Android-teman: Hacker Society - Anpassa din mobil! - The Happy Android

Vi avslutar dagen idag med ett nytt tema för Android. Vill du ge din mobil en speciell touch med det nya temat som vi har förberett för den här veckan? Under det här inlägget beskriver jag alla nödvändiga instruktioner för att anpassa din favorit Android-enhet med temat "Hackersamhället”. Det bästa: det kräver inte rot och dess komponenter är 100% gratis.

Anpassa din Android med temat "Hacker Society"

Det här exemplet som du ser ovan motsvarar det tidigare nämnda “Hacker Society”, ett mörkt tema med hackerinslag blandat med någon annan detalj som påminner om TV-serien “Mr. Robot". Hela temat är baserat på färgerna rött, svart och vitt, en kombination som fungerar bra i nästan alla situationer.

Launcher

Som i förra veckans ämne är lanseringen som används Nova Launcher. Vi har anpassat skrivbordsinställningarna genom att aktivera oändlig rullning, minimera meddelandefältet och aktivera vertikal rullning från dockan för att öppna och stänga applådan.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

Ikoner

Ikonerna som används hör till Deino-ikonerna. Ett gratis ikonpaket som är kompatibelt med vår launcher och som har en mycket elegant och supercool design.

Ladda ner QR-kod Deino Icons Utvecklare: Lokesh Saini Pris: Gratis

Tapet

Matrix-tapeten är en gratis live tapet som vi kan ladda ner från Google Play. Vi har anpassat Bitfall-färgen till röd för att matcha ikoner och widgets.

Ladda ner QR-kod Hacker Live Wallpaper Utvecklare: Gulshan Singh Pris: Gratis

Widgets

För detta hackartema har vi använt tre widgets:

  • Google-sökning FSociety: är en widget som ingår i "Ocea KWGT" -widgetpaketet för KWGT-widgetredigeraren.
  • Klocka: Skrivbordets datum- och tidswidget ingår också i ”Ocea KWGT” -paketet.
Ladda ner QR-kod Ocea för KWGT Utvecklare: Uqi apps Pris: Gratis
  • Anteckningar- Google Keep-anteckningswidgeten.

Ett väldigt intressant ämne om vi vill ge en mobil teknik en hackare. Sanningen är att det tog mig ett par dagar att hitta den perfekta nyckeln, men nu tycker jag att det har visat sig ganska bra. Om du har idéer för nya ämnen, tveka inte att stanna till i kommentarfältet. Gör Mine Android!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found