Topp 15 videoredigerare för Android - The Happy Android

Om du gillar att spela in dina egna videor med din mobiltelefon, har du säkert någonsin funderat på att redigera dem för att ge dem den "magiska touchen" som gör dem till en mer professionell inspelning. Något bra videoredigerare för Android?

De 15 bästa apparna för att redigera videor på Android

Många är skeptiska när det gäller redigering av videor från en app på Android / iPhone- Du behöver mycket RAM, en kraftfull CPU och resurser, mycket resurser. Av den anledningen föredrar de flesta att använda en dator och överföra sina redigeringsuppgifter dit.

Men låt oss inte kidna oss själva, även om vi inte uppnår resultat på nivån för en Adobe Premiere Pro, har Android fortfarande en bra handfull appar som är mycket mer än användbara och som tillåter oss skapa och retuschera videordirekt från mobilen. Ett bra alternativ till till exempel redigera videor för YouTube som inte kräver mycket produktion eller konst.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush är komplett videoredigerare för Android med multitrack-funktion. Det låter oss använda upp till 4 videospår och 3 ljudspår som vi kan lägga för att skapa mycket mer komplexa videor än vad vi skulle kunna uppnå med en enkel standardvideoredigerare. Vi kan också trimma och ändra storlek på videon som underlättar skapandet av innehåll i format som är kompatibla med sociala nätverk som YouTube eller Instagram.

På teknisk nivå kan vi lägga till flera videor i tidslinjen, korrigera färger, rengöra ljudet eller använda mallar för att uppnå en mycket snabbare redigering. Sedan Adobe Premiere Clip försvann från Play Store är Premiere Rush Adobes officiella lösning för redigering av videor på mobila enheter och surfplattor.

Men alla dessa funktioner har en kostnad: den gratis versionen låter dig bara exportera 3 projekt, från vilken tidpunkt vi måste välja en månatlig prenumeration på cirka 12 euro för att fortsätta använda applikationen.

Ladda ner QR-kod Adobe Premiere Rush - Video Editor Utvecklare: Adobe Price: Gratis

Dörrklocka

Timbre är en ljud- och videoklippare. Det gör att vi kan klippa och klistra in mp3- och mp4-filer för att konvertera dem till olika format. Lämnar inga vattenmärken och låter dig också ändra ljud- eller bildhastigheten. Rekommenderad applikation om vi inte vill använda effekter eller filter: enkelt och direkt.

Applikationen stöder ett stort antal videoformat som MP4, MKV, AVI, FLV, WEBM och MPEG, bland andra. När det gäller ljud kan det fungera med MP3-, WAV-, FLAC-, M4A-, AAC- och WMA-filer. Som grädde på kakan låter det dig också enkelt konvertera videor till GIF-format, vilket inte alls är dåligt.

Ladda ner QR-kod Timbre: Cut, Join, Convert mp3, mp4 Utvecklare: Timbre Inc. Pris: Gratis

Magisto

Magisto är den andra videoredigeraren som alltid visas i poolerna. Det är väldigt enkelt att använda och låter dig skapa videor från bilder, videor och musik. Vi kan lägga till effekter, filter och styra belysningen för att ge en mer bearbetad touch till vår skapelse.

Det kanske inte är den bästa appen för dem som vill kontrollera absolut allt, men om du vill att Magisto ska göra magi medan du har en smoothie: tveka inte och prova det. Resultatet är mycket framgångsrikt.

Ladda ner QR-kod Magisto: Video & Slideshow Creator and Editor Utvecklare: Magisto av Vimeo Pris: Gratis

InShot Video Editor

InShot är en app som låter oss redigera videor från Android på ett enkelt sätt. Med denna redaktör kan vi göra alla grunderna: klippa en video, lägga till flera klipp och sätta musik på dem. Det erbjuder också andra verktyg som till exempel lägg till emojis och text till videor.

Det är bra att ladda upp saker till Instagram eller Vine, men om vi letar efter något mer komplext måste vi leta någon annanstans.

Ladda ner QR-kod Music Photo & Video Editor - InShot Developer: InShot Inc. Pris: Gratis

Power Director

Talar enkelt och enkelt, Power Director är en av de mest kraftfulla och kompletta redigerarna för Android. Den har en bra handfull professionella verktyg som kan tillgodose de flesta typer av användare. Naturligtvis kan det från början vara en något skrämmande app och kräver viss inlärning för att uppnå total behärskning av applikationen. Det är vad du kan ringa en professionell videoredigerare fickstorlek.

En mycket kompetent videoredigerare som, ja, lägger till en vattenstämpel till alla våra skapelser i sin gratisversion.

Ladda ner QR-kod PowerDirector - Video Editor & Creator Developer: Cyberlink Corp Pris: Gratis

Du skär

YouCut är en gratis videoredigerare med fokus på klipp och slå samman videor för YouTube och Instagram med olika mallar och förinställda format för dessa sociala nätverk.

Sanningen är att dess gränssnitt är mycket vänligt, vilket gör det mycket lättare att använda. Det låter dig också lägga till effekter (glitch, RGB, negativ, etc.), musik och justera videouppspelningshastigheten. Ah! Och det lägger inte till vattenstämplar! En av de högst rankade videoredigerarna med 4,8 stjärnor och över 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod YouCut - Professional Video Editor Utvecklare: InShot Inc. Pris: Gratis

ActionDirector-videoredigerare

Den här CyberLink-redigeraren levereras med allt du behöver. Vi kan importera videor, redigera dem, klippa dem, använda slow motion, inkludera text, musik och så många andra saker. Det är som PC-versionen men i miniatyr.

