Hur man anpassar en Android så att den ser ut som en iPhone

Avund är väldigt dåligt. Det äter dig inuti och låter dig inte leva i fred. Om du har en Android men vill ha en iPhone, låt dig inte övervinnas av kraftens mörka sida och åtgärda den. Om du inte har råd med en iPhone eller helt enkelt vägrar att betala ett orimligt pris för vad som fortfarande är en telefon (mycket premium, ja, men en telefon i slutet av dagen) kan du alltid gå i mitten: ställa in din Android för Vad ser så nära en iPhone som möjligt.

För att uppnå vårt mål ska vi använda en launcher, vi kommer att ändra ikonerna och vi kommer också att installera några appar för att få en upplevelse så nära det som Apple erbjuder oss med sina mobila terminaler. Låt oss gå dit!

Steg 1: Ändra din Android-standardstart

Startprogrammet eller startprogrammet är anpassningsskiktet som ligger ovanför operativsystemet. Det ansvarar för hur startskärmen, samtalsskärmen, applådan och mer visas. I grund och botten är han ansvarig för att utforma gränssnittet för vår terminal.

Därför, om vi vill att vår enhet ska se ut som en iPhone, är det första vi måste göra att installera en ny launcher. Här har vi ett par av dem som härmar utseendet, menyerna och andra delar av Apples iOS-operativsystem.

Telefon 11 Launcher

Denna launcher erbjuder en anpassad design som syftar till att efterlikna användargränssnittets gränssnitt för iPhone 11 Pro (iOS13). Med installationen av denna launcher kommer vi till och med att se hur det typiska iPhone-hacket visas i skärmens övre område, även om vår mobil inte har ett hack av något slag. Ja självklart!

Dessutom gör det också ändringar i gränssnittet, till exempel att lägga till en sökfält när du skjuter fingret ner på skärmen, en låsskärm som liknar den i iOS, en version av det klassiska iPhone Control Center, Wi-Fi-inställningarna meny och typisk iOS-ficklampa och ett urval av de bästa Apple-bakgrundsbilderna.

Applikationen är gratis även om den också har en proversion utan annonser. En högt rankad launcher av communityn, med mer än 10 miljoner nedladdningar och 4,6 stjärnor på Google Play.

Ladda ner QR-Code Phone 11 Launcher, OS 13 iLauncher, Control Center Utvecklare: SaSCorp Apps Studio Pris: Gratis

iLauncher för OS 13

Denna launcher med tema erbjuder också en mycket liknande upplevelse. Den är utformad runt iOS13 och försöker efterlikna din upplevelse med ett gränssnitt som mycket liknar det för iPhone. Det inkluderar det typiska kontrollcentret för att justera Wi-Fi, ljusstyrka, volym och andra inställningar, en applikationshanterare som iOS, widgets och till och med en uppsättning ikoner som efterliknar Cupertino-operativsystemets karakteristiska stil.

Det är för närvarande den högst rankade iOS-doftande launchern i Play Store med 4,7 stjärnor och mer än 1 miljon nedladdningar.

Ladda ner QR-kod iLauncher för OS 13 - Snyggt tema och bakgrundsutvecklare: Launcher Developer Price: Gratis

Steg 2: Få anpassade iOS-stilikoner

Nästa steg för att vår Android-mobil ska se ut som en iPhone är att installera ett anpassat ikonpaket som efterliknar utformningen av iOS-ikoner. Problemet med ikonpaket är att de bara kan installeras om vi har en kompatibel startprogram.

I fallet med "iLauncher för OS 13" som vi diskuterade i föregående stycke kan vi använda de ikoner som erbjuds av själva applikationen, men för resten måste vi leta efter en launcher som är kompatibel med något av dessa paket (här har du en lista med de 10 bästa bärraketerna för Android) och anpassa det efter eget tycke.

  • iOS 11 Icon Pack: Ett av de bästa iOS-stilikonpaketen för Android. Den innehåller typiska ikoner som Galleri, Inställningar, Väder, Kalender, Kalkylator, Kamera och många andra. De är utformade för att fungera med Nova Launcher. Gratis app. | Ladda ner iOS 11 Icon Pack på Google Play

  • iUX 12 Icon Pack: Detta ikonpaket för iOS 12-stil erbjuder kompatibilitet med mer än 20 olika bärraketer. Ikondesignen är lite mer uppdaterad men den erbjuder inte lika många ikoner som iOS 11 Icon Pack. Gratis app. | Ladda ner iUX 12 Icon Pack

Steg 3: iPhone-liknande appar tillgängliga på Android

Härifrån, om vi redan har en launcher och några bra anpassade ikoner, har vi nästan allt arbete gjort. För att emulera iOS-upplevelsen maximalt behöver vi bara installera alla de typiska iPhone-applikationerna (eller åtminstone deras motsvarigheter för Android).

Låsskärm och aviseringar iOS 14

Appens namn säger allt. En app som låter oss ändra låsskärmen och aviseringar så att de liknar iOS 14, den senaste versionen av iPhone-operativsystemet.

Ladda ner QR-kod Låsskärm och meddelanden iOS 14 Utvecklare: LuuTinh Utvecklarpris: Gratis

iCalendar iOS 13

Om du letar efter en agenda-app som liknar iPhone-kalendern, ta en titt på den här appen. Den är kompatibel med Google Kalender, erbjuder färgklassificering, kartvyer och integrerar till och med en aktivitetshanterare.

Ladda ner QR-kod iCalendar iOS 13 Utvecklare: Oranges Camera Studio Pris: Gratis

iCalculator I.O.S.12

Med den här applikationen kommer vi att ha en miniräknare som liknar iPhone, med dess runda knappar och andra visuella aspekter. Den erbjuder både standardkalkylator och vetenskaplig kalkylator.

Ladda ner QR-kod iCalculator I.O.S.12 Utvecklare: Oranges Camera Studio Pris: Gratis

iMusic - iPlayer OS13

Vem kan leva utan musik? Slutligen vill jag rekommendera iMusic, en gratis spelare som har en design och gränssnitt som mycket liknar det som används av Apple i iOS 13.

Ladda ner QR-kod iMusic - iPlayer OS13 Utvecklare: Lås din telefon Pris: Gratis

Känner du till någon annan app som hjälper till att efterlikna upplevelsen av en iPhone på Android. Om så är fallet, tveka inte att stanna vid kommentarområdet. Vi läser i nästa inlägg!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found