7 saker från Dragon Ball som redan finns i den verkliga världen - The Happy Android

Alla älskare Drak boll Vi har någonsin drömt om att flyga i Kinton-molnet eller att kunna lagra våra saker i de praktiska Hoi Poi-kapslarna. Även om vi fortfarande inte kan resa som koffertar eller kasta en bra Kame Hame Ha, finns det saker från den otroliga världen av Dragon Ball som de är redan bland oss.

Android 18

Sommaren 2014 kallade kongressen ”Dragon Ball möter vetenskapen"Och det var möjligt att se en exakt replik av livsstil i Android 18.

Denna reproduktion av A-18 fångade mycket uppmärksamhet från publiken sedan cyborg Jag tittade hela tiden till alla som går framför honom.

Namek

Kepler 22b är den första exoplaneten som finns i den så kallade bebodda zonen (regionen runt en stjärna där det är möjligt för en planet att ha vatten i flytande tillstånd). Det är 600 ljusår bort och konstigt ser det ganska ut som en viss planet som försökte erövra en viss Freeza.

Av denna anledning har en kampanj startats i Change.org att ändra namnet på planeten till Namek, och sanningen är att i avsaknad av drygt 12 000 signaturer är det nära att slutföras. Jag kommer ihåg att när nyheterna kom, undertecknade jag också den begäran om förändring. Vad väntar du på?

Tryck HÄR för att komma in Change.org och underteckna till förmån för Namek.

De är Goku

Det är det, redo är ute. Hur existerar inte Goku? Tja, det finns det, ja. Hans fullständiga namn är Goku Ceferino Expósito García och han föddes 2015 i Katalonien (Spanien). Hans far säger att han aldrig har varit ett stort fan av Dragon Ball, men att namnet verkade vackert för honom och förmedlade styrka och lycka till honom. Snart börjar Goku gå i skolan och titta på TV med sina vänner, hur är det med Dragon Ball Super?

Här den fullständiga artikeln som Goku far publicerade i El Pais angående hans sons namn.

Scouter

Youtubern Kier simmons har utvecklat en sann scouter eller energimätare. Uppenbarligen kan den inte mäta din stridsstyrka, men som du kan se i den här videon är scoutern helt trogen mot mangan. Den har till och med en OLED-skärm där klassiska mätkaraktärer för denna typ av enhet är ordnade.

Rymdkapslar

Tokyu Hands är ett japanskt varuhus och 2012 säljer de enhetens överlevnadskapslar till allmänheten. De blev kända som "Life Armor" och är utformade för att motstå stora droppar och vikter på upp till 9,3 ton. Allt för det blygsamma priset på cirka 5 000 dollar.

Kame hame ha

År 2015, i Tokyo-kampanjen för videospelet Dragon ball xenoverse de satte upp en scen där besökare kunde gå vidare och starta sina egna Kame hame ha. Först kan det verka dumt, men titta på det här och berätta vad du tycker. Är det inte det närmaste att lansera en riktig Kame Hame?

Innan du gick på scenen fanns det en maskin som mätte din stridsstyrka, och baserat på den kraftnivån var din Kame Hame mer eller mindre kraftfull.

Stammar svärd

I kanalen Förundras mig från Youtube, killarna från Baltimore Knife and Sword de gör repliker av svärd och vapen från serier, film och videospel.

Varje måndag accepterar de en annan utmaning, och för några veckor sedan började de arbeta med det nu mytiska trunksvärdet.

Under de 14 minuter som videon varar kan vi observera hela processen, från den första smidningen till den sista finländaren. Allt ett konstverk.

Dragon Balls

Detta, mer än ett faktum, faller nästan i kategorin urban legend. För ungefär 15 år sedan fanns det ett rykte om att det fanns det en kinesisk miljardärmagnet, som var ett riktigt fan av Dragon Ball. Till den grad att skapade 7 exakta repliker av de klassiska drakbollarna och sprida dem över hela världen. Den som lyckades samla de 7 bollarna kunde göra en önskan till den kinesiska tyconen och han skulle bevilja den. Urban legend eller inte, sanningen är att idén är brutal.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found