Vernee Apollo, 2K och förbättrat VR-stöd för en fantastisk topp

När Vernee släppte Apollo Lite i början av oktober blev många förvånade. En topp i sortimentet med valören Lite? Det kan bara betyda det vi stod inför ljusversionen av en terminal med större funktioner som ännu inte kommit.

Med tanke på att själva Lite-modellen redan var en mycket kraftfull smartphone, Vad skulle vi hitta i pro-versionen av terminalen? Tänkningarna är över. De Vernee apollo Det är redan verklighet, och dess egenskaper och kvalitet / prisförhållande placerar det i den flyktiga Olympus av kinesiska smartphones (åtminstone ett tag och tills dess konkurrenter vaknar!).

Vad är nytt: 2K-upplösning och förbättrat VR-stöd

När det gäller terminaldesign följer Vernee Apollo lite samma spår som sin lilla version. Unibody metallkropp med rundade kanter och med fingeravtrycksdetektorn på baksidan, strax under kameran. En nykter och elegant stil som ger den den förstklassiga ytan som har varit så populär nyligen.

Vad som verkligen är en nyhet och så stor skillnad för den här terminalen från resten av konkurrenterna är dess skärm. Med en storlek på 5,5 tum och en upplösning på 2K (2560 × 1440) lovar att erbjuda en anmärkningsvärt överlägsen upplevelse i användningen av virtual reality eller VR-spel och applikationer. Den har en 538PPI pixeldensitet, 500 nit ljusstyrka och nattläsning (mjukt och tråkigt ljus). Kort sagt hittar vi en högpresterande skärm.

Kraft och prestanda

När det gäller makt tar den nya Vernee-modellen också ett kvalitativt steg och presenterar en Helio X25 10-kärnprocessor som körs på 2,5 GHz och 4 GB RAM. Alla åtföljs av en Mali T880 GPU Y 64 GB 128 GB intern lagring som kan utökas med micro SD-kort.

Det behöver inte sägas att vi står inför en högpresterande terminal som kan flytta tung grafik och köra flera appar samtidigt tack vare dess processor och minne. Dessutom, med 64 GB diskutrymme kan vi lagra ett stort antal dokument, foton och musik utan rädsla för att ta slut på utrymme vid den första ändringen.

Kamera och batteri

Kameran är en av styrkorna hos Vernee Apollo tack vare dess 21MP-definition bakre objektiv med blixt och autofokus ingår.. En kamera mycket högre än genomsnittet, med en kvalitet som vi redan börjar se i vissa kinesiska terminaler och som sannolikt kommer att vara en trend 2017.

Å andra sidan 3180mAh inbyggt batteri det kommer att ge den nödvändiga säkerheten när det gäller terminalens autonomi.

Andra funktioner i Vernee Apollo

Tillverkaren är starkt engagerad i virtuell verklighet, och bevis på detta är att VR-glasögon ingår i köp av terminalen.

Telefonen har 4G-anslutning, Dual SIM, USB typ C-anslutning för snabba laddningar och Bluetooth 4.0, alla kör under Android 6.0 Marshmallow.

Pris och tillgänglighet

De Vernee apollo är till salu nu och kan hittas på nästa blixtförsäljning för 249,99 dollar , eller 226 euro att byta. Sändningar börjar först 20 december, men om vi vill få tag på det kan det vara en bra tid, eftersom erbjudandet är begränsat och slutar den 7 december och återgår till sitt ursprungliga pris på $ 299.

Utan tvekan står vi inför en fantastisk terminal, med mycket bra prestanda och tillräckligt med kraft för att stoppa en bil, men särskilt slående tack vare dess skärm med 2K-definition. En säker satsning.

GearBest | Vernee Apollo (Flash-försäljning)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found