Det här är de bästa GearBest-erbjudandena för alla hjärtans dag

Vi är två veckor från Dag avalla hjärtans dag, ett datum markerat i kalendern av kärlekens färg, passionröd. Om du är en av dem som aldrig vet vad du ska ge och vill prova lyckan med lite teknik har du tur.

GearBest Det har precis lanserat en samtidig kampanj, både på sin spanska sida och på sin huvudsida, i samband med nästa Alla hjärtans dag. Erbjudanden från rabatter på 40% på olika produkter, upp till 8% extra rabatter helt enkelt genom att betala med Paypal.

Till skillnad från andra tillfällen är evenemanget på den spanska webbplatsen mycket kraftfullare och mer varierat än det som finns på GB: s hemsida, så om du kommer från Spanien, tveka inte att besöka hemlands webbplats först.

Här tittar vi på några av de mer intressanta enheterna och förslagen.

Ge bort teknik: mobiltelefoner till salu

GearBest ES Valentins kampanj är full av erbjudanden på smartphones av alla typer och färger. Några av de mest framträdande är de som motsvarar Xiaomi Mi6 (333.32€), One Plus 5T (416.65€), LeEco Le S3 X626 (107,49 €) eller Vernee Mix 2 (133.32€).

Smarttelefoner som vi kan ha i vårt hus på ett par dagar tack vare lokala leveranser från spanska lager, och därmed undviker vi de typiska skräck som vi får då och då med tullavgifter när vi beställer produkter från Kina. Snabbt och enkelt.

Surfplattor och ultrabooks till ett bra pris

Om vi ​​letar efter en surfplatta kan vi vara intresserade av att titta på de erbjudanden som är avsedda för vissa bärbara datorer, ultrabooks och 2 i 1 som vi hittar i surfplattans avsnitt. Enheter som Xiaomi Notebook Air 13,3-tums (633,31 €), den populära Teclast Master T10 (183,32 €), den Cube Mix Plus 2 i 1 (283,32 €) eller YEPO 737A med sin 6 GB RAM-minne (174,99 €)

Utöver detta har GearBest Spain Valentins kampanj ett stort antal erbjudanden på andra typer av enheter, såsom TV-lådor, möss och tangentbord, hörlurar, rengöringsrobotar, elektriska skotrar och mer. | Se mer information

Dagliga flash-erbjudanden och extra 8% rabatter på GearBest.com

För användare som köper via GearBests huvudwebbplats har butiken förberett en saftig rabatt på 8% extra genom att använda kupongen "PAYPALGB8%”(Utan offert) för alla köp som görs via Paypal. Gäller till 28 februari.

Dessutom hittar vi ett urval av produkter som erbjuds som kommer att förnyas dagligen. Enheter som kan bli en bra present om vi vet hur vi hittar rätt nyckel. Objekt lika fantastiska som ÄR öva bärbar kaffebryggare (24.16€).

//youtu.be/Kb0sc5Eu-sk

Du kan få mer information och se resten av flash-erbjudanden för denna kampanj nedan, genom nästa hopp.

GearBest | Alla hjärtans dag specialkampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found