Chuwi MiniBook första video: ja, den är så liten och kraftfull som den låter

Fram till för inte så länge sedan var det lite mer än science fiction att ha en smartphone med en stationär version av Windows 10. Men under en tid har kinesiska tillverkare gjort stora framsteg i detta avseende för att ge en optimerad upplevelse till rimliga priser.

Utan att gå längre, Chuwi MiniBook, som snart kommer ut på Indiegogo, är lika bärbar som en smartphone. Men det har också kraften på PC-nivå hårdvara som du kan köra Windows 10 mer än konsekvent.

För några dagar sedan diskuterade vi de första tillkännagivna funktionerna i Chuwi MiniBook, nästa ultraportabel fickdator (UMPC) av företaget. Idag är Chuwis bärbara dator tillbaka i nyheterna, eftersom den första "hands on" -videoen av MiniBook just har lagts ut på YouTube.

Enligt specifikationerna är Minibooks storlek 201 x 128,6 mm, vilket är 2,5 gånger mindre än vanliga 300 x 210 mm bärbara datorer. Faktum är att MiniBook ser mindre ut som en "stor och tung" bärbar dator och mer som en stor telefon eller phablet. Vi kan lägga den i fickan och ta den med oss ​​vart vi än går.

Chuwi MiniBook har också en YOGA 360 ° design, vilket innebär att vi kan förvandla vår lilla anteckningsbok till en upprätt surfplatta på några sekunder. I själva verket utrustar det ett multifunktionellt tangentbord, som vi kan använda som stöd för att växla mellan "kontorsläge" och underhållningsläge.

När det gäller hårdvara är MiniBook utrustad med en 8: e generationens Intel Core M3-8100Y-processor. Allt detta åtföljs av 8 GB RAM, 128 GB internt utrymme och M.2-kortplats för SSD, vilket resulterar i en av de kraftfullaste fickbärbara datorerna, som kan fungera som en större bärbar dator.

Som vi kan se i videon är MiniBooks prestanda väldigt flytande, vilket möjliggör redigering i Photoshop och laddning av dokument och filer i bra takt. Vissa bilder visas också där vi ser spel som ”Asfalt: Värme" och den "Modern Combat 5: Blackout”, Ett par titlar med en anmärkningsvärd grafisk belastning. Dessutom, tack vare YOGA-formatet, kan vi också rymma enheten att spela direkt från pekskärmen.

Om du är intresserad av den här bärbara datorn, tveka inte att dra nytta av saftig 25% rabatt som Chuwi redan erbjuder just nufrån dess officiella webbplats.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found