Canbor Bluetooth 4.1-hörlurar: De bästa in-ear-hörlurarna för sport? - The Happy Android

Att kunna lyssna på musik eller en bra podcast medan du gör sport, för många är det oumbärligt. Det hjälper oss inte bara att komma ikapp med vår diskografi, utan det hjälper också att undvika sinnet och att träna med det typiska "starta uppVad vi kände när vi lyssnade på den stimulerande psalmen.

Vanligtvis är det största problemet i detta avseende hörlurarna. Vi behöver hjälmar som klarar ett bra träningspass. och att de inte släpper taget vid den första förändringen. Vår bästa satsning hittills: Bluetooth-hörlurarna från Canbor.

Canbor trådlösa hörlurar - Bra Bluetooth 4.1-hörlurar för att gå ut och springa

Canborns in-ear-hörlurar har flera funktioner som gör dem till det perfekta tillbehöret, inte bara för att lyssna på musik hemma eller på språng, men de är särskilt attraktiva för löpare och idrottare.

De har en nano-beläggning som förhindrar att vatten och svett läcker (IPX5-skydd), de har APT-X-teknik och HD-ljud, men framför alltDe erbjuder några av de bästa grepp som vi har sett på länge.

Det är oftast bäst i dessa fall att ta en titt direkt. Här har du vår speciella unboxing och recension av dessa utmärkta BT-hörlurar:

Tekniska egenskaper

Förutom att de har en tillfredsställande finish och tillverkning har Canborns trådlösa hjälmar följande tekniska specifikationer:

  • Bluetooth 4.1.
  • APT-X ljudavkodningsteknik.
  • HD-ljud med hög kvalitet.
  • Motståndskraft mot vatten (IPX5) och svett.
  • Mikrofon med brusreduceringssystem CVC6.0 HD.
  • 110mAh uppladdningsbart batteri.
  • 8 timmars användning efter full laddning på 2 timmar.
  • Inbyggd mikrofon (handsfree).

Å andra sidan har hörlurarna också 3 små knappar för att öka / sänka volymen eller ändra spår och knappen Spela / Pausa. Och hur kan det vara annorlunda, är kompatibel med både Android och iOS.

Använd erfarenhet

De sista in-ear-hörlurarna jag har provat var de som var värda dubbelt så mycket, och sanningen är att för att vara värt vad de är värda blev jag mycket positivt överraskad av kvaliteten på dessa Canbor. Både bas och diskant låter riktigt bra, de låter bra och batteriet räcker längre än tillräckligt. Men det bästa av alla utan tvekan är dess stora grepp.

De är perfekta för att springa eller gå till gymmet och lyssna på musik, för det är omöjligt för dem att komma ut ur öronen. I den aspekten måste vi ge det enastående, otvetydigt.

För resten har den också en inbyggd mikrofon, vilket innebär att vi kan använda den handsfree-funktion och svara direkt på samtal. Parningen går också mycket smidigt (inga problem hittills).

Pris och tillgänglighet

Dessa Canbor Bluetooth 4.1-hörlurar är för närvarande prissatta till cirka 30 euro på Amazon. Ett ganska balanserat pris som ger ett bra valuta för pengarna.

Om vi ​​är intresserade av att få dem och vi är bosatta i Spanien kan vi använda följande kupong på Amazon för att få en intressant 20% rabatt:

Kupongkod: R8O6OJY3

Kort sagt, ett Bluetooth-headset av hög kvalitet som alla idrottare och löpare kommer att gilla särskilt tack vare dess fantastiska grepp och riktigt framgångsrika design.

Amazon | Köp trådlösa hörlurar från Canbor

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found