Det uppdateras ganska ofta och är en av få redaktörer som stöder 4K. I appfilen på Google Play finns det en intressant länk där vi kan kontrollera om vår mobil stöder 4K-redigering, något som kan komma till oss innan vi börjar använda ActionDirector. Utan tvekan en av de bästa videoredigerarna för Android från 2018.

Ladda ner QR-kodredigerare för Video ActionDirector Utvecklare: Cyberlink Corp Pris: Gratis

Quik

Quik har utvecklats av teamet av Go Pro, och det är en av de snabbaste apparna för att skapa fantastiska videor. Vi har lagt till några foton och videor, och hon ensam ansvarar för att välja de bästa ögonblicken, lägga till övergångar, effekter och justera allt till musiken. Så att de senare säger att det inte är så enkelt att skapa videor!

Även om det är ja, har det vissa begränsningar som videornas maximala varaktighet och vi måste också vara försiktiga med att ta bort vattenstämplarna i inställningsmenyn (de kommer som standard). I vilket fall som helst är det en av mina favoritapplikationer för att skapa iögonfallande videor "i farten" och personligen vågar jag säga att det är en av de mest rekommenderade för att göra korta videor och dela dem med vänner.

Ladda ner QR-kod Quik - GoPro Video Editor för foton och klipp Utvecklare: GoPro Pris: Gratis

FilmoraGo

FilmoraGo är ett pro redigeringsverktyg med ett tydligt och vänligt gränssnitt, med vilka vi kan klippa, rotera, lägga till filter, lager, text och dela det på sociala nätverk i 3 enkla steg. Den har ett musikbibliotek och låter dig ta bilder / videor från Facebook och Instagram.

Bland dess mest slående funktioner inkluderar möjligheten att lägga till animerade undertexter, något som vi inte hittar i många redaktörer idag. Den har också en ljudutjämnare och videohastighetskontroll. Kort sagt, en ganska komplett applikation som också uppdateras regelbundet.

Ladda ner QR-kod FilmoraGo - Video Editor Utvecklare: WONDERSHARE TECHNOLOGY CO., LIMITED Pris: Gratis

VivaVideo

VivaVideo är en videoredigerare som är halvvägs mellan dem som letar efter en professionell app och en annan lite mer än att gå runt huset. Den har ett redigeringsformat av storyboard-typ och har mer än 200 filter, en mängd effekter, slowmotion, text, etc.

Naturligtvis tillåter gratisversionen bara videor med en viss maximal varaktighet och med vattenstämpel. Ändå, mer än 100 miljoner nedladdningar. Tappa inte ur sikte.

Ladda ner QR-kod VivaVideo - Videoredigerare med musikutvecklare: QuVideo Inc. Bästa videoredigerare och videomakare-apppris: Gratis

KineMaster

Redaktören för KineMaster det är en av de mest kompletta som vi kan hitta på Android. Multitrack tidslinje, dra och släpp, 3D-övergångar, effekter, text och många andra funktioner utgör paketet med funktioner i denna fantastiska applikation.

Den enda nackdelen vi kan lägga är att den fria versionen innehåller en vattenstämpel på alla videor (såvida vi inte byter till den betalda versionen).

Ladda ner QR-kod KineMaster - Video Developer Editor & Creator: KineMaster Corporation Pris: Gratis

Funimate

Det här är en annan videoredigeringsapp som har blivit mycket populär nyligen, och även om det är lite begränsat är det väldigt enkelt att använda. Den har 15 effekter, och det är inte så att vi ska använda den för att skapa en professionell video, men för att sätta ihop några foton och videor från vår mobil och ha det bra, den fullgör sin roll perfekt.

Ladda ner QR-kod Funimate - Videoredigerare och klippeffekter Utvecklare: AVCR Inc. Pris: Gratis

Videoredigerare för YouTube

Om du börjar på YouTube och behöver en redigerare som låter dig skapa anständiga kvalitetsvideor att ladda upp till din kanal, ta en titt på det här verktyget. Det låter oss exportera videorna i HD utan vattenstämplar och det låter oss också ändra bildförhållandet för videon så att den passar våra behov.

Utöver det har appen också verktyg för att trimma, slå samman och skarva videoklipp, snabb- och slowmotion-funktion, lägga till musik och olika FX-effekter och filter. Allt detta genom ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt.

Ladda ner QR-kod videoredigerare för YouTube-utvecklare: InShot Inc. Pris: Gratis

VideoShow

VideoShow är en annan kraftfull videoredigerare för Android. Inte för att den når nivån på Adobe Premiere Clip eller Power Director, men den har ett bra urval av redigeringsverktyg: effekter, klistermärken, teckensnitt, teman och möjligheten till dubbning (röst över video). I sin fria version innehåller den inte vattenstämplar eller tidsgränser för videorna, utan vi måste svälja den udda annonsen på vägen.

Ladda ner QR-kod VideoShowLite: videoredigerare, klipp, foto, musik Utvecklare: VideoShow EnjoyMobi Video Editor & Video Maker Inc Pris: Gratis

Movie Maker för YouTube & Instagram

Detta är en redaktör som är speciellt utformad för Instagram, eftersom det låter dig skapa videor i fyrkantigt format. För att kunna använda det måste vi logga in med Facebook eller skapa ett ALIVE-konto.

Appen syftar till att göra korta videor, med massor av coola / roliga effekter, med explosioner, effekter och klistermärken. Den har inbyggda annonser som kan bli ganska irriterande när tiden kommer. Med detta och allt: 4,5 stjärnor och mer än 5 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Movie Maker Filmskapare & Redigera YouTube-filmer Videor Utvecklare: ALIVE Inc. Pris: Gratis

Vad tycker du om den här listan över de bästa videoredigeringsapparna för Android? Vad är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found