8 billiga och väldigt coola pendrives för att spara foton, videor och vad som än uppstår!

Jag har fortfarande min första pendrive. Det är ett USB-minne på bara 512 MB, och även om det nu kan verka som ett smittsamt skräp, är sanningen att det redan i början av 2000-talet hade en lagringskapacitet över genomsnittet. Nu erbjuder "spett" eller USB-nycklar mer utrymme och är mycket billigare i jämförelse. Och tack och lov!

1 GB eller 2 GB pendrives De finns knappast längre på webbplatser som Carrefour, Alcampo eller i webbutiker som Ebay. Nuvarande standarder erbjuder oss 16 GB, 32 GB och 64 GB USB-minnen, som är de som ger mest valuta för pengarna idag, och kan få för drygt 10 euro.

De bästa billiga 16GB, 32GB, 64GB och 128GB pendrives för lagring av information «en överblick»

Om allt vi vill är en "pass-through" lagringsenhet för att tillfälligt spara filer, kan vi dra billiga penna enheter från lite kända märken. Men om det vi vill ha är en enhet för att lagra saker på längre sikt, är det tillrådligt att hålla ögonen på mer kända märken som Kingston, Toshiba eller Sandisk. Därefter granskar vi några av de mest attraktiva förslagen i båda riktningarna, med tanke på produktens värde för pengarna.

Sandisk Cruzer Blade - 16 GB USB-minne

Ett av de bästa alternativen om det vi letar efter är en riktigt billig pendrive med beprövad kvalitet. Sandisk Cruzer Blade säljs till förpackningar om 3 enheter för knappt 10 euro, vilket innebär att var och en av dessa Cruzer-blad kostar cirka 3 euro.

De har en väldigt färgstark design så att de inte går vilse, de har en USB 2.0-anslutning och om vi inte behöver mer, med deras 16 GB utrymme kan vi ha mer än tillräckligt. Perfekt att bära med sig vid oförutsedda händelser och liknande. Inkluderar Sandisk Secure Access för skydd av privata filer.

Ungefärligt pris *: 9,99 € (se in Amazon)

Superhero Pendrives - USB-minnen från 4 GB till 128 GB

Dessa USB-minnen är nästan svalare än någonting annat. De har ett knockdown-pris, och med tanke på att de säljs på AliExpress kan vi ärligt förvänta oss vad som helst när det gäller produktkvalitet. Men som ett dekorativt tillbehör att bära i ryggsäcken och kopiera några filer då och då är det fantastiskt.

Liksom de flesta billiga flash-enheter använder den en USB 2.0-anslutning, vilket innebär att den inte är extremt snabb, men den är kompatibel med Windows / Mac, och sanningen är att det i praktiken inte ger många problem. Jag har haft en av dessa hemma i tre eller fyra år, och idag - lyckligtvis - fungerar den fortfarande som den första dagen.

Olika skinn finns tillgängliga: Batman, Flash, Superman, Spider-Man, Iron Man, Captain America, Green Lantern, Punisher, Wolverine och Daredevil.

Ungefärligt pris *: Mellan 2,80 € och 17,68 € (se in AliExpress)

Efter samma tema hittar vi också pendrives med andra typer av design, till exempel DESSA super-stilig Groot (Guardians of the Galaxy) penna enheter, Dessa andra av Superman och Wonder Woman som är en cucada, DESSA av Pokémon eller DESSA från Star Wars.

Kingston Data Traveler 100 G3 - 32 GB USB-minne

En av de första sakerna vi måste titta på när vi köper ett USB-minne är vilken typ av port den passar. USB 3.0 erbjuder snabbare läs- och skrivhastigheter än den vanliga USB 2.0. Det är de vi bör följa närmare.

Kingston DT100G3 är en USB 3.0-pendrive med en läshastighet på 40 MB / s och 10 MB / s skrivning. Dess lagringskapacitet är 32 GB (DDR3), och för att ha ett pris på mindre än 6 euro är det av det bästa vi kan hitta i billiga pendrives.

Ungefärligt pris *: 5,91 € (se in Amazon)

Toshiba Hayabusa - 64 GB Pendrive

Hayabusa betyder "peregrine falcon" på japanska, och förutom att vara en av de snabbaste motorcyklarna i världen är det också en av USB-enheterna med mer utrymme som vi för närvarande kan få till lägsta möjliga pris.

Toshiba Hayabusa är en del av "Standard" -serien med penna enheter från den japanska tillverkaren, vilket innebär att den erbjuder en USB 2.0-kontakt och en läshastighet på cirka 18 MB / s. Naturligtvis stiger kapaciteten upp till 64 GB, vilket inte är dåligt för de 11 skrapade euro som det är värt.

Ungefärligt pris *: € 11,39 (se in Amazon)

Dragon Ball 16GB Pendrive - Goku och Krillin

AliExpress är full av billiga USB-flashenheter tillägnad alla typer av teman. Här kan vi hitta dessa Dragon Ball anpassade penna enheter för löjliga priser från 2 till 4 euro.

USB 2.0-minne med silikonhölje och en skrivhastighet mellan 4-8MB / s. Med tanke på priset skulle jag inte använda dem för att lagra mycket värdefulla saker, men för att bära dem på nyckelringen de kan och använda dem när som helst kan de komma från pärlor.

Ungefärligt pris *: € 2,44 - € 4,42 (se in AliExpress)

Netac U326 - 32 GB USB-minne

Netac U326 är en vattentät pendrive, med ett metallhölje för att förhindra stötar och USB 2.0 med läshastigheter på 15 MB / s och 4-6 MB / s. Netac är ett kinesiskt varumärke som på senare tid blir ganska starkt med produkter till ett bra pris som detta och andra som det. Personligen har jag en extern hårddisk från detta företag, och hittills kunde jag inte vara mer nöjd.

Ungefärligt pris *: 5,34 € (se in GearBest)

Sandisk Ultra - 128 GB USB-minne

Om vi ​​ska spara många foton och videor i högupplösning kanske vi vill välja en pendrive med större kapacitet. Sandisk, företaget som utvecklade de första micro SD-korten och en av de största referenserna i branschen, har USB-minne i sin "Sandisk Ultra" -linje som är en riktig glädje.

USB 3.0-flashminne med en läshastighet på 100 MB / s, innehåller Sandisk Secure Access-programvara som låter dig skapa en lösenordsskyddad privat mapp 128-bitars AES-kodning för våra mest känsliga filer. Utan tvekan är en av de bästa penna enheterna på marknaden.

Ungefärligt pris *: 25,99 € (se in Amazon)

Samsung BAR Plus - USB 3.1-minne 64 GB

Denna Samsung pendrive har en USB 3.1-kontakt som ger den Läshastigheter på upp till 300 MB / s och skrivhastigheter på 60 MB / s. Dessutom är den vattentät, stötsäker, förhöjda temperaturer, magnetisäker och röntgensäker (kom igen, det tål en kombinationsattack från X-Men och Avengers på en dålig dag med nästan ingen röra)

Ungefärligt pris *: € 22,25 (se in GearBest)

Obs: Det ungefärliga priset är det pris som är tillgängligt när detta inlägg skrivs i motsvarande webbutiker, som Amazon, GearBest eller AliExpress.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.