Super Mario Run för Android har redan ett släppdatum

Super Mario Run, den nyaNintendo-spelet för Android är redan runt hörnet. Nintendo har sedan dess meddelat ditt officiella Twitter-konto vad blir äntligen Mars den månad då vi kan njuta av det välkända spelet på Android, men tyvärr,har inte angett exakt dag ännu där den kan laddas ner på Google Play. Därför, och utnyttja tiden som återstår till dess den släpps, vill vi göra en liten sammanställning av allt vi vet om den efterlängtade titeln för Android.

Tror inte att det är det typiska speletMario som du redan har spelat 3000 gånger. Den här gången den populära karaktären skapad avNintendo han kommer att begränsa sig till att springa runt scenen, och vi för vår del måste röra skärmen med fingret så att han hoppar, undviker föremål och naturligtvis samlar allt vi ser (särskilt mynt).

Detta är en punkt därNintendohar etablerat sitt fokus: de vill att du ska veta detdu kommer att kunna spela Mario med en hand.

40 miljoner nedladdningar i App Store

Trots siffrorna som den nya Super Mario-delen hanterar har spelet inte visat sig särskilt bra sedan dessendast 5% av användarna är villiga att betala för att fortsätta spela.

Ledsen, sa du betala?

Faktum är att spelet ärdelvis gratis vid köpi appenSuper Mario Runlåter oss spela en serie nivåer, men inte hela. Om vi ​​vill avsluta Marios historiavi måste gå igenom kassan och bidra med 9,99. Dåligt drag från utvecklarens sida, den här gången, även om de säkert har gjort en bra ruta.

För Android, samma procedur

Vi tvivlar inte på att trots antalet användare som klagar via sociala nätverk,Super Mario Run kommer att spränga det.

Google, som inte är dumt, vet vikten av en sådan lansering i sitt operativsystem ochhar haft en förhandsregistrering att meddela dig så snart den är tillgänglig för nedladdning.

Ladda ner QR-kod Super Mario Run Utvecklare: Nintendo Co., Ltd. Pris: Gratis

Vi kommer säkert att vara vid foten av kanjonen för att varaförst att prova det på Android och ge dig en fullständig analys.

Kort sagt, detta kommer inte att vara en annanPokémon går men vi är säkra på att det på ekonomisk nivå har varit mycket lönsamt och vi hoppas att det kommer att ge oss några timmars kul.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.