållande.

GearBest | Köp LeTV Leeco Le Pro 2 (204 $ eller 185 euro)

Kort sagt, en elegant terminal, med en mycket bra design och tekniska specifikationer som vi knappast kommer att kunna hitta i terminaler som rör sig på en gaffel med samma pris. Förmodligen en av de bästa övre mellanklasserna i 2016.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.