Netflix: hur man inaktiverar autoplay för trailers

Netflix har lyssnat på användarnas klagomål och i några dagar tillåter det redan inaktivera autospela eller autoplay av alla trailers och videoklipp som laddas "av magi" när vi svävar över en titel i navigeringsmenyn. Något som är ganska irriterande när allt vi vill är att se ett avsnitt av vår favoritserie eller film i 4K och vi vill inte bombas för femte gången med veckans sista premiär.

Så här inaktiverar du autoplay av trailers på Netflix

Netflix-streamingtjänsten har flera funktioner som är svåra att hitta själv, till exempel de berömda hemliga koder som gör att vi kan upptäcka plattformens dolda katalog. Och även om inställningarna relaterade till automatisk uppspelning inte är något som är så svårt att lokalisera, är sanningen att de inte heller syns.

Det första att nämna är att Netflix skiljer mellan två typer av autoplay. Å ena sidan finns det funktionen som spelar nästa kapitel i en serie "direkt" när föregående kapitel precis har avslutats. Och så finns det autoplay som aktiverar trailers och förhandsgranskningar av innehåll när vi är inne i navigeringsmenyn eller Netflix huvudskärm.

Med det sagt kan vi ändra någon av dessa två inställningar genom att följa dessa steg:

  • Från en webbläsare loggar vi in ​​på Netflix.
  • Klicka sedan på ikonen för vår profil i den övre högra marginalen.
  • Vi klickar på "Hantera profiler”Och välj vår användarprofil.

  • Detta tar oss till menyn "Redigera profil", Där vi kommer att inaktivera"Spela trailers automatiskt när du surfar på alla enheter”.

  • Klicka slutligen på "Ha kvar”För att tillämpa de nya inställningarna.

En funktion som ännu inte är tillgänglig i mobilappen

Vi har också försökt göra dessa ändringar från Netflix Android-app, men för tillfället appen har ännu inte dessa konfigurationsalternativ (Det låter oss bara ändra namnet på profilen och lite annat). I vilket fall som helst förstår vi att det kommer att vara en tidsfråga - eller en ny uppdatering - att Netflix tillåter oss att konfigurera om automatisk uppspelning av innehållet utan att behöva öppna webbläsaren. Åtminstone har vi inget annat val än att lösa och glädja oss över att streamingföretaget äntligen har beslutat att inkludera kontrollen av dessa typer av inställningar i sin tjänst.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found