Hur man ser Movistar + Lite gratis (fram till maj) - El Android Feliz

På grund av COVID-19-krisen slår många spanska företag in, vilket gör isoleringen av miljontals människor i sina hem lite mer uthärdlig. Detta är fallet med Telefónica, som för några dagar sedan meddelade att Movistar + Lite är gratis för alla, både operatörens kunder och icke-kunder under karantänperioden.

Vad betyder det exakt att Movistar + Lite är gratis på grund av koronaviruset?

Sanningen är att nyheterna som har publicerats i detta avseende de senaste timmarna är lite förvirrande. Många användare har laddat ner appen Movistar + och har varit besvikna över att se att streamingtjänsten endast tillåter visning av innehåll utomhus - som intervjuprogrammet La Resistencia eller Leit Motiv - och för resten är vi fortfarande kräver att vi registrerar oss. Vad pågår?

Detta beror på att allt detta innehåll redan sändes gratis innan Movistar-meddelandet. Vad operatören verkligen erbjuder med "Movistar + Lite gratis för alla" kan översättas till följande:

  • Om du redan är Movistar + Lite-kund, kommer operatören inte att debitera dig för nästa månads prenumeration.
  • Om du inte är Movistar + Lite-kund, Men du har redan konsumerat den kostnadsfria testmånaden som erbjuds av plattformen, det spelar ingen roll: du kommer att kunna ha fri tillgång igen till och med den 30 april.
  • Om du inte är Movistar + Lite-kund du kan ha fri tillgång till den 30 april.

Utöver detta har företaget förstärkt sin katalog med extra innehåll som streamingplattformen inte erbjuder hittills. Förutom de 8 kanaler som vi vanligtvis kan se på Movistar + Lite (# 0, #Vamos, Movistar Series, Movistar Seriesmanía, FOX, TNT, Comedy Central och AMC), åtta barnkanaler läggs också till: Nickelodeon, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Jr, Disney XD, Nick Jr, Panda och Baby TV.

Allt detta extra innehåll kommer att finnas tillgängligt från och med nu för alla Movistar + Lite-användare till nästa april 30.

Hur du registrerar dig för att dra nytta av Movistar + Lite-erbjudandet

Oavsett vilken operatör du är, oavsett om du har utnyttjat den kostnadsfria testmånaden i förväg, kan vi få tillgång till Movistar + Lite genom att utföra två enkla steg:

  • Bli Medlem på Movistar + Lite-webbplatsen (HÄR).
  • Ladda ner Movistar + -appen för den enhet som intresserar dig. Tjänsten är tillgänglig för iOS, Android, via webben från PC, Samsung och LG smarta TV-apparater, TV-apparater med integrerad Android TV (Sony, Panasonic, etc.), Amazon Fire TV Stick och Android TV Box (Xiaomi Mi Box, Nvidia Shield och andra).
Ladda ner QR-kod MOVISTAR + Utvecklare: Movistar España Pris: Gratis

När vi har installerat applikationen loggar vi in ​​med användarnamnet och lösenordet som vi just har registrerat, och voila, för att njuta av alla serier och filmer från operatören. Som du kan se i nästa skärmdump nedan kommer vi att få ett meddelande som bekräftar att den fria tillgången sträcker sig fram till den 30 april när den väl är registrerad.

Naturligtvis måste vi komma ihåg att när denna period är förbrukad kommer de att börja ta ut avgiften på 8 euro per månad. Därför är det viktigt att vi kommer ihåg att avsluta prenumerationen i tid om vi inte är intresserade av att fortsätta använda tjänsten.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found