Pokémon GO: Hur får man de nya utvecklingen av Eevee - The Happy Android

Som vi nyligen rapporterade, den andra generationen Pokémon för Pokémon går är redan bland oss. Det betyder att du har över 80 nya Pokémon tillgänglig för att fånga. Bland dem, de nya utvecklingen av Eevee, Espeon och Umbreon.

De nya utvecklingen av Eevee: det är så de uppnås

Intressant verkar det som i Nintendo Y Niantic De är villiga att du inte kan fånga dem alla, eller de kan till och med lämna det åt slumpen. Som det hände i den första generationen verkar det som om de i denna sekund upprepar formeln: om vi vill få de nya evolutionerna av Eevee måste vi ändra namnet innan vi utvecklar dem.

Enligt rykten är detta det enda möjliga sättet att få dem och registrera dem i vår Pokedex, det vill säga de spelar inte slumpmässigt. Vi vet inte om det här är sant eller inte, men vi har bytt namn om Beedrils (jag vaknade roligt idag).

Namnguide för att få Espeon, Umbreon, Flareon, Jolteon och Vaporeon

Vi lämnar listan över namn på första och andra generationen. Vi påminner dig om att de måste skrivas som visat, med den första bokstaven verserad. Annars fungerar det inte.

  • Att ha Espeon kalla det Sakura
  • Att ha Umbreon kalla det Storlek
  • Att ha Flareon kalla det Pyro
  • Att ha Jolteon kalla det Sparky
  • Att ha Vaporeon kalla det Rainer

Vi hoppas att det här lilla tricket fungerar för dig, misslyckas inte på grund av rusningen som vi, och du får en Vaporeon.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found