Dragon Ball Legends: Lösning på felkod 7001, CR900501, CR901001 och andra

Dragon ball legender Det har bara varit på gatorna i ett par månader och det är redan en framgång. Den har mer än 5 miljoner nedladdningar och ett högt betyg på 4,7 stjärnor på Google Play. Men inte allt är rosigt, det mobila spelet Goku och företaget har också brister, till exempel felkod 7001, fel CR901001, CR900501 och några fler.

I dagens handledning ska vi granska alla dessa fel i detta intressanta 3D-kampspel för Android och ios, kommer vi att bestämma orsakerna och möjliga lösningar. Vi började!

Lösningar för de vanligaste buggarna i Dragon Ball Legends: Felkod 7001, CR900501, CR901001, CR900401 och mer

För närvarande har några kodfel - eller "felkod" på engelska upptäckts i Dragon Ball Legends. Lyckligtvis är de flesta av dem mindre buggar som vi enkelt kan fixa. Eller direkt, fel på spelservern som inte beror på oss.

Felkod 7001: ett fel relaterat till användarnamnet i spelet

Detta är en av de första fallgroparna som vi kan stöta på när vi börjar spela. Vi anger vårt användarnamn, men systemet accepterar inte det och kastar oss detta "Felkod 7001”.

Felkoden 7001 är direkt relaterad till det nick vi försöker ställa in för vår spelare. Detta beror på vi anger ett namn som inte är giltigt enligt spelriktlinjerna.

Namn som innehåller dåliga ord, stötande termer och så vidare accepteras inte. Lösningen är att testa ett nytt namn tills Dragon Ball Legends-spelsystemet ger det klartecken.

Obs: Det verkar som om spelets kriterier för att acceptera eller förneka ett namn är i vissa fall ganska slumpmässiga, och det avvisar inte alltid ett namn som en stötande term. Ibland avvisar han siffror, symboler etc.

Hur fixar jag fel CR900501: problem med en uppdatering!

Felkoden CR900501 hänvisar oss till ett fel när vi uppdaterar spelet. Nyligen har en ny uppdatering kommit ut, och den här CR900501 är det fel vi får när vi inte kan utföra sagt uppdatering.

Mer specifikt, vad detta fel säger oss är att den version vi har installerat på mobilen eller surfplattan skiljer sig från serverversionen av Dragon Ball Legends.

  • Om vi ​​har installerat spelet från Google Play: I det här fallet är lösningen enkel. Vi måste bara söka efter spelet igen i Google Play Store på Android och klicka på knappen "Att uppdatera”. Om vi ​​en gång använde en VPN för att installera spelet måste vi återansluta till samma VPN för att kunna uppdatera.
  • Om vi ​​har installerat spelet från en APK: På sin tid fanns en APK av Dragon Ball Legends, som svärmar över Internet. Denna version av spelet sparar filerna i andra mappar än den officiella. När vi startar uppdateringen från Google Play installeras de nya filerna på olika platser, vilket resulterar i detta fel CR900501. I det här fallet är lösningen att avinstallera och installera om spelet från en officiell källa (till exempel Google Play).

Fel CR901001: ett möjligt serverfel, lösning?

CR901001-felet upptäcktes först några veckor efter den officiella lanseringen av spelet på Android och iOS. Även om ingen förklaring gavs av utvecklaren pekar allt på ett allmänt fel på Bandai / Namco-servrarna.

Nämligen, Ingenting kan göras av användaren för att lösa felet. Vissa användare i den här Reddit-tråden verkar dock ha haft lite mer tur efter att ha gjort en cache-sanering.

I teorin är det enda att vänta, men om vi vill rensa cacheminnet och se vad som händer, på Android kan vi göra det härifrån:

  • För att rensa cacheminnet helt: Gå bara till menyn "Inställningar -> Lagring”Och klicka på“Cachad data”.
  • För att bara rensa cacheminnet i Dragon Ball Legends: Vi ska “Inställningar -> Program”Och vi väljer Dragon Ball-appen. Klicka på "Lagring"Och vi markerar"Rensa cache”.

Felkod: CR900401, ett kommunikationsfel har inträffat

CR900401-felet har en enkel lösning: rensa cache och ladda ner uppdateringsdata igen från Dragon Ball Legends.

Förutom metoden som anges i punkten ovan kan vi också rensa cachen från själva spelet.

  • Klicka på knappen "på startskärmen"Stöd”Ligger i nedre högra marginalen.

  • I den här nya menyn klickar vi på "Rensa cache", och då, "Och det är”.
  • När cachen är tömd återgår vi till "Support" och nu väljer vi "Ladda ner allt”.

När nedladdningen är klar bör spelet laddas framgångsrikt.

Felkod CR032767-4113 och felkod CR032767-4364

Dessa två kodfel, som CR901001-felet, är fel orsakade av servern och / eller underhållsarbetet, så det finns lite annat vi kan göra, förutom att vänta och rensa cacheminnet för att se om flöjt låter.

Underhållsfel: "För närvarande under underhåll"

När det är hårt underhållsarbete kan vi också få detta felmeddelande.

Lösningen, som i tidigare fall, är ha lite tålamod och vänta för att underhåll ska slutföras.

I princip är detta de viktigaste felen som upptäcks i Dragon Ball Legends. Om du upptäcker mer eller vill kommentera någon av de som nämns här, glöm inte att gå igenom kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found