Fullmetal Alchemist (LIVE ACTION) - Officiell trailer # 3 - The Happy Android

För några dagar sedan släppte den officiella YouTube-kanalen från Warner Bros.Japan den tredje och sista trailern hittills av den levande bildfilmen (live action) från Fullmetall alkemist.

//www.youtube.com/watch?v=VpPWHPa6w-0

Kött och blod-versionen av den välkända manga- och animationsserien skapad av Hiromu Arakawa släpps den 1 december 2017 i Japan, och från det vi hittills har sett är det ganska troget mot seriens ursprungliga väsen. Åtminstone när det gäller miljö och garderob är det ganska hit ...

Det finns fortfarande några saker som sjunger lite (den blonda Edward peruken), men säkert kommer fansen av Elric-bröderna att förlåta allt för attFumihiko sori -Director- till ingenting som håller ribban lite när det gäller episk alkemist.

Huvudrollerna kommer att spelas avRyosuke Yamada (Edward elric), Dean fujioka (Roy Mustang),Yasuko Matsuyuki (Lust) ochKanata Hongō (Avund), bland andra.

Om du har missat de tidigare förhandsvisningarna har du här både den första och den andra officiella trailern för den här förestående Fullmetal Alchemist:

Vad tycker du om den här nya anpassningen för storskärmen av Edward och Alphone Elrics äventyr? Kommer det verkligen att vara värt det?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found