Topp 10 kanalspel på YouTube - The Happy Android

Jag upptäckte kanaler med videospel på YouTube för länge sedan, och sedan dess har det varit en av mina största underhållningskällor. Det finns många mycket begåvade YouTubers där ute, och idag vill jag dela några av mina favoriter med dig. Mer specifikt, min personliga topp 10 av de bästa videospelkanalerna på YouTube.

Topp 10 TV-kanaler på YouTube

Jag varnar dig för att jag inte är ett stort fan av spelspel, så jag har inte tagit med någon kanal av denna typ i listan. Hur som helst, om du känner till en som är värdefull, tveka inte att rekommendera den i kommentarfältet.

Cinemassacre

Den första videospelkanalen som jag blev allvarligt ansluten för första gången. Detta är kanalen för Arg videospelnörd, även känd som James Rolfe. Med hjälp av Mike Matei, under sina mer än 150 avsnitt, rullar de av några av de värsta spelen i Nintendo och andra retrokonsoler. Allt detta kryddat med mycket humor, svordomar och öl. En riktig YouTube-klassiker.

Spelhistoriker

Norman Caruso-kanalen är platsen att besöka för alla som vill ta reda på alla ins och outs bakom videospelens historia. Det tar lång tid att få ut dina videor. Väntan är dock vanligtvis värt det, eftersom de vanligtvis är långa videor, mycket väldokumenterade och av hög kvalitet, med information och detaljer som du knappast hittar någon annanstans.

Polinada

Polinadas videotutorials är från en annan värld. Detta är videospelkanalen för Borja Pérez, geni och figur i Vilket eländigt liv. Kamouflerade humorskisser av handledning för att spela Fifa, Resident Evil eller Zelda. Kanalen har varit inaktiv i mer än 2 år, men du kan fortfarande titta på alla tre säsongerna av dessa berömda "video tutorials".

JinoGamerHC

En av de mest populära spanska videospelen youtubers idag, och enligt min mening en av de bästa. En bra kanal där du kan ta reda på de senaste nyheterna och de blodigaste skandalerna i videospelvärlden. Vad kostar Metal Gear Survive dig $ för varje ny spelautomat? Vilken EA är bland de mest hatade företagen för tillfället? Jino berättar i detalj.

Metal Jesus Rocks

Metal Jesus-kanalen är en av de mest rekommenderade om du är en videospelsamlare och vill upptäcka glömda juveler från förflutna tider, känner till alla modeller och tillbehör på många konsoler och i allmänhet, prata om videospel på ett trevligt och trevligt sätt.

Saseland

Sasel och kontroversen. Kontroversen och Sasel. Älskar det eller hatar det. Många anklagar honom för att vara orsaken till toxicitet på YouTube-videospelkanaler. Ingenting är längre bort från verkligheten. I slutändan, vad folk letar efter är såsen, men vad ingen kan förneka är att Sasel sätter sin själ i allt han gör - även om han gör misstag senare-. Plåga av tidningar som Hobby Consolas och andra digitala medier, låt oss inse det, de gör det inte särskilt svårt för dem.

Tidigare inspelad

Red Letter Media-killarnas videospelkanal. Jack och Rich pratar om de senaste videospelen de har spelat och delar sina intryck. En bra sida för videospelrecensioner.

Fernanfloo

En YouTube-megastjärna som inte förtjänar introduktion. Fernanfloo är väldigt galen.

Smooth McGroove

Smooth McGroove är en kille som gör a cappella-låtar från klassiska videospelljudspår. Om du inte vill ta bort dig själv från skärmen på länge, ta en titt på hans 9-rösts renderingar av Guiles tema i Street Fighter 2, Super Mario World, Metal Gear eller Zelda. Ren magi.

Elders React: Gaming

Avsnitt inom REACT-kanalen, där de lägger äldre män att spela videospel. Nådan är att se hur de reagerar på spel som Grand Theft Auto V, Mortal Kombat X eller The Last of Us. Det bästa av allt är att morföräldrarna ger sig till fullo och ger bort några ögonblick att komma ihåg.

Ärliga speltrailers

Avsnitt inom Smosh Games-kanalen. Hans ärliga trailers för videospel är riktigt roliga, med utmärkt redigering och sätta fingret på plats när han kan. Resten av kanalen verkar inte så framgångsrik för mig, men du kan inte ha allt!

Ärade omnämnande: Professor Gamer

Kanal som har blivit mycket populär de senaste månaderna på grund av salsa. En kanal som drivs av en marknadsföringsprofessor - därav namnet på kanalen - som ger sin åsikt om aktuella händelser. ur affärssynpunkt.

Jag håller inte alls med livsfilosofin för denna youtuber, men det är en av de skyldiga nöjen som du vet att du inte gillar och att de kommer att göra dig förbannad, men i slutändan ser du ändå.

Och vad säger du? Vilka är dina favoritkanaler på YouTube-videospel?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found