Problem med Note 7 ökar efterfrågan på Samsung Galaxy S7 Edge - The Happy Android

Efter den enorma katastrof som har varit återkallelsen av Galaxy Note 7 för att Samsung, många operatörer och butiker erbjuder fulla pengarna tillbaka eller en terminalbyte.

Även om det redan finns många som förutspår en betydande förlust av förtroende för Samsung-varumärket, Många har varit användare som har valt att ersätta sin Note 7 med en annan terminal av samma märke.

Med tanke på att de bästa mobiltelefonerna i Samsung-katalogen just nu är Galaxy S7 Edge, de allra flesta användare De ändrar not 7 för en av dessa terminaler. Vad är problemet? Det verkar som om det nu inte finns tillräckligt S7 Edge för att försörja hela världen.

Denna information har bekräftats av återförsäljare från Taiwan, men situationen kan vara liknande i andra länder, t.ex. USA. Även om Samsung har redan försäkrat sig om att det har ökat produktionen av sin Galaxy S7 Edge-modellmånga säljare har tömt sitt lager och väntar på nya enheter.

Källa: WoodedPlankStudios.com

I Taiwan har Samsung bekräftat att de som har köpt en Galaxy Note 7 kan gå till affären där de köpte den och ersätt med en S7 Edge eller Note 5, inklusive ett presentkort på 95 $. På grund av den stora prisskillnaden mellan not 7 och dessa två terminaler, De kommer också att få tillbaka pengar, från $ 125 till $ 155 för S7 Edge och $ 125 - $ 220 för Galaxy Note 5.

Vad tycker du om allt detta problem med Galaxy Note 7? Är Samsung i brand? För detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att besöka kommentarrutan.

Källa: digitimes.com

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.